Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Vrouw Achter Laptop 1000

Training Toegankelijke vormgeving en huisstijl

Hoe maak je producten en diensten toegankelijk voor iedereen? Ook voor mensen die minder goed kunnen horen, zien of moeite hebben met het begrijpen van informatie? Het Verbond en Firm Ground helpen je op weg met trainingen over het toegankelijk maken van je website, apps en documenten. Zo vergroot je niet alleen het gebruiksgemak voor klanten, maar ook het bereik van jouw organisatie.

Bosbrand.2000

Droogte en bosbranden

Extreem weer komt in toenemende mate voor door klimaatverandering. Nederland wordt onder andere droger. In het afgelopen jaar hebben we grote, verwoestende bosbranden gezien over heel de wereld. Wat voor rol speelt droogte bij het ontstaan van bosbranden en gaat dit ook in Nederland meer voorkomen?

Verbond 04-2019 HR-1164.jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen

In deze ALV o.a.: het MLT 2022-2024 ('Samen Sterker'), aandacht voor klimaat en duurzaamheid (onder meer een inleiding van gastspreker Nikki Trip [Duurzame Jonge 100] en presentaties vanuit het Jongeren Innovatie Programma - JIP) en de stand van zaken m.b.t. de nieuwe verzekerings-CAO.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'SDG in de praktijk' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.