Skip to Content

Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar: 3e reeks in september 2022

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Collegereeks Bedrijfsvoering van een verzekeraar: 3e reeks in september 2022

Datum:
Risico Analyse 1559730956 (1)

Ook in 2022 wederom een unieke reeks van 6 colleges van het Verbond en de Executive MSc Insurance & Risk van de Amsterdam Business School waarin de algemene bedrijfsvoering van verzekeraars uitvoerig aan bod komt. 

Welke risico's staan er op de balans van een verzekeringsmaatschappij, hoe meten verzekeraars risico's en wat is de invloed van de rentestand op het risicomodel? Dit zijn vragen die worden behandeld tijdens de collegereeks 'Bedrijfsvoering van een verzekeraar'. 

In september start een derde collegereeks in de online uitvoering. Kijk voor meer informatie op de uitgebreide opleidingspagina

Nieuwbrief IA 3.jpg

Ontvang jij de Academy-nieuwsbrief al?

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle Kennisactiviteiten van het Verbond? Vraag dan snel een gratis account aan. Hiermee kun je zelf aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen en nog veel meer.

wk-big-img-10.jpg

Blijf jij ook in 2022 werken aan je sectorkennis?

Ben je werkzaam als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling? Met de opleiding opleiding PE-programma Deskundigheidsbevordering Verzekeraars houd je je sectorkennis up-to-date.

Afbeelding Webinarstudio Verbond 2

Verbond heeft een permanente webinarstudio

De webinarstudio van het Verbond van Verzekeraars is officieel in gebruik genomen. “Mede door corona schakelden wij in april 2020 snel over van fysieke bijeenkomsten naar een uitgebreider aanbod van webinars en online colleges. Omdat het aantal deelnemers hard groeit, willen wij de toegankelijkheid en kwaliteit verder verbeteren. Deze studio geeft ons die mogelijkheid,” aldus Lieke Hoomans (manager Insurance Academy van het Verbond).