Skip to Content

Verbond opent Pensioen3daagse 2022

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Met een slag op de gong van de Amsterdamse beurs heeft Renée Martius, Manager sector Leven/Inkomen van het Verbond van Verzekeraars, de Pensioen3daagse geopend. Daarmee gaf zij het startsein om pensioen onder de aandacht te brengen bij Nederlanders. Dat doen organisaties op allerlei manieren. Van pensioenlunches tot inloopspreekuren voor medewerkers en klanten.

Alles is pensioen

Van 1 tot en met 3 november is het pensioen wat de klok slaat. Naast de activiteiten die werkgevers, pensioenaanbieders, pensioenfondsen, pensioenadviseurs en banken organiseren om Nederlanders in actie te laten komen voor hun pensioen, heeft ook Wijzer in Geldzaken een vol programma.

  • Op de Amsterdamse beurs luidt Wijzer in geldzaken-partner het Verbond van verzekeraars de Pensioen3daagse feestelijk in met een slag op de gong.
  • Op dinsdagmiddag 1 november worden mensen met een gratis ritje in het reuzenrad op de pier in Scheveningen letterlijk op de hoogte gebracht van hun pensioen.
  • Tijdens deze driedaagse is de Telegraaf Pensioenhelpdesk geopend voor mensen met vragen over pensioen.
  • Op woensdag 2 november wordt de PensioenWegwijzer 2022 uitgereikt tijdens het symposium Pensioencommunicatie ‘Actief, actiever, geactiveerd!’

Op weg naar ons nieuwe pensioen

Ook krijgt Nederland een nieuw pensioenstelstel. En daarom zijn wij dit najaar samen met experts in een aantal belangrijke pensioenbegrippen gedoken. In deze interviewserie over de Wet toekomst pensioenen vertelt hoogleraar Theo Kocken over risicomanagement, Ellen Kraft (Nationale-Nederlanden) over keuzebegeleiding, Annemiek Kwakernaak (Aegon Cappital) over pensioencommunicatie en Mies Ligtenberg over duurzaamheid.

Opening Pensioen3daagse door Renée Martius, Verbond van Verzekeraars.


Was dit nuttig?