Skip to Content

Executive Insurance Program 2024: stevige basis voor bestuurders en beleidsbepalers

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Welke impact hebben uitdagingen als technologie, veranderend consumentengedrag, nieuwe risico’s, nieuwe spelers in de markt en verantwoord ondernemen op jouw bedrijf? En hoe zorg je voor een goede balans tussen de dagelijkse business en het vermogen om te veranderen? Het vraagt van bestuurders en beleidsbepalers een breed maatschappelijk inzicht en flinke dosis ondernemerschap.

Ben jij bestuurder, beleidsbepaler of senior manager in de verzekeringssector? Of heb je die ambitie? Dan is het Executive Insurance Program 2024 van Nyenrode Business Universiteit en het Verbond van Verzekeraars een waardevolle aanvulling op je kennis en kunde. Tijdens dit intensieve programma trek je een jaar lang op met gelijkgestemden en volgt colleges van hoogleraren en gastdocenten uit de verzekerings- en toezichtspraktijk. Dat geeft je inzicht in jouw eigen rol, jouw visie op verzekeren en geeft je een stevige basis voor strategische, toekomstgerichte besluitvorming.

Wat levert het onder andere op

  • Het vermogen om als volwaardige gesprekspartner deel te nemen aan discussies en besluitvorming
  • Een duidelijke visie op de toekomst van verzekeren - Kennis van de, door toezichthouders, gestelde geschiktheidsvereisten voor bestuurders en beleidsbepalers
  • De beschermde titel Chartered Insurance Professional (CIP) Introductiesessie

Online introductie

Weten of het Executive Insurance Program past bij jouw ambitie en carrière? Volg de online belevingssessie op maandag 9 oktober (17:00 tot 18:00 uur). Programma-manager Alexander de Bruin gaat dan uitgebreid in gesprek met een hoogleraar en een deelnemer. Uiteraard is er ook tijd om je vragen te stellen.

Inschrijven online introductie Executive Insurance Program

 

Je kunt deze video alleen afspelen als je onze marketingcookies accepteert.
Dat is niet onze keuze, maar het gevolg van wetgeving. Wij gaan uiteraard netjes met je gegevens om.

Was dit nuttig?