}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Sneak preview klein.jpg

Sneak preview: B3i & ANVA demonstreren blockchain initiatieven

Op 24 september demonstreren B3i en ANVA hun blockchain oplossingen voor de verzekeringsbranche bij het Verbond! Zij staan aan de vooravond van de go-live en delen hun ervaringen rondom coalitievorming, technologie en wet- & regelgeving graag met u!

Cybercriminaliteit.jpg

Webinar Cyberrisico's - Hoe 'boefproof' is uw organisatie?

In nauwe samenwerking met Nibe-SVV organiseren wij dit webinar. Wat zijn cyberrisico’s? Wat kun je er tegen doen? Wat zijn de verzekeringsaspecten? Wat is de rol van de adviseur? De deskundigen aan tafel vertellen u er alles over. Meld u aan en praat mee!

Paraplu met regen.jpg

Insurance Academy Event - Klimaat

De schadelast door extreme weersomstandigheden stijgt. Hoe gaan we hiermee om? Wat zijn de dekkingsmogelijkheden? Wat doet het Verbond? En wat zeggen klimaatdeskundigen? U hoort het op ons klimaatevent!

image-2018-07-03.jpg

Masterclass Ontwikkelingsgericht leidinggeven

In deze masterclass worden 6 succesfactoren voor ontwikkelingsgericht leidinggeven besproken. Hoe coach je medewerkers in een sterk veranderende sector, waarbij hun inzetbaarheid op peil blijft? Laat je inspireren tijdens een interactief programma, waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld.

Cookies

{cookieText}