Skip to Content

Insurance Challenge 3: position as life partners

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Op woensdag 23 november gaan studenten bij het Verbond van Verzekeraars aan de slag met het thema Position as life partners. Want hoe zien jongeren de rol van verzekeraars in hun dagelijks leven? Ook is er weer plek voor een aantal verzekeraars. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

Tijdens deze challenge gaan studenten IT, Data science en Artificial Intelligence op zoek naar nieuwe ideeën voor de invulling van de rol van verzekeraars als life partners. En niet alleen studenten, maar ook verzekeraars zijn van harte welkom. Wil jij vanuit jouw (IT, Recruitment, HR of communicatie-) functie deze studenten ontmoeten? Meld je dan snel aan, want het aantal plekken is beperkt.

Zichtbaarheid

Naast de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij deze challenge, kunnen verzekeraars ook hun logo op insurancechallenge.nl plaatsen. Het logo verwijst naar vacatures en carrièremogelijkheden van het bedrijf.

Deelnemen

Neem voor vragen, het plaatsen van een logo én aanmelden voor de challenge contact op met Richard Roelevink, beleidsadviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt: r.roelevink@verzekeraars.nl of
06-81849607.

Je kunt deze video alleen afspelen als je onze marketingcookies accepteert.
Dat is niet onze keuze, maar het gevolg van wetgeving. Wij gaan uiteraard netjes met je gegevens om.

Insurance Challenge
Wil je meer weten over de Insurance Challenges die de verzekeringssector organiseert?
Kijk dan ook eens op onze themapagina


Was dit nuttig?