Doe mee en win € 3.000!

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
26-10-2017

Nog vijf dagen en dan is het zover. Dan gaat de Pensioen3daagse van start. Onder de noemer ‘Dit kun jij doen voor jouw pensioen!’ worden consumenten opgeroepen om via Facebook in te loggen op MijnPensioenOverzicht.nl. Bezoekers die inloggen, maken kans op een pensioenprijs van € 3.000 netto.

De zevende editie van de Pensioen3daagse vindt plaats van 31 oktober tot en met 2 november en staat bol van de activiteiten. Zo zet het Platform Wijzer in geldzaken, waarin ook het Verbond participeert, onder meer het Snel Pensioenspel in. Dit kaartspel geeft binnen vijf minuten een overzicht van je pensioen. Dat dat dat geen overbodige luxe is, bleek wel uit eerder onderzoek van het platform. “Grofweg de helft van onze beroepsbevolking is zich niet goed bewust wat de impact is van grote gebeurtenissen op hun pensioen”, vertelt woordvoerder Henriëtte Raap. Ze doelt met name op levensgebeurtenissen als echtscheiding, het verliezen van een baan of overlijden.

Promotiemateriaal
Een van de belangrijkste doelen van de Pensioen3daagse is dan ook dat consumenten zich laten informeren over hun pensioen. Het Platform heeft daarvoor allerlei promotiemateriaal beschikbaar, waaronder posters, flyers, placemats en het Snel Pensioenspel, dat allemaal nog kan worden besteld via de site van wijzeringeldzaken.nl. Algemeen directeur van het Verbond Richard Weurding opent de Pensioen3daagse op 30 oktober bij de Telegraaf in Amsterdam.

Deze website maakt gebruik van cookies
Om deze video te kunnen bekijken dient u de marketing-cookies te accepteren.

Was dit artikel nuttig?