Onderlinge verzekeraars aan de slag met vrijwilligersactiviteiten

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Onderlinge verzekeraars aan de slag met vrijwilligersactiviteiten

Datum:

De actiemaand Tegader is van start gegaan! De komende vier weken gaan medewerkers van onderlinge en coöperatieve verzekeraars in het hele land aan de slag met vrijwilligersactiviteiten.

Als onderlinge en coöperatieve verzekeraars zorgen wij voor en met onze leden voor zekerheid op vele terreinen. Al honderden jaren zijn wij betrokken bij onze leden in heel Nederland maar ook de samenleving als geheel. Onder de naam Tegader starten wij daarom een actiemaand! Tegader betekent ‘samen’ en het Engelse woord ‘together’ kan je er ook in herkennen. Wij willen een positieve bijdrage te leveren aan onze omgeving, in het bijzonder aan mensen die extra ondersteuning nodig hebben.

Vrijwilligersactiviteiten

Wat gaan de medewerkers van onderlinge verzekeraars samen doen? Vanaf vandaag tot 16 oktober doen wij mee aan vrijwilligersactiviteiten in het hele land. We maken bijvoorbeeld een stadswandeling met ouderen, spijkeren verkeerskennis bij, organiseren voetbalwedstrijden voor mensen met een beperking en geven financiële educatie aan asielzoekers. De verbinding tussen mensen is van groot belang.  Samen sta je sterker en bereik je meer!

Foto Dress for Success.png

Inzamelactie Dress for Success

Op 12 oktober heeft DLE Steenwijk tijdens een Open Huis kleding ingezameld voor Dress for Success.

IMG_3018.JPG

Mouwen opgestroopt en aan de slag

Op dinsdag 15 oktober hebben de medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage een activiteitenruimte van WZH Leilinde van een metamorfose voorzien.

IMG_8593.JPG

Geluk in het Zuiderpark

Op donderdag 10 oktober hebben medewerkers van de Onderlinge 's-Gravenhage samen met bewoners van WZH Carel van den Oever een wandeling door het Zuiderpark gemaakt.