Komen jullie snel weer langs?

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Komen jullie snel weer langs?

Datum:

Op dinsdag 24 september hebben medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage een stadswandeling gemaakt met bewoners van WZH Bezuidenhout in Den Haag.

Veel bewoners van woonzorgcentra zijn niet meer in staat om zelfstandig naar buiten te gaan. Vaak zijn er onvoldoende vrijwilligers of middelen om hen regelmatig naar buiten te nemen. Daarom zijn de wandelactiviteiten ook zo geliefd.

Elke vrijwilliger ontfermde zich over een oudere en had tijdens de activiteit de rol van stadsgids. Wij liepen door het centrum van Den Haag langs verschillende bezienswaardigheden, zoals het Binnenhof en het Mauritshuis. Het was een regenachtige dag maar dit mocht de pret niet drukken.

We eindigden de wandeling in Brasserie Dudok met koffie en appeltaart. Deze middag was een mooie kans om met de mensen in gesprek te gaan om herinneringen op de halen aan de stad. De ouderen vonden het een fantastische middag!

IMG_2765.JPG

Het is een voldaner gevoel dan een dagje kantoor

Op woensdag 2 oktober hebben de medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage de tuin van WZH Sammersbrug opgeknapt.

shutterstock_478301395.jpg

Deze activiteiten zijn al bekend!

Van verschillende verzekeraars is al bekend welke activiteiten ze tijdens Tegader ondernemen. Benieuwd? Bekijk het overzicht.

shutterstock_429739000.jpg

Onderlinge verzekeraars aan de slag met vrijwilligersactiviteiten

De actiemaand Tegader is van start gegaan! De komende vier weken gaan medewerkers van onderlinge en coöperatieve verzekeraars in het hele land aan de slag met vrijwilligersactiviteiten.