}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_554011084.jpg

Themabijeenkomst Kerngroep Blockchain is ontketend!

Woensdag 22 mei toont de Verbondskerngroep blockchain aan de leden waar blockchain op sectoraal niveau kan werken. Doel is om in gesprek met elkaar de geleerde lessen te delen, een update te geven en na de hype blockchain binnen de sector te ontketenen.

shutterstock_118462969.jpg

Themabijeenkomst Identificeren in de verzekeringsbranche (iDIN)

Veilig, efficiënt en klantvriendelijk vaststellen met wie je te maken hebt voordat je gegevens verstrekt of zaken met iemand doet én ook nog eens voldoen aan de AVG. Tijdens deze bijeenkomst i.s.m. de Betaalvereniging Nederland, hoor je er alles over.

Collegezaal 2 (groot).JPG

ACIS Symposium: Uitbesteding door verzekeraars en pensioenfondsen

Op vrijdag 17 mei 2019 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) het symposium: ‘Uitbesteding door verzekeraars en pensioenfondsen’. Het symposium vindt plaats bij de Universiteit van Amsterdam

Toetsenbord privacytoets (klein).jpg

Themabijeenkomst AVG - Wat iedere FG moet weten!

Op 8 mei organiseert het Verbond van Verzekeraars de AVG themabijeenkomst ‘Wat iedere FG moet weten!’. Wat is de rol van een Functionaris Gegevensbescherming (FG)? Hoe positioneer je de FG? Hoe waarborg je onafhankelijkheid van een FG? Kom in één middag alles over deze rol te weten!

Cookies

{cookieText}