Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
SVJ shutterstock 600x250.jpg

Livestream: Toekomst Schade Vrije Jaren

Het systeem van schadevrije jaren wordt de komende jaren verbeterd. We praten je bij over achtergrond, doel, scope en verwachte resultaten van een pilot die binnenkort start. Zorg dat je goed voorbereid bent en meld je nu aan! Zowel voor leden als voor overige geïnteresseerden.

insurtech hand man (600x250).jpg

Livestream: InsurTech Israël Virtual Roadshow Netherlands Show-case

Maak kennis met de Innovatiehub Tel Aviv en toonaangevende startups tijdens deze exclusieve live sessie vanuit Israël. Een must voor iedereen met interesse in relevante ontwikkelingen m.b.t. InsurTech en modellen voor succesvolle samenwerking. Meld je nu aan!

Smart City shutterstock 600 x 250.jpg

Livestream: Smart Cities een slimme kans voor verzekeraars!

Techniek maakt ons leven makkelijker en in onze meterkasten, in de straten en in publieke ruimtes is een revolutie gaande. Smart cities veranderen de wereld. Denk en praat mee over de rol van verzekeraars binnen Smart Cities. Meld je nu aan!

PIV Congres 600 x 250.jpg

Livestream: Langlopende letselschadezaken

In deze livestream staat het onderzoek van de Universiteit Utrecht naar de kenmerken van langlopende letselzaken centraal. Wat zijn de kenmerken, de bevindingen en reflecties in het rapport en welke aanbevelingen worden gedaan voor de verbetering van de letselschadebehandeling in langlopende zaken? Wat vinden we vanuit de verschillende branches hiervan? En jij kunt actief meedoen. Zowel voor leden als voor overige geïnteresseerden. Meld je nu aan!