}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Verbond en Nyenrode maken afspraken over opleidingsaanbod

Datum:
bewerkt.jpg

Het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode Business Universiteit gaan de bestaande samenwerking op opleidingsprogramma’s voor bestuurders en leidinggevenden in dienst van verzekeraars formaliseren en uitbouwen. Het Verbond en Nyenrode hebben daarvoor vandaag een raamovereenkomst ondertekend. De partijen hebben als doel de kwaliteit en professionaliteit van het hogere verzekeringskader verder te vergroten.

De Insurance Academy denkt actief mee en levert een bijdrage aan de inhoud van bestaande en nieuw te ontwikkelen opleidingen en promoot de gezamenlijke opleidingen onder verzekeraars. Nyenrode stelt het opleidingsprogramma op en verzorgt de organisatie, waaronder de locatiefaciliteiten en de benodigde brochures en lesmateriaal. Beide partijen zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de (nieuw te ontwikkelen) opleidingsprogramma’s.

Binnenkort wordt het nieuwe PE programma voor 2019-2021 gepresenteerd voor commissarissen, bestuurders, directeuren en sleutelfunctionarissen. De PE-programma’s richten zich onder meer op zaken als het bijhouden van sectorkennis, governance, sustainability, omgaan met disruptieve trends en artificial intelligence.

In de overeenkomst -die loopt van 1 mei 2018 tot en met augustus 2021- is ook afgesproken dat er voor deze doelgroepen nieuwe verzekeringsopleidingen komen die plaatsvinden op Nyenrode. Het Verbond en Nyenrode deden eerder al goede ervaring op met de ontwikkeling van een Innovationcourse over (nieuwe) technologie als ‘game changer’ in de verzekeringssector. Het Verbond en Nyenrode studeren momenteel nog op een nieuwe Innovationcourse en op andere executive opleidingen voor Verzekeraars.

Kwaliteit

Leo de Boer, directeur Schade en Algemene Beleidszaken van het Verbond: “We zijn erg tevreden over de al bestaande samenwerking met Nyenrode. Met deze raamovereenkomst willen we deze relatie intensiveren, professionaliseren en verbreden. Zo versterken we elkaar en komt er een nog beter opleidingsaanbod voor onze leden, de verzekeraars.”

Ronald Heijn, programmadirecteur Nyenrode Business Universiteit: “Executives van Verzekeraars staan aan het roer in complexe en zeer snel veranderende tijden. We helpen hen en het Verbond van Verzekeraars graag met de vertaling van wetenschap naar zaken die morgen toepasbaar zijn”.

IMG_9909 v2.JPG

Verbondscourse 2018: Wat zou jij doen met tien miljoen?

Stel dat je tien miljoen krijgt om jouw droom op het werk mogelijk te maken. Wat zou jij dan doen?

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verbondscourse 2018 van start

Afgelopen donderdag startte de Verbondscourse 2018. Toonaangevende sprekers schetsten voor de deelnemers relevante ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

IMG_1162.JPG

Koningin en minister openen Week van het Geld

De Week van het geld is begonnen! Deze week worden er honderden gastlessen over verzekeren gegeven met de les Fix je Risk door verzekeringsmedewerkers.

Cookies

{cookieText}