Week van het Veilig Ondernemen 14 t/m 18 juni

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Week van het Veilig Ondernemen 14 t/m 18 juni

Datum:
Veiligheid LR Shutterstock 1130250899

Tijdens de Week van het Veilig Ondernemen vinden er elke dag webinars van een uur plaats over de thema's brand-, arbeids-, cyber- en verkeersveiligheid. Bekijk, discussieer en vergroot jouw netwerk vanuit je eigen (thuis)werkplek!

Bij veilig ondernemen komt veel kijken. Welke risico's loop je als bedrijf? Hoe houd je grip op deze risico's én hoe gaan verzekeraars hiermee om? Tijdens deze Week krijg je antwoord op deze vragen en meer. 

Een week lang inspiratie

Iedere werkdag vindt een webinar plaats vanaf 11u, waarin het overkoepelende thema vanuit een ander verzekeringsperspectief (brand, cyber, mobiliteit en aansprakelijkheid) wordt belicht. Daarnaast presenteert het Verbond tijdens de openingsbijeenkomst de Risicomonitor Bedrijfsbranden 2020 en geven we in het webinar 'Veiliger verkeer met rijhulpsystemen?' antwoord op deze vraag.

Programma

Meer info en aanmelden

Meer informatie over het programma, de sprekers en aanmelden vind je via de webinarlinks (zoals hierboven vermeld).

Ontmoet sectorgenoten en experts

Ga de interactie aan met andere bezoekers, sprekers of kennispartners. Deel jouw kennis, expertise of vraagstukken tijdens de webinars. Nieuwe contacten kom je hier zeker tegen.

Deel kennis

Verdiep je in korte tijd in meerdere belangrijke topics die spelen binnen de verzekeringsbranche in relatie tot veilig ondernemen.

Kijken vanuit huis

Bekijk, discussieer en vergroot jouw netwerk vanuit je eigen (thuis)werkplek.

Voor wie?

Tijdens deze themaweek delen we onze kennis, expertise en netwerk van verzekeraars, stakeholders en experts op het gebied van veilig ondernemen. Op deze manier verbinden wij mensen en hun inzichten en bewegen zo naar een branche-overstijgend, open platform.

De webinars zijn dus niet alleen bedoeld voor mensen werkzaam in de verzekeringsbranche, maar zijn toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij de verzekeringsbranche én veilig ondernemen.

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Vakkennis

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.