Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Verbond 04-2019 HR-1151.jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen, 29 juni 2022

Onze jaarlijkse voorjaars-ALV vindt plaats op woensdag 29 juni a.s. tussen 15.30 en 18.00 uur bij het Verbond van Verzekeraars. Deze Algemene Ledenvergadering vindt voor het eerst sinds lange tijd weer fysiek plaats. Een uitgelezen mogelijkheid om elkaar te spreken. Het bestuur en directie hoopt dan ook u massaal te mogen verwelkomen.

Munich RE Trendradar 2022 Shutterstock 2075585047

Ligt uw digitale business op koers? Munich Re Tech Trend Radar 2022

Munich Re lanceert zijn toonaangevende Tech Trend Radar 2022. Digitalisering verandert de wereld, de mensen en daarmee de markten voorgoed. Herpositionering van jouw producten en diensten is een must! Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Deze radar maakt helder inzichtelijk wat er wanneer op de sector afkomt en hoe trends met elkaar samenhangen. Als je goed voorbereid op de toekomst wil zijn mag je deze bijeenkomst niet missen.

Man In Pak Duurzaam Advies 2000

Duurzaamheid en de Insurance Distribution Directive (IDD)

Op 2 augustus wordt de Europese wetgeving voor duurzaamheid en IDD van kracht. Verzekeraars en adviseurs krijgen hiermee te maken. Hoe inventariseer je de voorkeuren van de klant? Zijn er duurzaamheidseisen voor schadeverzekeringen? Wat is greenwashing? Voor IBIPs heeft EIOPA guidelines opgesteld. Zijn deze guidelines nuttig? Antwoord op deze essentiële en meer technische vragen komen aan bod tijdens deze bijeenkomst.

Autonome Voertuigen

Schademiddag 'Samen sterker'

De jaarlijkse Schademiddag is terug van weggeweest en staat dit keer in het teken van de bijdragen die verzekeraars en ketenpartners in samenwerking kunnen leveren aan diverse maatschappelijke vraagstukken: klimaat, deelmobiliteit, energietransitie en cyber. In het plenaire deel krijgen we een reflectie op de schadesector: wat gaat er goed en wat kan er beter? De rest van het programma is aan jou. Kies voor twee deelsessies en maak jouw bijdrage compleet. Zorg dat je er (weer) bij bent!