Data Scientist 38 uur p/w

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het Centrum voor Verzekeringsstatistiek (CVS) is de afdeling van het Verbond van Verzekeraars die zich bezighoudt met het verzamelen, bewerken, analyseren en rapporteren van gegevens van en over de verzekeringsbranche. Het CVS maakt statistieken en voert (consumenten)onderzoeken uit. Een team van 10 enthousiaste statistici en 2 ondersteunende medewerkers zet zich hier dagelijks voor in.

In het nieuw op te zetten Data Competence Centre (DCC) komen alle activiteiten van het Verbond en haar samenwerkingspartners op het gebied van big data samen. We zetten big data in om nieuwe informatiebehoeften in te vullen en de huidige statistieken te verbreden.
Voor het DCC is het Verbond op zoek naar een Data Scientist (38 uur per week)

Jouw functie
In deze functie ligt de nadruk op het combineren en analyseren van (big) data die relevant is voor de verzekeringssector. Je past jouw kennis van en ervaring met onderzoeksmethodes, analysetechnieken en dataverwerking toe. Ook combineer je grote hoeveelheden verschillende gegevens. En je visualiseert de resultaten van jouw analyses zodat ze aanspreken en impact hebben.

Jouw kenmerken
• Academische opleiding met bij voorkeur een econometrische, statistische, wiskundige en/of technische achtergrond
• Minimaal 3 jaar ervaring als Data Scientist
• Ervaring met SQL, programmeertalen en statistische software (R, Python, SPSS, SAS)
• Kennis van artificial intelligence, machine learning en text mining is een pre
• Uitstekende analytische vaardigheden, zelfstandig werkend, nieuwsgierig, creatief en je vindt het leuk om nieuwe dingen te ontwikkelen
• Communicatief en contactueel vaardig
• Affiniteit met de verzekeringsbranche

Ons aanbod
Het Verbond van Verzekeraars is een organisatie met een leuke collegiale sfeer en een prettig werkklimaat. De functie is uitdagend en afwisselend door de vele in- en externe contacten en de grote eigen verantwoordelijkheid. Onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:
- Salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.079 per maand
- Vaste 13e maand en vakantiegeld over 13 maanden
- Tijd- en plaatsonafhankelijk werken
- Flexibele werktijden
- Reiskostenvergoeding
- iPhone en abonnement, laptop
- Prima pensioenregeling (middelloonregeling)
- Een ruim aantal vakantiedagen
- Uitstekende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
- Goede bereikbaarheid met OV en auto (parkeergarage onder het kantoor)

Interesse?
Voldoe je aan dit profiel en wil je deze uitdaging aangaan, dan zien wij je sollicitatie graag vóór 20 januari 2019 tegemoet. Je kunt je brief met CV per e-mail sturen naar sollicitatie@verzekeraars.nl ter attentie van Esther Bos. Meer informatie over het Verbond en onze arbeidsvoorwaarden is te vinden op www.werkenbijhetverbond.nl.
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je bellen met Miranda Graftdijk, Manager Dienstverlening, 070 - 333 87 66.

Het Verbond van Verzekeraars staat als belangenorganisatie van de verzekeringssector midden in de actualiteit. Dit maakt het werk bij het Verbond zeer afwisselend. Naast de verzekeringssector heb je ook dagelijks te maken met overheid, politiek en maatschappij. Samen met onze leden maken wij ons sterk voor een ondernemende verzekeringssector die inspeelt op de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, en een sector die wil bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken, zoals vergrijzing, veiligheid en onzekerheid op de arbeidsmarkt. Met een omvang van 110 medewerkers zijn we groot genoeg om onze rol te spelen en klein genoeg om in een collegiale sfeer samen te werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Cookies

{cookieText}