}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Regeling Administratiekosten (convenant)

Dit convenant heeft tot doel onzekerheid over de verhaalbaarheid van administratiekosten en geschillen hierover te voorkomen bij het verhalen van onverzekerde materiële schade aan motorrijtuigen op een aansprakelijke partij. Het convenant is gesloten tussen aansprakelijkheidsverzekeraars en professionele beheerders en eigenaren van wagenparken of hun belangenbehartigers. Het convenant is alleen van toepassing bij schades aan voertuigen die onderdeel uitmaken van een wagenpark waarvan de intekenaar beheerder of eigenaar dan wel diens belangenbehartiger is.

Het convenant Regeling Administratiekosten wordt per 1 april 2017 conform de bepaling in artikel 10 van het convenant verlengd. De lumpsumvergoeding (in 2016 € 78,13) is conform de bepaling in artikel 10 van het convenant gewijzigd. Per 1 april 2017 bedraagt de lumpsumvergoeding € 78,68 (een stijging van 0,7 procent).

Bekijk het document

Ingangsdatum 1 april 2008
Bindend voor Alle verzekeraars en professionele beheerders en eigenaren van wagenparken of hun belangenbehartigers die op dit protocol hebben ingetekend.
Bijlages Inschrijven
Deelnemerslijst

 

;

Cookies

{cookieText}