Het is een voldaner gevoel dan een dagje kantoor

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Het is een voldaner gevoel dan een dagje kantoor

Datum:

Op woensdag 2 oktober hebben de medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage de tuin van WZH Sammersbrug opgeknapt.

Door bezuinigingen is er bij veel woonzorgcentra achterstallig onderhoud. Gedurende de middag hebben wij de handen uit de mouwen gestoken om de tuin op te knappen. Het onkruid en wildgroei is verwijderd, er zijn nieuwe planten en bloemen geplant en de tuin is opgeleukt met accessoires. Nu de tuin is opgeknapt is het voor de bewoners weer fijn om naar buiten te gaan en naar buiten te kijken! De tuin ziet er piekfijn uit.

Na afloop van de werkzaamheden hebben wij nog een praatje gemaakt met de bewoners onder het genot van een kopje koffie. De familieleden van de bewoners waren ook uitgenodigd om het eindresultaat te komen bekijken. De middag werd afgesloten met de ceremoniële opening van het resultaat!

Foto Dress for Success.png

Inzamelactie Dress for Success

Op 12 oktober heeft DLE Steenwijk tijdens een Open Huis kleding ingezameld voor Dress for Success.

IMG_3018.JPG

Mouwen opgestroopt en aan de slag

Op dinsdag 15 oktober hebben de medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage een activiteitenruimte van WZH Leilinde van een metamorfose voorzien.

IMG_8593.JPG

Geluk in het Zuiderpark

Op donderdag 10 oktober hebben medewerkers van de Onderlinge 's-Gravenhage samen met bewoners van WZH Carel van den Oever een wandeling door het Zuiderpark gemaakt.