Het is een voldaner gevoel dan een dagje kantoor

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het is een voldaner gevoel dan een dagje kantoor

Datum:

Op woensdag 2 oktober hebben de medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage de tuin van WZH Sammersbrug opgeknapt.

Door bezuinigingen is er bij veel woonzorgcentra achterstallig onderhoud. Gedurende de middag hebben wij de handen uit de mouwen gestoken om de tuin op te knappen. Het onkruid en wildgroei is verwijderd, er zijn nieuwe planten en bloemen geplant en de tuin is opgeleukt met accessoires. Nu de tuin is opgeknapt is het voor de bewoners weer fijn om naar buiten te gaan en naar buiten te kijken! De tuin ziet er piekfijn uit.

Na afloop van de werkzaamheden hebben wij nog een praatje gemaakt met de bewoners onder het genot van een kopje koffie. De familieleden van de bewoners waren ook uitgenodigd om het eindresultaat te komen bekijken. De middag werd afgesloten met de ceremoniële opening van het resultaat!

Stadswandeling 3.jpg

Komen jullie snel weer langs?

Op dinsdag 24 september hebben medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage een stadswandeling gemaakt met bewoners van WZH Bezuidenhout in Den Haag.

shutterstock_478301395.jpg

Deze activiteiten zijn al bekend!

Van verschillende verzekeraars is al bekend welke activiteiten ze tijdens Tegader ondernemen. Benieuwd? Bekijk het overzicht.

shutterstock_429739000.jpg

Onderlinge verzekeraars aan de slag met vrijwilligersactiviteiten

De actiemaand Tegader is van start gegaan! De komende vier weken gaan medewerkers van onderlinge en coöperatieve verzekeraars in het hele land aan de slag met vrijwilligersactiviteiten.