Yes we zijn verzekerd!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Yes we zijn verzekerd!

Datum:
uitsnede.jpg

Hoe vaak hoor je nu: Yes we zijn verzekerd! Geef dan een gastles Fix je Risk en gegarandeerd dat je deze reactie vanuit de klas krijgt. Tijdens de Week van het geld van 25 t/m 29 maart geven medewerkers van verzekeraars de gastles Fix je Risk. Een interactieve les met een vernieuwd digitaal spel waarin kinderen van groep 7 en 8 de basis over verzekeren leren. En ook jij kan meedoen! De les is helemaal voor je uitgewerkt. Het enige wat je hoeft te doen is in het matchingssysteem een school zoeken of zelf toevoegen. Je kunt de les ook met een collega geven. Nog nooit wat het halen van een goed voornemen zo eenvoudig!

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de speciale website over Fix je Risk. Daar vind je een link naar de lesbrief, een instructiefilmpje en de link naar het matchingssysteem om zelf een klas te vinden of toe te voegen.

Afsluiting Verbondscourse 2019 1.jpg

Vakkennis

Verbondscourse 2019 afgesloten met pittige discussie

Gisteren werd de Verbondscourse 2019 afgesloten. De deelnemende managers en (aankomende) directieleden keken terug op het programma.

IMG_0671.jpg

Verzekeringsthema's

Insurance Academy event: De boef de baas door meer te delen

“Wat kan, wat mag en wat willen we zelf?” Dat waren de woorden waarmee Richard Weurding het Insurance Academy event ‘De boef de baas’ over fraude opende.

shutterstock_365048603.jpg

Vakkennis

Opleiding Next Insurance Professional 11 september weer van start!

De opleiding De Next Insurance Professional van de Insurance Academy in samenwerking met NIBE/SVV gaat weer van start. Schrijf je nu in!