Fix je Risk: NN op kop

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
03-02-2020

Wijzer in geldzaken organiseert van 23 tot en met 27 maart de 10e Week van het geld. De organisatie heeft vorige maand een oproep gedaan aan alle basisscholen in Nederland om gastlessen aan te vragen en dat betekent dat we gastdocenten nodig hebben.

In het gastlessensysteem zijn op dit moment 136 gastlessen gematcht door verzekeraars, VNAB en Adfiz-leden, maar dat mogen er nog veel meer worden als we de doelstelling van 700 gastlessen willen halen. Nationale-Nederlanden gaat aan kop met 29 matches en Vivat staat op de tweede plaats met 18 matches.

Hoe kun je meedoen?

Om te beginnen, kun je zelf contact opnemen met een basisschool voor het geven van een gastles. Bijvoorbeeld die van je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen. Je maakt dan een ‘warme match’ die je zelf, of via de coördinator binnen jouw organisatie, kunt aanmelden in het gastlessensysteem.
Heb je nog geen basisschool gevonden? Geen probleem! De aanvragen van scholen zijn zichtbaar in het gastlessensysteem. Vervolgens kun je eenvoudig een match maken met een school.
De meeste verzekeraars die actief deelnemen aan de Week van het geld hebben een coördinator aangesteld. Hij of zij heeft toegang tot het gastlessensysteem. Hebben jullie geen toegang? Stuur een e-mail naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl.

Wil je liever eerst meer informatie? Kijk dan op de website, lees de eerdere ervaringen van gastdocenten, mail naar weekvanhetgeld@verzekeraars.nl of bel met Laura de Hoog.


Was dit artikel nuttig?