Ondernemende adviseur Insurance Academy (38 uur p.w.)

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Voor de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars zoeken wij een:

ONDERNEMENDE ADVISEUR INSURANCE ACADEMY (38 uur p.w.)

De Insurance Academy (bestaande uit een team van 7 personen) heeft de ambitie om blijvend nieuwe, inspirerende en innoverende (kennis-)programma’s te ontwikkelen die kwalitatief hoogstaand zijn om zo aan te sluiten op de wensen en kennisbehoefte van de snel veranderende verzekeringssector en zijn omgeving. De Academy organiseert allerlei activiteiten, zoals bijeenkomsten, events, webinars/video’s en opleidingen over actuele onderwerpen, specifieke verzekeringsthema’s, vakkennis en belangrijke trends en ontwikkelingen. Het Verbond  beweegt naar een open platform waarin we samenwerken met partners en sponsoren en waar nieuwe doelgroepen welkom zijn.
 
We zoeken een collega die in staat is om andere partijen aan zich te binden door samen te werken, events en bijeenkomsten voor verzekeraars en nieuwe doelgroepen te organiseren en die daarbij graag optreedt als het gezicht van het Verbond en de Academy. Algemene maatschappelijke ontwikkelingen en verzekeringsthema’s als solidariteit, ondernemerschap, kennis en reputatie staan op de agenda.  En in het bijzonder Financiële educatie, waarin jij samenwerkt met de partners van Wijzer in geldzaken aan het versterken van de financiële fitheid van Nederlanders (zie daarvoor ook www.fixjerisk.nl).

Jouw functie

Ons dienstenaanbod is niet alleen interessant voor de leden van het Verbond maar ook voor andere partijen. Daarom bieden we onze diensten sinds kort ook, tegen commerciële voorwaarden, aan andere doelgroepen aan. We zoeken iemand die deze ambitie helpt verder te brengen. De adviseur die we zoeken kan relevante ontwikkelingen en thema’s vertalen naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken met anderen en weet deze te verbinden aan nieuwe doelgroepen.

Jij bent verantwoordelijk voor de projectorganisatie van grote events, het uitnutten van je netwerk en het uitvoeren van beleid op financiële educatie. Tevens heb je oog voor de communicatie uitingen van de Academy waaronder de website en social media en werk je aan nieuwe diensten en doelgroepen. Je werkt nauw samen binnen de Academy, maar ook met  andere afdelingen. Je bent inzetbaar bij alle activiteiten die de Insurance Academy ontwikkelt.

Jouw profiel

Je bent een bevlogen professional met een goed netwerk, dat je weet te verbinden aan relevante activiteiten, zoals events en bijeenkomsten. Jij

 • hebt ervaring of affiniteit met het opzetten en organiseren van bijeenkomsten en grotere evenementen,
 • bent verrassend en creatief op het gebied van kennisoverdracht,
 • hebt ervaring met het leiden van projecten,
 • bent een doorzetter, neemt initiatief en legt makkelijk contact,
 • kan advies uitbrengen op directieniveau,
 • weet te verbinden door enthousiasme en staat graag voor een groep,
 • bent een teamspeler,
 • hebt een relevante HBO- of academische opleiding, bijvoorbeeld Communicatie of Bedrijfskunde.

Ons aanbod

Het Verbond van Verzekeraars is een organisatie met een collegiale sfeer en een prettig werkklimaat. Onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris, afhankelijk van kennis en ervaring maximaal € 5.079,39 schaal 9
 • Vaste 13e maand en vakantiegeld over 13 maanden
 • Flexibele werktijden
 • Reiskostenvergoeding
 • Prima pensioenregeling (middelloonregeling)
 • Een ruim aantal vakantiedagen
 • Uitstekende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • Goede bereikbaarheid met OV en auto (parkeergarage onder het kantoor)

Interesse?

Voldoe je aan dit profiel en wil je deze uitdaging aangaan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet vóór 6 augustus 2019.
Je kunt je CV en je motivatiebrief per email sturen naar sollicitatie@verzekeraars.nl ter attentie van Marianne Louwen, adviseur P&O.

Voor nadere inlichtingen over de functie kun je bellen met Lieke Hoomans, teammanager Insurance Academy, telefoon 070 - 333 86 64.

Over het Verbond van Verzekeraars

Het Verbond van Verzekeraars staat als belangenorganisatie van de verzekeringssector midden in de actualiteit. Samen met onze leden maken wij ons sterk voor een ondernemende verzekeringssector die inspeelt op de laatste ontwikkelingen en een sector die wil bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken, zoals vergrijzing, veiligheid, nieuwe risico’s van technologische vooruitgang en onzekerheid op de arbeidsmarkt.

Onze medewerkers zijn veelal academisch geschoolde professionals, die goed zijn in lobby, kennisvermeerdering van onze leden en innovatie. Deze mensen vinden het fantastisch om midden in de samenleving werkzaam te zijn, waar ze dagelijks naast de verzekeraars te maken hebben met overheid, politiek, media en klantgroeperingen. Daarnaast zijn er groepen medewerkers die hen faciliteren op het gebied van communicatie, statistiek, secretariaat en intern/huishoudelijke zaken. Als werkgever vinden wij het belangrijk dat iedereen een uitdagende functie heeft waarin hij/zij zich persoonlijk kan ontwikkelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.