}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Arbeidscontract Umbraco.jpg

Arbeidsrechtelijke cursus 'Aangaan & beëindiging arbeidsovereenkomst'

Op donderdag 24 mei organiseert het Verbond de cursus ‘Aangaan en beëindiging arbeidsovereenkomst’. In deze cursus komen verschillende overeenkomsten aan bod, hoelang de proeftijd mag zijn, welke ontslagroutes genomen kunnen worden en aan welke vereisten moet worden voldaan.

shutterstock_196379804.jpg

Competentieworkshops voor HR en Leidinggevenden, mei 2018

In de maand mei worden er twee competentieworkshops van 1 dagdeel georganiseerd voor leidinggevenden en HR-professionals van verzekeraars. De workshops zijn gericht op het versterken van de toekomstbestendige competenties benodigd voor de verzekeringsmarkt: 'Ondernemerschap’ en ‘Klantgerichtheid’.

shutterstock_458703109.jpg

Bijeenkomst over de nieuwe cao's met speciale aandacht voor de nieuwe pensioenregeling

Op 26 april worden de nieuwe cao’s voor de verzekeringsbranche toegelicht namens de werkgeversdelegatie en pensioenadviseur van Montae. Er wordt nadrukkelijk stilgestaan bij de totstandkoming van de cao’s en de nieuwe pensioenregeling.

image-2018-03-05.jpg (1)

IFRS 17 Insurance Contracts Conference

Welke gevolgen heeft IFRS 17 voor uw organisatie en heeft u al een implementatieplan klaar? Dit interactieve congres op 25 en 26 april in Amsterdam biedt u een overzicht en analyse van de impact van IFRS 17. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan de IASB, International Actuarial Association (IAA) en andere IFRS 17 experts!

Cookies

{cookieText}