Weer terug van vakantie?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Weer terug van vakantie?

Datum:
Relaxen op strand (groot).JPG

Weer terug van vakantie?

Terwijl je genoot van je wel verdiende rust en het fraaie weer, zijn wij bij de Insurance Academy doorgegaan met de organisatie van diverse activiteiten. Het kan zijn dat je net die voor jou interessante aankondiging hebt gemist. Daarom zetten we er hier een paar voor je op een rijtje.

Hoe verbeter je je producten en diensten in samenwerking met je klanten? De bijeenkomst Maak het samen met de klant op 4 september geeft de antwoorden. Omdat bij de implementatie van de Richtlijn Verzekeringsdistributie (IDD) veel komt kijken, organiseren we op 11 september samen met Deloitte een speciale IDD-implementatiebijeenkomst. Heerlijk dat warme zomerweer, maar hoe hard verandert ons klimaat nu echt en wat zijn de gevolgen voor verzekeraars? Tijdens het grote Klimaatevent op 13 september wordt dit thema vanuit diverse invalshoeken belicht. Nóg zo’n actueel thema: cyberrisico’s, hun gevolgen en verzekeringsaspecten. Ze komen aan bod tijdens het webinar over cyberrisico’s, dat we in samenwerking met NIBE-SVV op 17 september organiseren. Ook over het onlangs afgesloten IMVO-convenant over maatschappelijk verantwoord beleggen organiseren wij een webinar en wel op 26 september. Meer informatie daarover binnenkort op onze website.

Een volledig overzicht van activiteiten vind je in ons activiteitenoverzicht.

Fit for the future.png

Trends en innovatie

Verbondsevent: Fit for the Future

Kom 10 oktober naar het Verbondsevent Fit for the future en hoor alles over de mogelijkheden en grenzen op het gebied van gezondheid en nieuwe technologie.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verzekeringsthema's

Exclusieve alumnibijeenkomst Verbondscourse

Ben jij een oud Verbondscouse deelnemer? Kom dan op 31 oktober naar de alumnibijeenkomst!

V181017VK2623.jpg

Collega gezocht

Ben jij een organisatietalent? Zit je vol creatieve en ondernemende ideeën? En ben je een verbinder? Dan zoeken we jou!