Skip to Content

Serviceplatform Corona

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

De verzekeringsbranche staat voor uiteenlopende uitdagingen tijdens de coronacrisis. Naast alle maatregelen die wij samen met u als lid van het Verbond treffen om klanten te helpen, kunnen wij ons voorstellen dat u ook te maken krijgt met andere vraagstukken. Met het Serviceplatform Corona ondersteunen we u graag met ons netwerk op het gebied van Distributie, Finance, Governance, HR, ICT, Juridisch, Marketing, Operations, Riskmanagement en Compliance.

Wat biedt het Serviceplatform u?

Dit platform bestaat uit een netwerk van bedrijven en organisaties waar het Verbond regelmatig mee samenwerkt. Door dit platform voor u open te stellen kunnen we van elkaar leren, nog beter samenwerken of op andere manieren meerwaarde creëren voor u als lid, voor onze partners en de maatschappij. De deelnemers van het Serviceplatform kunnen u in deze tijden van crisis ondersteunen bij vraagstukken als:

  • Kent u de basisprincipes die zorgen dat alle telewerkers soepel en energiek blijven samenwerken?
  • Weet u wat de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) betekent voor uw financiering?
  • Heeft u inzicht in de impact van COVID-19 op contractuele verplichtingen van u en uw contractspartners?
  • Heeft u de kennis in huis voor het maken van de juiste noodplannen? 
  • Wilt u op afstand digitaal expertises en inspecties doen en dat volledig AVG-proof? 
  • Twijfelt u over de start of voortzetting van een marketingcampagne of innovatieproject?
  • Is herbalancering van de beleggingsportefeuille(s) nodig?

Deelnemers

De deelnemers zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, expertise en innovatiekracht. Wij zijn dan ook trots dat zij hun medewerking verlenen en een bijdrage leveren aan de oplossing van de soms onvoorziene vraagstukken.

Via ons serviceplatform komt u in contact met onze partners Allen & Overy, Boston Consulting GroupCED en Sprenkels & Verschuren en Ekelmans & Meijer, KPMG, Deloitte en Montae & Partners

Stuur uw vraag in

Heeft u een vraagstuk en wilt u graag in contact komen met één van de deelnemers? Mail uw verzoek, inclusief uw contactgegevens en concrete vraag, naar service@verzekeraars.nl. Alle verzoeken worden zorgvuldig bekeken, waarna wij u aan de meest geschikte organisatie koppelen. De geselecteerde partner neemt vervolgens contact met u op. Het Verbond van Verzekeraars verzekert u met deze bemiddeling van eerstelijns serviceverlening. Daarna bepaalt u zelf of een eventueel vervolgtraject of commerciële opdracht nodig is.

Naast hulp bij individuele vragen, initieert het Serviceplatform waar relevant initiatieven voor de hele sector.

Meer informatie

De adviseurs van het Serviceplatform Corona zijn - onder meer - Martijn Minkenberg (Innovatie en Partnerships), Sjoerd Brouwer (Accountmanager) en Chris van Toor (Platform Onderlinge Verzekeraars). Wij vragen u uw verzoek in te dienen via service@verzekeraars.nl. Wilt u ons spreken? Neem dan contact met ons op via 070-3338600.

v.l.n.r. Martijn Minkenberg, Sjoerd Brouwer, Chris van Toor