Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

ilovemyjob.jpg

Werkdruktemeter - de gebruikerssessie

Met de Werkdruktemeter kan je aan de slag met werkdruk en werkplezier. We laten je zien hoe je de Werkdruktemeter in jouw organisatie kan gebruiken, welke vragen er in de Werkdruktemeter zitten en wat voor feedback de gebruikers krijgen. Ook het privacy-aspect komt aan bod en natuurlijk handige tips & tricks bij het gebruik.

Reputatie met smiley check.jpg

Reputatie in de praktijk (1)

Hoe herken je vroegtijdig reputatierisico's? Wat te doen als een onderzoeksjournalist je belt en hoe kun je van reputatierisico's reputatiekansen maken? Hands-on reputatiebeleid in een drieluik met drie door de wol geverfde externe sprekers. In het eerste deel de verfrissende inzichten van reputatie-deskundige Frank Peters op de trends in crisiscommunicatie en de to do's voor het beschermen van de reputatie.

Directe schadeafhandeling shutterstock 600x250.jpg

Data aanlevering dashboard Directe Schadeafhandeling

Het Verbond organiseert 2 Q&A-sessies over data-aanleveringen in het kader van de Directe Schadeafhandeling. Tijdens deze sessies krijg je een korte toelichting op het dashboard en de dataleveringen én kun je terecht met al je vragen over dit onderwerp. Voor leden Verbond en NVGA.

Uitgelicht

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

Hamer op stapel dossiers.jpg

Webinar Rechtsbijstand

  • 15 april
  • Webinar
  • Verzekeringsthema's
natte platte daken.1000.jpg

Gevaren en gevolgen van wateraccumulatie

  • 15 april
  • Webinar
  • Vakkennis

@Verbond op Twitter