Weer terug van vakantie?

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Weer terug van vakantie?

Datum:
Relaxen op strand (groot).JPG

Weer terug van vakantie?

Terwijl je genoot van je wel verdiende rust en het fraaie weer, zijn wij bij de Insurance Academy doorgegaan met de organisatie van diverse activiteiten. Het kan zijn dat je net die voor jou interessante aankondiging hebt gemist. Daarom zetten we er hier een paar voor je op een rijtje.

Hoe verbeter je je producten en diensten in samenwerking met je klanten? De bijeenkomst Maak het samen met de klant op 4 september geeft de antwoorden. Omdat bij de implementatie van de Richtlijn Verzekeringsdistributie (IDD) veel komt kijken, organiseren we op 11 september samen met Deloitte een speciale IDD-implementatiebijeenkomst. Heerlijk dat warme zomerweer, maar hoe hard verandert ons klimaat nu echt en wat zijn de gevolgen voor verzekeraars? Tijdens het grote Klimaatevent op 13 september wordt dit thema vanuit diverse invalshoeken belicht. Nóg zo’n actueel thema: cyberrisico’s, hun gevolgen en verzekeringsaspecten. Ze komen aan bod tijdens het webinar over cyberrisico’s, dat we in samenwerking met NIBE-SVV op 17 september organiseren. Ook over het onlangs afgesloten IMVO-convenant over maatschappelijk verantwoord beleggen organiseren wij een webinar en wel op 26 september. Meer informatie daarover binnenkort op onze website.

Een volledig overzicht van activiteiten vind je in ons activiteitenoverzicht.

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

mathijsbouman.jpg

Vakkennis

Mathijs Bouman: “Als China hoest, is de hele wereld verkouden”

Econoom en columnist Mathijs Bouman weet wel hoe hij een volle zaal kan boeien. Bouman voorspelt een risicovol 2019, met “flinke buien en hier en daar een meevaller”.

_DSC6333.jpg

"Lekker, we zijn verzekerd!"

Deze week ontvangen meer van 16.000 kinderen in groep 7 en 8 de gastles Fix je Risk over verzekeren.

Cookies

{cookieText}