Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Pensioenplan 2 Shutterstock 1032154933

RVU in de praktijk (met Montae & Partners)

Vanaf 1 januari 2021 is de RVU terug van weggeweest. Steeds meer werkgevers en medewerkers maken gebruik van deze regeling. De praktische uitvoering van de wetgeving is voor iedereen nieuw en vraagt op onderdelen om meer verduidelijking. In dit webinar gaat Liesbeth Hufen, werkzaam bij onze partner Montae & Partners, in op de RVU in de praktijk en bespreekt een aantal beleids- en uitvoeringsvragen waar werkgevers en werknemers mee te maken krijgen

Unsplash_vrouw_achter_laptop.jpg

Digitale toegankelijkheid: waarom, wat en hoe?

Is de website van jouw organisatie wel digitaal toegankelijk voor mensen met een beperking? En wist je dat dit wettelijk verplicht wordt? In dit webinar bespreken we o.a. het belang van digitale toegankelijkheid en praktijkvoorbeelden van een aantal verzekeraars. Dit webinar wordt ondersteund door een doventolk.

_MG_2457.JPG

Executive Insurance Program (Nyenrode)

Hoe kun je als (aankomend) bestuurder of beleidsbepaler een goede balans waarborgen tussen strategisch verandervermogen en operationele beheersbaarheid? Want net als in iedere andere sector verandert de wereld van verzekeraars in rap tempo en zijn er complexe, strategische uitdagingen. Samen met Nyenrode Business Universiteit hebben wij deze hoogwaardige leergang voor executive professionals in de verzekeringssector ontwikkeld.

Finance Regulation SFDR Know The Rules 1500

Duurzaamheidsrapportage (SFDR): waar staan we?

Hulp nodig bij de implementatie van de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR)? Complexe regels voor SFDR-level 1 en per 1 januari 2022 volgen aanvullende regels voor SFDR-level 2. Tijd dus om je bij te praten over de huidige stand van zaken en de actuele tijdslijnen met Suzanne Kröner-Rosmalen van Stibbe Advocaten. Daarnaast kan je jouw ervaringen delen met andere verzekeraars zodat je weet hoe ver jouw organisatie is.