Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Klimaat8.jpg

Dakbelasting van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn hip, hot & happening. Maar hoe zit het met de dakbelasting? Is elk dak geschikt voor zonnepanelen? Waar moet er bij een constructieberekening allemaal rekening mee worden gehouden? Hoeveel gewicht kan een dak dragen? En hoe zit het met zaken als ballast of sneeuwdruk? In het 3e en laatste deel van het drieluik over daken nemen wij je mee het dak op!

Verbond 04-2019 HR-1151.jpg (1)

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen

Onze Algemene Ledenvergadering vindt plaats op woensdag 23 juni a.s. tussen 16.30 en 18.00 uur. Ook dit voorjaar vindt de ALV geheel digitaal plaats. U kunt zich nu aanmelden!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Wijsvinger Op Papier

Week van het Veilig Ondernemen - Werkgeversaansprakelijkheid

In dit webinar staat de werkgeversaansprakelijkheid centraal. Werkgevers hebben een wettelijke en maatschappelijke plicht om ervoor te zorgen dat werknemers hun werk veilig en zonder gezondheidsrisico’s kunnen uitvoeren. De werkgever moet zich hiervoor inzetten door het voeren van een goed arbobeleid. De verplichte Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) vormt hiervoor de basis. Werknemers hebben het recht te weten welke risico’s er in hun bedrijf zijn en welke maatregelen genomen worden. Schiet de werkgever in zijn zorgplicht tekort, dan kan de werkgever hiervoor aansprakelijk zijn.