Verbond opent permanente webinarstudio

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Verbond opent permanente webinarstudio

Datum:
Afbeelding Webinarstudio Verbond

Verbinding

De uitbreiding van het aanbod van webinars, livestreams en online colleges, onder andere in samenwerking met opleidings- en kennispartners van het Verbond, draagt bij aan de ambitie van een open platform. Een platform waarop kennis van verzekeraars, partners, stakeholders en andere experts samenkomt. Hoomans ziet dat deze aanpak werkt. “In de periode van 2015 tot en met 2019 was het gemiddeld aantal aanmeldingen 3.700. In 2020 waren dat er bijna 9.000 en in de eerste 5 maanden van 2021 staat de teller al op 7.000. Digitaal samenwerken en kennisdelen is wat het Verbond betreft ook na corona onmisbaar in de sector.”

Modern en betrouwbaar

Door het groeiend aantal online sessies is een kwalitatieve, moderne en betrouwbare setting belangrijk volgens Hoomans. “In het afgelopen jaar hebben we veel geëxperimenteerd en geleerd over digitaal samenwerken. Enerzijds leidde dat soms tot technische en organisatorische uitdagingen, maar ook tot nieuwe inzichten. Daarom ben ik er trots op dat we als vereniging doorpakken. Met de permanente studio in Den Haag zetten we weer een volgende stap naar kwalitatieve en toekomstbestendige dienstverlening.”

De studio is ontwikkeld in samenwerking met Online Seminar, een online event specialist waarmee het Verbond al langer samenwerkt. Op dit moment wordt de webinarstudio alleen gebruikt voor sessies van het Verbond, maar de mogelijkheden voor gebruik door derden worden verder uitgewerkt.

Heb je vragen over de studio? Neem dan contact op met Nico Tijsterman, Projectmanager Digital Events.

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Vakkennis

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze activiteitennieuwsbrief al?

Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.