Video met terugblik op heropening kantoor door koningin Máxima

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het Verbond van Verzekeraars heeft een video gepubliceerd met een terugblik op de feestelijke heropening van het gemoderniseerde kantoor door Hare Majesteit Koningin Máxima.

In de video verricht de koningin de opening door het plaatsen van een 3D geprint logo in een plaquette van gerecyclede plastic flessen. “De plaquette symboliseert zowel de technologische vernieuwing als de wens om verantwoord met natuurlijke hulpbronnen om te gaan, ” aldus een trotse Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond, die verheugd was over de grote opkomst van leden, stakeholders en de ambtelijke top. 

40-jarig jubileum
Tijdens de feestelijke heropening werd tevens stilgestaan bij het 40-jarig jubileum van de brancheorganisatie. Verbondsvoorzitter Willem van Duin memoreert in de video aan de jarenlange relatie tussen het Koninklijk Huis en het Verbond. Het kantoor is ooit geopend door Prinses Beatrix en ontstaan bij bemoeienis van prins Bernard. De minister van Financiën, Wopke Hoekstra, gaf een boodschap aan de sector mee: “Het is voor iedere dienstverlener zeer belangrijk om betrouwbaar te zijn en blijvend te werken aan vertrouwen, integriteit en stabiliteit voor de consument. De sector heeft de afgelopen jaren op dat vlak belangrijke stappen gezet en ik verwacht en hoop dat zij dit blijft doen.”

Naar aanleiding van de heropening van het pand is een foto-impressie gepubliceerd en is een fototentoonstelling geopend in de hal van het kantoor over 40 jaar Verbond. De tentoonstelling laat een mooi tijdsbeeld zien van de rol die de sector heeft vervuld tussen 1978 en 2018.


Was dit artikel nuttig?