Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 2390392141

Webinar CSRD

Dit webinar is volledig gewijd aan de CSRD. Het gaat in op belangrijke CSRD-onderdelen. Samen met onze partner EY bieden we je tools en inzichten om de CSRD optimaal in je eigen organisatie te implementeren. Ook behandelen we jouw eigen vragen over CSRD. Zorg dat je goed voorbereid bent op de toekomstige duurzaamheidsverslaglegging en meld je nu aan.

D.O.R.A. In De Volmachtmarkt Shutterstock 2429642891 (1)

DORA in de volmachtmarkt

Dit webinar van Verbond en NVGA focust op de gevolgen van DORA voor de volmachtmarkt. Vanaf 17 januari 2025 moeten financiële organisaties aan DORA voldoen. Wat is status van gevolmachtigden? Welke eisen zijn er? Hoe bereid je je goed voor? Vertegenwoordigers van volmachtverzekeraars en gevolmachtigden vertellen het je.

shutterstock_574939951.jpg

Verenigingsdag 2024

De jaarlijkse Verenigingsdag van het Verbond staat dit jaar in het teken van de nieuwe koers van de sector voor de periode 2025-2027. We gaan hierover met elkaar in dialoog en uw input wordt meegenomen in ons nieuwe meerjarenplan. Gastsprekers zijn Rem Korteweg (Instituut Clingendael) en Yasmin Ait Abderrahman (FNV Young & United). Ook jonge strategen uit de sector komen aan het woord en trappen de dialoog af. De ALV maakt onderdeel uit van de Verenigingsdag. Beide zijn exclusief toegankelijk voor leden van het Verbond.

Verbond 04-2019 HR-1164.jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen, 26 juni 2024

Op 26 juni a.s. is onze voorjaars-ALV. Deze maakt deel uit van onze Verenigingsdag. Op de agenda voor de ALV o.a.: nieuwste financiele cijfers van de sector, uitkomsten ledentevredenheidsonderzoek en voordracht nieuwe Verbondsvoorzitter. De Verenigingsdag staat in het teken van de nieuwe koers van de sector. Gastsprekers zijn Yasmin Ait Abderrahman (voorzitter FNV Young & United) en Rem Korteweg (senior Research Fellow bij Instituut Clingendael).