Yes we zijn verzekerd!

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Yes we zijn verzekerd!

Datum:
uitsnede.jpg

Hoe vaak hoor je nu: Yes we zijn verzekerd! Geef dan een gastles Fix je Risk en gegarandeerd dat je deze reactie vanuit de klas krijgt. Tijdens de Week van het geld van 25 t/m 29 maart geven medewerkers van verzekeraars de gastles Fix je Risk. Een interactieve les met een vernieuwd digitaal spel waarin kinderen van groep 7 en 8 de basis over verzekeren leren. En ook jij kan meedoen! De les is helemaal voor je uitgewerkt. Het enige wat je hoeft te doen is in het matchingssysteem een school zoeken of zelf toevoegen. Je kunt de les ook met een collega geven. Nog nooit wat het halen van een goed voornemen zo eenvoudig!

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de speciale website over Fix je Risk. Daar vind je een link naar de lesbrief, een instructiefilmpje en de link naar het matchingssysteem om zelf een klas te vinden of toe te voegen.

Samenwerken (klein).JPG

Vakkennis

Verbondscourse: Ken jij het verschil tussen werkgeluk en tevredenheid?

Fennande van der Meulen trakteerde de deelnemers van de Verbondscourse op een spoedcursus werkgeluk in het derde blok van de Verbondscourse.

VvV180620VK0092.jpg

Vakkennis

Nyenrode PE-PROGRAMMA DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING 2019-2020 succesvol!

Het gezamenlijk door het Verbond en Nyenrode ontwikkelde programma ter bevordering van de deskundigheid van directeuren en raden van bestuur is dit jaar succesvol gestart!

Collegezaal 2 (groot).JPG

Nieuwe leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam

In september start de nieuwe Leergang Verzekeringsrecht van de Universiteit van Amsterdam. De leergang is ontwikkeld door ACIS en het Eggens Instituut van de UvA.

Cookies

{cookieText}