Skip to Content

Zo ben jij van kennis verzekerd in 2022

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Januari is hét moment om te bepalen welke stappen je dit jaar wilt zetten in je werk. Heb jij jouw route nog niet helemaal uitgestippeld? No worries, met ons actuele overzicht van opleidingen, trainingen en webinars maken we je het graag een beetje makkelijker.

De Insurance Academy van het Verbond heeft samen met opleidingspartners als de Universiteit van Amsterdam en Nyenrode een aanbod samengesteld van diverse opleidingen en trainingen die gericht zijn op verzekeraars. Zo ben je ook in 2022 verzekerd van relevante kennis en verbinding met professionals in de verzekeringssector.

Up-to-date via webinars

Naast opleidingen en trainingen kan je gedurende het jaar webinars volgen die aansluiten op actuele thema’s zoals bijvoorbeeld klimaatschade, cybercriminaliteit en de toekomst van verzekeren. In de meeste gevallen ontvang je daar een PA-certificaat voor waarmee je zelf PE-punten kan aanvragen bij een betreffende instantie. Via onze webinars blijf je up-to-date over voor jou relevante ontwikkelingen in de sector. Nieuwsgierig? Bekijk het actuele overzicht.

Blijf op de hoogte vanuit je bureaustoel

Wil je automatisch op de hoogte blijven van onze opleidingen, trainingen en webinars? Schrijf je dan in voor de Academy-nieuwsbrief.


Was dit nuttig?