Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Nyenrode.jpg

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module ‘Beheerste en Integere Bedrijfsvoering’ voor toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

volmachtketen.jpg

Livestream - Volmachtmarkt in beweging

Livestream - Volmachtmarkt in beweging Zorg dat je op de hoogte bent! In één uur praten we je bij over de laatste ontwikkelingen bin-nen de volmachtmarkt. Inclusief een presentatie door Tacstone over ‘Robotic Process Automation’ (presentatie). Voor leden van het Verbond en NVGA én overige geïnteresseerden.

Energie en klimaat wereldbol (600x250).jpg

Webinar: Aan de slag met thematisch IMVO-beleggingsbeleid!

De komende tijd organiseert het IMVO-convenant Verzekeringssector vijf aparte webinars over de vijf beleggingsraamwerken voor thematisch beleggingsbeleid. Het eerste in deze reeks gaat over Klimaatverandering en Energietransitie.

Uitgelicht

online meeting (kleiner).jpg

Corona update: Digitaal wordt ons nieuwe normaal!

Het coronavirus zorgt er voor dat het Verbond voorlopig geen fysieke bijeenkomsten meer organiseert. Toch willen we actueel en relevant zijn voor onze leden. Om te inspireren en te verbinden! Daarom wordt digitaal ons nieuwe normaal.

Foto_Nyenrode_DSC0188.jpg

Nyenrode PE-programma: Bestuurders en toezichthouders opgelet!

Vanaf september start er een nieuwe module van het Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor bestuurders en toezichthouders van verzekeraars. Houd je sectorkennis up-to-date en schrijf je nu in voor de module ‘Beheerste en integere bedrijfsvoering’.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

SVJ shutterstock 600x250.jpg

Livestream: Toekomst Schade Vrije Jaren

  • 15 oktober
  • Webinar
  • Trends en innovatie
insurtech hand man (600x250).jpg

@Verbond op Twitter