HR Professional (32/40 uur)

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het Verbond van Verzekeraars zoekt een HR Professional (32/40 uur)

Krijg jij energie van alle facetten van HR? En zou je er nog veel meer mee bezig willen zijn?
Dan maak je als HR Professional zo ongeveer alles mee wat er zich op jouw vakgebied kan afspelen en ben je daarvoor het aanspreekpunt voor managers en medewerkers.

Wat zo leuk is, is dat je met een HR-collega gaat samenwerken om beleid te ontwikkelen en te adviseren over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, onboarding van nieuwe medewerkers, strategische personeelsplanning, talentmanagement, duurzame inzetbaarheid, employee journey, persoonlijke ontwikkeling, werkbevlogenheid, vernieuwing van arbeidsvoorwaarden en nog veel meer interessante ontwikkelingen binnen onze organisatie. 

Daarnaast zul je ook hands on de HR-processen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld selectiegesprekken meevoeren, arbeidsovereenkomsten opstellen, faciliteren van de boordelingsronde, toezien op de juiste toepassing van wet- en regelgeving, begeleiden van re-integratietrajecten en organiseren van opleidingsactiviteiten.

Je bent deze HR Professional

…als je Universitair-werk en denkniveau hebt, op HR-gebied
…als je toe bent aan een tweede stap in je carrière
…als je je nog veel verder wilt ontwikkelen in dit vak
…als je makkelijk met mensen omgaat, zelfs als je lastige gesprekken moet voeren
…als je een aanpakker bent en ergens voor staat en voor wil gaan
…als je maximaal 5 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke allround HR rol
…als je een grote mate van zelfstandigheid bezit op alle facetten van HR

Als je in deze functie start, word jij verder in het HR vak begeleid.

Ons aanbod

Het Verbond van Verzekeraars is een organisatie met een collegiale sfeer en een prettig werkklimaat. De functie is uitdagend en afwisselend door de vele in- en externe contacten en de grote eigen verantwoordelijkheid. Onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

  • Startsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 4.405 schaal 8
  • Doorgroeimogelijkheid tot senior HR professional schaal 10
  • Vaste 13e maand en vakantiegeld over 13 maanden
  • Flexibele werktijden
  • Reiskostenvergoeding
  • Prima pensioenregeling (middelloonregeling)
  • Een ruim aantal vakantiedagen
  • Uitstekende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • Goede bereikbaarheid met OV en auto (parkeergarage onder het kantoor)

Interesse?

Voldoe je aan dit profiel en wil je deze uitdaging aangaan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet vóór 24 juni 2019. 
Je kunt je CV en je motivatiebrief per email sturen naar sollicitatie@verzekeraars.nl ter attentie van Esther Bos, adviseur P&O. Meer informatie over het Verbond en onze arbeidsvoorwaarden is te vinden op www.werkenbijhetverbond.nl
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je bellen met Marianne Louwen, P&O adviseur, telefoon 070- 333 85 22.

Het Verbond van Verzekeraars staat als belangenorganisatie van de verzekeringssector midden in de actualiteit. Samen met onze leden maken wij ons sterk voor een ondernemende verzekeringssector die inspeelt op de laatste ontwikkelingen en een sector die wil bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken, zoals vergrijzing, veiligheid, nieuwe risico’s van technologische vooruitgang en onzekerheid op de arbeidsmarkt.

Onze medewerkers zijn veelal academisch geschoolde professionals, die goed zijn in lobby, kennisvermeerdering van onze leden en innovatie. Deze mensen vinden het fantastisch om midden in de samenleving werkzaam te zijn, waar ze dagelijks naast de verzekeraars te maken hebben met overheid, politiek, media en klantgroeperingen. Daarnaast zijn er groepen medewerkers die hen faciliteren op het gebied van communicatie, statistiek, secretariaat en intern/huishoudelijke zaken. Als werkgever vinden wij het belangrijk dat iedereen een uitdagende functie heeft waarin hij/zij zich persoonlijk kan ontwikkelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Cookies

{cookieText}