Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Verbondsevent: Fit for the Future

Datum:
Fit for the future.png

Slik jij al vitamines die zijn afgestemd op jouw DNA? Heb jij al een chip die jouw lijf monitort? Nieuwe technologie maakt het mogelijk langer en gezonder te kunnen leven. Zo zijn activity trackers hartstikke hot. Maar van wie is de data? Wat kan en mag de producent van de tracker met jouw gegevens? En ben je bereid al die data over je lijf met nog anderen te delen, zoals met je werkgever of je verzekeraar?

Deze vragen stellen we onszelf en jou in ons Verbondsevent ‘Fit for the Future’ op donderdag 10 oktober.
Jeroen Kemperman, schrijver van het boek Briljante businessmodellen en manager Strategie, Programma's en Investeringen bij Achmea, divisie Zorg & Gezondheid en Catelijne Muller, oprichster van de alliantie voor Artificial Intelligence (ALLAI) en lid van de EU High Level Expert Group inzake AI nemen je mee in de wereld van e-health. Meld je aan en kom ook!

Collegezaal (groot).jpg

Vakkennis

Master Verzekeringskunde UvA - Informatieavond 13 november!

De Executive MSc Verzekeringskunde is de enige opleiding waarin je op academisch niveau jouw kennis over verzekeringen verbreedt en verdiept. Wil je daar meer over weten? Meld je dan aan voor de informatieavond op 13 november aanstaande.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verzekeringsthema's

Exclusieve alumnibijeenkomst Verbondscourse

Ben jij een oud Verbondscouse deelnemer? Kom dan op 31 oktober naar de alumnibijeenkomst!

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.