Medewerker afdeling Financieel-Economische Zaken 38 uur p/w

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Verzekeraars hebben een belangrijke rol in de samenleving door risico’s af te dekken, vermogen op te bouwen en te investeren in de economie. Vanuit deze rol is het van belang om financiële dienstverleners te verenigen, de sector en samenleving te verbinden en te versterken op het gebied van risico’s en onzekerheden.

De afdeling Financieel-Economische Zaken (FEZ) voert de complete financiële administratie van het Verbond van Verzekeraars alsmede voor diverse andere organisaties. Verder is zij verantwoordelijk voor de financiële rapportages zowel intern als extern en adviseert zij de directie over bedrijfseconomische aangelegenheden. Daarnaast voert de afdeling de personeels- en salarisadministratie (inclusief personele verzekeringen en pensioen).
 
Jouw functie
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele crediteurenadministratie, het contractenregister en verlofadministratie. Ook ondersteun je de grootboekadministratie. Je werkt mee aan de interne rapportages en bent (mede) verantwoordelijk voor voorbereiding en uitvoering hiervan. Ontwikkeling tot back up van de salarisadministratie. Verder sta je open voor alle overige taken die door de afdeling FEZ moeten worden verricht.

Jouw kenmerken
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die affiniteit heeft met het werken met cijfers en administraties en die er tevens voor open staat zich nieuwe kennis en vaardigheden op dit terrein eigen te maken. Je beschikt in ieder geval over een aantal van onderstaande kenmerken en je bent bereid om je op andere terreinen te ontwikkelen.

• Werk- en denkniveau minimaal MBO
• Financiële of boekhoudkundige opleiding op MBO- niveau (bijv. MEAO / MBA)
• Kennis en ervaring met crediteurenadministratie
• Enige jaren werkervaring als medewerker op een financiële administratie
• Goede kennis van geautomatiseerde financiële systemen/ pakketten zoals Exact Globe, Excel en Word
• Kennis van salaris administratie (diploma of studerende voor PDL)
• Breed inzetbaar en flexibel ten aanzien van de uit te voeren taken
• Accurate, zelfstandige, dienstverlenende en collegiale instelling
• Is gewend te werken met strakke deadlines, afspraken en opdrachten
• Voelt zich thuis in een omgeving waarin collega’s elkaar direct aanspreken op afspraken en resultaten

Ons aanbod
Het Verbond van Verzekeraars is een organisatie met een leuke collegiale sfeer en een prettig werkklimaat. De functie is uitdagend en afwisselend door de vele in- en externe contacten en de grote eigen verantwoordelijkheid. Onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:
- Salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.529,50 per maand
- Vaste 13e maand en vakantiegeld over 13 maanden
- Flexibele werktijden
- Reiskostenvergoeding
- Werkstation
- Prima pensioenregeling (middelloonregeling)
- Een ruim aantal vakantiedagen
- Uitstekende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
- Goede bereikbaarheid met OV en auto (parkeren onder het kantoor)

Interesse?
Voldoe je aan dit profiel en wil je deze uitdaging aangaan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet vóór 1 februari 2019.
Je kunt je CV en je motivatiebrief per email sturen naar sollicitatie@verzekeraars.nl ter attentie van Esther Bos, adviseur P&O. Meer informatie over het Verbond en onze arbeidsvoorwaarden is te vinden op www.werkenbijhetverbond.nl.
Voor nadere inlichtingen over de functie kun je bellen met Carla de Voeght, manager FEZ, telefoon 070-333 85 22.

Het Verbond van Verzekeraars staat als belangenorganisatie van de verzekeringssector midden in de actualiteit. Dit maakt het werk bij het Verbond zeer afwisselend. Naast de verzekeringssector heb je ook dagelijks te maken met overheid, politiek en maatschappij. Samen met onze leden maken wij ons sterk voor een ondernemende verzekeringssector die inspeelt op de laatste ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, en een sector die wil bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken, zoals vergrijzing, veiligheid en onzekerheid op de arbeidsmarkt. Met een omvang van 110 medewerkers zijn we groot genoeg om onze rol te spelen en klein genoeg om in een collegiale sfeer samen te werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Cookies

{cookieText}