Onderlinge verzekeraars aan de slag met vrijwilligersactiviteiten

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Onderlinge verzekeraars aan de slag met vrijwilligersactiviteiten

Datum:

De actiemaand Tegader is van start gegaan! De komende vier weken gaan medewerkers van onderlinge en coöperatieve verzekeraars in het hele land aan de slag met vrijwilligersactiviteiten.

Als onderlinge en coöperatieve verzekeraars zorgen wij voor en met onze leden voor zekerheid op vele terreinen. Al honderden jaren zijn wij betrokken bij onze leden in heel Nederland maar ook de samenleving als geheel. Onder de naam Tegader starten wij daarom een actiemaand! Tegader betekent ‘samen’ en het Engelse woord ‘together’ kan je er ook in herkennen. Wij willen een positieve bijdrage te leveren aan onze omgeving, in het bijzonder aan mensen die extra ondersteuning nodig hebben.

Vrijwilligersactiviteiten

Wat gaan de medewerkers van onderlinge verzekeraars samen doen? Vanaf vandaag tot 16 oktober doen wij mee aan vrijwilligersactiviteiten in het hele land. We maken bijvoorbeeld een stadswandeling met ouderen, spijkeren verkeerskennis bij, organiseren voetbalwedstrijden voor mensen met een beperking en geven financiële educatie aan asielzoekers. De verbinding tussen mensen is van groot belang.  Samen sta je sterker en bereik je meer!

IMG_2765.JPG

Het is een voldaner gevoel dan een dagje kantoor

Op woensdag 2 oktober hebben de medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage de tuin van WZH Sammersbrug opgeknapt.

Stadswandeling 3.jpg

Komen jullie snel weer langs?

Op dinsdag 24 september hebben medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage een stadswandeling gemaakt met bewoners van WZH Bezuidenhout in Den Haag.

shutterstock_478301395.jpg

Deze activiteiten zijn al bekend!

Van verschillende verzekeraars is al bekend welke activiteiten ze tijdens Tegader ondernemen. Benieuwd? Bekijk het overzicht.