Frédéric de Courtois nieuwe vice-president Insurance Europe

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
24-05-2019

Deze week is Frédéric de Courtois gekozen tot vice-president van Insurance Europe, de Europese federatie voor verzekeringen en herverzekeringen, voor een termijn van drie jaar. De fransman is general manager van Generali Group en sinds 1993 actief binnen de verzekeringssector.

In een reactie op de benoeming van de Courtois zei de president van Insurance Europe, Andreas Brandstetter, CEO en voorzitter van UNIQA Insurance Group: "Ik ben verheugd om Frédéric te verwelkomen in deze belangrijke rol. Frédéric brengt een enorme schat aan kennis over onze sector met zich mee en ik kijk er naar uit om met hem samen te werken om onze sector te vertegenwoordigen."

De Courtois is gekozen op de Algemene Vergadering van Insurance Europe in Boekarest. Hij is de opvolger van Torbjörn Magnusson, groeps-CEO en president van Sampo Insurance Group. Brandstetter: "Ik wil Torbjörn bedanken voor de enorme bijdrage die hij de afgelopen zes jaar aan onze industrie heeft geleverd. Hij is met name bezig geweest met nieuwe technologieën en de impact daarvan op verzekeraars."


Was dit artikel nuttig?