Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
boeken op plank.1600.jpg

Collegereeks Actualiteiten Personenschade 2021

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt in 2021 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In deze reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken toegelicht en is er ruimte voor discussie en vragen. Daarnaast is het mogelijk dat in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.

volmacht marktvergadering online.950.jpg

Marktbijeenkomst Volmacht voor verzekeraars

Jaarlijks licht het Platform Volmacht van het Verbond aan de volmachtgevende verzekeraars haar activiteiten toe. Wij nemen je mee in de ontwikkelingen van het Programma Uniforme Inrichting Volmachtketen, de verschillende thema’s van het Platform Volmachten en een blik op de dienstverlening van het CIS in de volmachtmarkt.

Collegezaal2_LR_shutterstock_762977863.jpg

1-daagse PE-opleiding voor Onderlinge Verzekeraars

Het POV organiseert samen met de UvA een PE-programma over de effectieve samenwerking tussen sleutelfunctionarissen. Hoe manage je onderwerpen als soft controls en datakwaliteit? Ben je geïnteresseerd en ben je manager of sleutelfunctiehouder bij een onderlinge verzekeraar die lid is van het POV, schrijf je dan nu in.

blockchain met mobiel voor SVJ.1000.jpg

Schadevrije jaren in nieuw perspectief

Het Verbond heeft met de stichting EPS een applicatie ontwikkeld, waarin schadevrije jaren centraal berekend worden en gebruik gemaakt wordt van blockchain-technologie. We praten je bij over de diverse aspecten en de impact op de eigen organisatie. Voor leden én overige geïnteresseerden.