}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Record kijkers voor webinar 'Verwerken van gezondheidsgegevens en de Avg’

Datum:
Stethoscoop (klein).jpg (1)

Op woensdag 28 juni jl. organiseerde de Insurance Academy van het Verbond het webinar ‘Verwerken van gezondheidsgegevens en de Avg'.

Ruim 200 deelnemers schreven zich in voor dit webinar. Hieruit blijkt dat de leden steeds meer hun weg weten te vinden naar dit voor het Verbond relatief nieuwe middel van de Insurance Academy.

Mr. Astrid van Noort (advocaat bij Ekelmans & Meijer) en mr. Jan Pino (voorzitter van de Commissie Privacy van het Verbond) gingen tijdens het webinar in op wat er met de Algemene verordening gegevensbescherming verandert, als het gaat om het verwerken van gezondheidsgegevens. Ook gingen zij live in op vragen van kijkers en zat een team van Verbondsmedewerkers paraat om op vragen van deelnemers te reageren, die via de chat werden gesteld.

Het webinar werd door de deelnemers zeer goed gewaardeerd, hetgeen ook bleek uit het feit dat het aantal kijkers tijdens het webinar constant hoog bleef.

Heeft u het webinar gemist? Geen nood! Voor leden van het Verbond is het terug te kijken. De link daarvoor vindt u hier in het speciale ledengedeelte van de website van het Verbond. Hebt u daarvoor nog geen account, dan kunt u dat hier aanvragen.

Samenwerken (klein).JPG

Vakkennis

Verbondscourse: Ken jij het verschil tussen werkgeluk en tevredenheid?

Fennande van der Meulen trakteerde de deelnemers van de Verbondscourse op een spoedcursus werkgeluk in het derde blok van de Verbondscourse.

VvV180620VK0092.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-PROGRAMMA DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING 2019-2020 succesvol!

Het gezamenlijk door het Verbond en Nyenrode ontwikkelde programma ter bevordering van de deskundigheid van directeuren en raden van bestuur is dit jaar succesvol gestart!

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

Cookies

{cookieText}