Komen jullie snel weer langs?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Komen jullie snel weer langs?

Datum:

Op dinsdag 24 september hebben medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage een stadswandeling gemaakt met bewoners van WZH Bezuidenhout in Den Haag.

Veel bewoners van woonzorgcentra zijn niet meer in staat om zelfstandig naar buiten te gaan. Vaak zijn er onvoldoende vrijwilligers of middelen om hen regelmatig naar buiten te nemen. Daarom zijn de wandelactiviteiten ook zo geliefd.

Elke vrijwilliger ontfermde zich over een oudere en had tijdens de activiteit de rol van stadsgids. Wij liepen door het centrum van Den Haag langs verschillende bezienswaardigheden, zoals het Binnenhof en het Mauritshuis. Het was een regenachtige dag maar dit mocht de pret niet drukken.

We eindigden de wandeling in Brasserie Dudok met koffie en appeltaart. Deze middag was een mooie kans om met de mensen in gesprek te gaan om herinneringen op de halen aan de stad. De ouderen vonden het een fantastische middag!

Foto Dress for Success.png

Inzamelactie Dress for Success

Op 12 oktober heeft DLE Steenwijk tijdens een Open Huis kleding ingezameld voor Dress for Success.

IMG_3018.JPG

Mouwen opgestroopt en aan de slag

Op dinsdag 15 oktober hebben de medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage een activiteitenruimte van WZH Leilinde van een metamorfose voorzien.

IMG_8593.JPG

Geluk in het Zuiderpark

Op donderdag 10 oktober hebben medewerkers van de Onderlinge 's-Gravenhage samen met bewoners van WZH Carel van den Oever een wandeling door het Zuiderpark gemaakt.