Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Checklist 2 shutterstock.jpg

Livestream: Corona-risicochecklist

Heb jij de langeretermijngevolgen van de Coronacrisis al in kaart? Welke acties moet je on-dernemen om deze risico’s te verkleinen? De Corona-checklist van Verbondspartner Spren-kels & Verschuren is een prima hulpmiddel! Meld je aan voor de live Q&A-sessie over deze checklist!

Smart_City_HR_shutterstock_520499128.jpg

(Geannuleerd) Bijeenkomst Embracing Global Innovation in The Netherlands

Op dinsdag 12 mei 2020 organiseert het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Plug and Play InsurTech, het wereldwijde open Innovatie Platform uit Silicon Valley, de bijeenkomst Embracing Global Innovation in The Netherlands. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu vast in!

Time for update zelfregulering (1).jpg

2e Livestream: Toekomst Zelfregulering

De tweede livestream over de toekomst van de zelfregulering gaat onder meer over: audit in praktijk, betrokkenheid bij toetsing (bijv. normenkaders van Stv, planning komende 3-5 jaar en sneak preview tool en codewijzer.

Webinar.jpg

3e webinar 'Online Business in tijden van crisis, kansen en bedreigingen'

Dit is het derde webinar in een reeks die het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode samen organiseren, nu veel bijeenkomsten vanwege de coronacrisis niet door kunnen gaan. In deze reeks komen actuele thema’s aan bod zoals leiderschap, governance en online distributie in tijden van crisis.