Skip to Content

Teammanager / secretaresse

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

32-38 uur per week, Den Haag (combinatie thuiswerken)

Einddatum vacature: 31 maart 2023

Je vak uitoefenen én ook leidinggeven. Wij zoeken een meewerkend teammanager

Wat vind jij belangrijk in je carrière? Je persoonlijke ontwikkeling, een goede beloning en arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk. Wanneer jij je talenten daarbij ook aan het werk wil zetten voor een organisatie die dat allemaal biedt en tegelijk ook het verschil maakt voor zoveel mensen in onze samenleving lees dan vooral verder!

Wij zijn het Verbond van Verzekeraars. We staan midden in de samenleving en willen de verzekeringssector en de samenleving verbinden en versterken op het gebied van risico’s. In onze gesprekken met de overheid, maatschappelijke organisaties, vakbonden, partners en de media gaat het altijd over zaken van maatschappelijk belang. Cybercriminaliteit, klimaat, pensioen en bodemdaling. Stuk voor stuk belangrijke thema’s waar wij dagelijks mee bezig zijn.

Jouw uitdaging

Voor ons Team Secretariaat zoeken wij een flexibele leidinggevende die daarnaast ook secretariële taken vervult.

Je bent hiërarchisch leidinggevende van een team van 13 secretaresses. Dit team ondersteunt adviseurs, managers en de directie. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de manager Interne Zaken als het om het secretariaat gaat.

Je plant en coördineert de werkzaamheden, organiseert bezetting/capaciteit en coacht waar nodig secretaresses bij hun ontwikkeling. Je voert planning-, voortgang- en beoordelingsgesprekken en maakt jaarlijks een opleidingsplan voor het secretariaat. Daarnaast begeleid en stimuleer je interne werkgroepen die zich bezighouden met het verder professionaliseren van de ondersteuning binnen het Verbond.

Voor ongeveer de helft van de tijd houd je je bezig met secretariële taken. Bijvoorbeeld, afhankelijk van welke afdeling je gaat ondersteunen, agendabeheer, plannen van vergaderingen en verzorgen van alles daaromheen, correspondentie via SharePoint, alle voorkomende secretariële werkzaamheden.   

Dit ben jij

 • Je bent een doortastende leidinggevende met oog voor persoonlijke en teamontwikkeling;
 • Het secretaresse vak kent geen geheimen voor je en je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen en trends op dit vakgebied;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een afgeronde secretaresseopleiding;
 • Je bent een peoplemanager met oog voor ontwikkeling van mensen;
 • Goede beheersing van Microsoft Office, ervaring met SharePoint is een pre;
 • Je houdt het overzicht, kan snel schakelen en inspelen op veranderende omstandigheden;
 • Je uitdaging is om het beste in mensen naar boven te halen;
 • Initiatiefrijk, zelfstandig en resultaatgericht.

Wat wij jou bieden

 • Het Verbond van Verzekeraars is een organisatie met een informele sfeer en een prettig werkklimaat.
 • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring tussen de € 4.500,00 en € 5.000.00 bruto per maand in salarisschaal 8 (op fulltimebasis). We hebben een vaste 13e maand en vakantiegeld over 13 maanden. Onze pensioenregeling is goed geregeld, je krijgt een ruim aantal vakantiedagen (28 op fulltimebasis), een iPhone met abonnement en een laptop.
 • Die vind je hier in alle vormen. Je mag grotendeels zelf je werktijden indelen en hierin is altijd ruimte voor een goede afstemming op je privésituatie. Hybride werken behoort ook tot de mogelijkheden. Ons kantoor in Den Haag is goed bereikbaar en het is gezellig om dicht bij je collega’s te zijn. Maar wil je thuiswerken, dan kan dat ook.
 • Wij zijn altijd in ontwikkeling en we stimuleren jou ook om je te blijven ontwikkelen. Er is altijd een luisterend oor voor jouw ideeën. Leergierigheid vinden we een geweldige eigenschap, dus als je een opleiding wilt volgen, komen we je daar graag in tegemoet.

Laten we kennismaken

Voldoe je aan het profiel en heb je zin in deze afwisselende functie? Dan zien wij jouw sollicitatie graag vóór 1 april 2023 tegemoet. Je kunt je motivatie en CV via deze link insturen ter attentie van Marianne Louwen. Meer informatie over het Verbond en onze arbeidsvoorwaarden is te vinden op Werken bij het Verbond (verzekeraars.nl). Voor nadere inlichtingen over de functie kun je bellen met Richard van Rijn, Manager Interne Zaken, 070 333 86 41.

Omdat wij de verbinding van de belangen van verzekeraars met die van de samenleving hoog in ons vaandel hebben staan, wil het Verbond zelf ook een afspiegeling van de samenleving zijn. Wij geloven erin dat een divers personeelsbestand van toegevoegde waarde is om goed te kunnen inspelen op de verschillende belangen die heersen binnen de maatschappij en in het bijzonder binnen de verzekeringssector. Wie jij ook bent en welke leeftijd, geslacht, etniciteit, partnervoorkeur, of arbeidsbeperking jij hebt, als je geïnteresseerd bent in deze baan en je jezelf in de functie-eisen herkent, nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.