}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Samenwerken (klein).JPG

Coöperatiedag 2018 'Verenigd vooruit!'

De jaarlijkse coöperatiedag voor onderlingen en coöperatieve verzekeraars staat dit jaar in het teken van ‘samenwerken’. Samenwerking om gezamenlijke doelen te bereiken. Op welke gebieden kan dat? En hoe dan? En hoe kijkt de consument naar een onderlinge? Meld u nu aan!

Puzzelstukjes (klein).jpg

Webinar Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens

De Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens is vernieuwd. Om u te helpen bij de implementatie lichten de opsteller van de code en de voorzitter van de Verbondscommissie Privacy hem toe. Tijdens dit live webinar kunt u ook uw vragen te stellen.

Plaatje 26 juni.jpg

Bijeenkomst Informatiewaarde van verslaggeving voor stakeholders

Wat doen stakeholders met onze verslagleggings- en verantwoordingsvormen? Kunnen ze ermee uit de voeten? Kan het beter? Verbond, AG en NBA organiseren gezamenlijk een dialoogsessie met de betrokken stakeholders. En u kunt daarbij zijn!

image-2018-06-21.jpg

Peer2Peer: IDD

In het kader van de POV kennis- en netwerkbijeenkomsten voor onderlinge en coöperatieve verzekeraars staat dit keer de Insurance Distributive Directive (IDD) op het programma. Wat betekent de IDD? Wat behelst de implementatie? Welke ervaringen hebben we inmiddels?

Cookies

{cookieText}