Skip to Content

Salarisadministrateur

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

32 uur per week, Den Haag (combinatie thuiswerken)

Wat vind jij belangrijk in je carrière? Je persoonlijke ontwikkeling, een goede beloning en arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk. Maar waarom niet je talenten aan het werk zetten voor een organisatie die dat allemaal biedt en tegelijk ook het verschil kan maken voor zoveel mensen in onze samenleving? Lees vooral verder!

Wij zijn het Verbond van Verzekeraars. We staan midden in de samenleving en willen financiële dienstverleners, de verzekeringssector en de samenleving verbinden en versterken op het gebied van risico’s. In onze gesprekken met de overheid, maatschappelijke organisaties, vakbonden, werkgevers en de media gaat het altijd over zaken van maatschappelijk belang. Hot topics tegenwoordig zijn het verzekeren van klimaatschade en zorgen voor een veilige energietransitie.

Onze afdeling Financieel Economische Zaken (FEZ) is op zoek naar een nieuwe medewerker die in 4 dagen per week onze salarisadministratie onder zijn/haar hoede neemt.

Jouw uitdaging

Je bent onderdeel van een team professionals die het prettig vinden om een zelfstandige verantwoordelijkheid te hebben, maar ook graag samenwerken. Jij zelf beheert de personeels- en salarisadministratie. Het betreft de complete verwerking en controle van de mutaties van de salarisadministratie tot en met het verwerken en archiveren van de documenten en de aansluiting met het grootboek. Het opstellen van overzichten op basis van de salarisadministratie t.b.v. de begroting, management-rapportages en jaarrekening is hier ook een onderdeel van. Je bent tevens verantwoordelijk voor het beheer van de personeelsverzekeringen en de pensioenen en je werkt mee aan de voorbereiding van interne rapportages.

Wanneer je je echt thuis voelt in je functie, willen wij je ook graag opleiden voor assistentie en back-up van je collega’s op de financiële administratie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de crediteuren- grootboekadministratie.

Dit ben jij

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die ruime ervaring heeft met het werken met cijfers en administraties. Bij de zwaarte van deze functie past een HBO-opleiding (bijv. HEAO) / HBO werk- en denkniveau. Verder heb je kennis van en ervaring met salarisadministraties, bij voorkeur heb je daar ook een opleiding voor, bijv. PDL) of ben je bereid dit diploma te behalen. Je hebt gewerkt met personeelsinformatiesystemen en geautomatiseerde financiële systemen/ pakketten bij voorkeur Exact Globe, Synergy en Excel. En als je kennis en ervaring hebt met pensioenen en personeelsverzekeringen, is dat helemaal mooi, maar geen harde vereiste. Wel belangrijk is dat jij het prettig vindt om te werken met deadlines en strakke afspraken.

Wat wij jou bieden

Het Verbond van Verzekeraars is een organisatie met een leuke collegiale sfeer en een prettig werkklimaat. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd om met collega’s samen leuke dingen te doen. De functie van medewerker FEZ / salarisadministrateur is uitdagend en afwisselend door de vele contacten en de grote eigen verantwoordelijkheid. Onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.880 per maand (fulltime)
  • Vaste 13e maand en vakantiegeld over 13 maanden
  • Flexibele werktijden en een (deels) thuiswerkregeling hebben (in overleg met leidinggevende)
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop
  • iPhone
  • Pensioen123 regeling (beschikbare premieregeling). De pensioenpremie wordt door de werkgever betaald en werknemer heeft een eigen bijdrage
  • Een ruim aantal vakantiedagen
  • Uitstekende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • Goede bereikbaarheid met OV en auto (parkeergarage onder het kantoor)

Laten we kennismaken

Is deze uitdaging precies wat je zoekt? Dan zien wij je sollicitatie graag vóór 31 augustus 2022 tegemoet. Graag ontvangen wij je motivatie en CV via deze link ter attentie van Marianne Louwen, adviseur P&O. Wil je graag meer weten over de functie? Bel gerust met Carla de Voeght, manager FEZ, telefoon 070-3338522. Meer informatie over het Verbond en onze arbeidsvoorwaarden is te vinden op www.werkenbijhetverbond.nl.

Omdat wij de verbinding van de belangen van verzekeraars met die van de samenleving hoog in ons vaandel hebben staan, wil het Verbond zelf ook een afspiegeling van de samenleving zijn. Wij geloven erin dat een divers personeelsbestand van toegevoegde waarde is om goed te kunnen inspelen op de verschillende belangen die heersen binnen de maatschappij en in het bijzonder binnen de verzekeringssector. Wie jij ook bent en welke leeftijd, geslacht, etniciteit, partnervoorkeur, of arbeidsbeperking jij hebt, als je geïnteresseerd bent in deze baan en je jezelf in de functie-eisen herkent, nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: personeel, salarisadministratie, muteren, personeelsverzekeringen, begroting, teamplayer