De Pensioen3daagse 2015 is begonnen!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
03-11-2015

De Pensioen3daagse 2015 is van start. Met het live gaan van een speciale pensioenhelpdesk vanmorgen bij gastheer De Telegraaf is het startschot gegeven en kleurt heel Nederland drie dagen pensioengroen.

Onder andere het Verbond, DNB, de AFM, Pensioenregister en de Pensioenfederatie deden gezamenlijk de aftrap (zie foto). De helpdesk is tijdens de drie dagen dat de Pensioen3daagse duurt bereikbaar via pensioenvragen@telegraaf.nl.

Dit jaar is het thema van de Pensioen3daagse 'Wat moet ik doen voor mijn pensioen?'. Consumenten kunnen zich hierover drie dagen lang laten informeren. Bijvoorbeeld met een online pensioentool, die gebruikers direct persoonlijke tips geeft om hun eigen pensioen goed te regelen. Of door het bezoeken van één van de vele activiteiten georganiseerd door de enkele honderden deelnemende organisaties.
 
Op het programma staat verder de uitreiking van de Pensioenwegwijzer, een prijs die voor het eerst wordt uitgereikt aan het beste initiatief om de consument meer inzicht te geven in zijn of haar pensioen. De jury onder leiding van Jetta Klijnsma reikt de prijs donderdagmiddag uit. Ook het Verbond is in de jury vertegenwoordigd.  Wilt u een overzicht van alle activiteiten? Of kijken wat u zelf nog kunt doen om consumenten pensioenbewust te maken? Ga dan naar www.pensioen3daagse.nl.


Was dit artikel nuttig?