Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 2287315871

Masterclass Generative AI voor managers

GenAI biedt veel kansen om bedrijfsprocessen te transformeren, nieuwe manieren van innoveren te ontdekken en zo de operationele bedrijfsvoering te optimaliseren. Maar wat is het precies? En hoe kun je het als manager integreren binnen jouw afdeling(en)? Deze masterclass is een deep dive in hoe GenAI bedrijfsprocessen kan verbeteren, zoals bijvoorbeeld acceptatie, polisadministratie en schadeafhandeling én hoe je het kan implementeren.

Shutterstock 550316641

Innovatieboost in de sector

Het Digitaal Paspoort Verzekeren, het ESG-data framework en gezamenlijke inkoop organiseren: met deze drie usecases is het Innovatie Platform 2.0. begin dit jaar van start gegaan. Hoe het er nu voor staat én wat de voordelen zijn voor de sector hoor je tijdens de innovatiebijeenkomst op 13 juni: meld je aan, laat je bijpraten en praat na tijdens de netwerkborrel.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives en commissarissen Module 3 'IMVO convenant en ESG'- online

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur of toezichthouder/commissaris in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

CSRD Shutterstock 2391233519

Stakeholdersdialoog Dubbele Materialiteit in CSRD

Het Verbond van Verzekeraars organiseert op 11 juni a.s. de Stakeholdersdialoog Dubbele Materialiteit Verzekeraars en Stakeholders. Neem je kans om met meerdere stakeholders tegelijk in gesprek te gaan en een goed overzicht te krijgen van onderwerpen die van belang zijn in het kader van bedrijfsvoering en duurzaamheidsrapportage met betrekking tot de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).