Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Verbondscourse 2022 8008

Verbondscourse 2024

Ook in 2024 organiseren wij de populaire Verbondscourse. Deze geeft de deelnemers een brede kijk op de verzekeringssector. Kijk over de grenzen van je eigen organisatie en vakgebied, ga in gesprek met stakeholders, toezichthouders én bouw aan een stevig netwerk.

Shutterstock 1773684554

Nieuwe cao-afspraken voor een toekomstbestendige pensioenregeling

In dit webinar gaat Verbondspartner Montae & Partners in op de nieuwe pensioenwetgeving en de gemaakte cao-afspraken. Zij geven in hoofdlijnen aan welke keuzes jij - als werkgever - moet nemen en wat de voor- en nadelen zijn van de te maken keuzes.

Duurzaamheid.3

Handreiking net zero-transitie voor schadeverzekeraars: vraag en antwoord

Hoe voorkomen we dat de aarde verder opwarmt? Door een netto nul-verzekeringsportefeuille in 2050! Maar hoe doe je dat? Hoe verwerk je deze ambitie in je duurzaamheidsdoelstellingen en via welk transitie-pad? In dit webinar krijg je antwoord op al deze vragen.

Professional_LR_shutterstock_1842765682.jpg

Course Basis Verzekeringsrecht 2024 (UvA)

We gaan weer van start met de populaire Course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en de UvA. Of je nou jurist bent of juist geen juridische functie hebt, met deze Course krijg je in drie collegemiddagen de basisprincipes van het verzekeringsrecht mee. Check de website en schrijf je in!