Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Kifid 1400X600

College Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) behandelt jaarlijks duizenden klachten. Zo zijn er in 2021 meer dan 3.000 klachten behandeld en ruim 1.100 uitspraken gedaan. Om verzekeringsprofessionals te helpen met duiding bij de meest belangrijke en actuele uitspraken, organiseren het Verbond en Hart advocaten het college ‘Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector’.

Hamer op stapel dossiers.jpg

Knelpunten in de toegang tot het recht

Onze jaarlijkse rechtsbijstandmiddag is dit keer weer online. Alles weten over de knelpunten in de huidige rechtspleging en het recht op Vrije Keuze Rechtshulpverlener? Meld je dan nu aan voor een gevarieerd, interactief programma dat is toegesneden op de laatste ontwikkelingen in de rechtsbijstandsbranche.

regels_shutterstock_1025567455.jpg

Actualiteitenreeks Zelfregulering - Ethisch kader

2023 begint goed: van januari tot en met april toetst de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) het Ethisch kader datagedreven besluitvorming bij verzekeraars. De Stv doet dat voor de eerste keer en vertelt je er graag alles over samen met Verbondspartner KPMG, die jullie kennen van de Toolkit Datatoepassingen. Hier wil je bij zijn!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.