Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Digitale fitheid.2000.jpg

Duurzame inzetbaarheid (1)

De Sociale Agenda ‘Samen op weg naar brede inzetbaarheid’ geeft richting aan relevante actuele thema’s voor de sector. In een reeks van drie online sessies komen relevante thema’s van de Sociale Agenda aan bod. Eén van de grootste actuele ontwikkelingen van 2020 is digitale fitheid. In deel 1 word je bijgepraat over de mogelijkheden die er zijn voor de invulling van digitale fitheid in organisaties.

3D-printen.2000.jpg

Livestream Innovatieve Bouwmethoden

Wat kan je met 3D-printen en voor welke uitdagingen staan bouwers met hout? Zijn prototypes te verzekeren en welke schades leveren deze innovaties (mogelijk) op? Om antwoord te geven op deze vragen organiseert het platform Technische verzekeringen van het Verbond deze livestream over innovatieve bouwmethoden.

wapens.jpg

Webinar: Aan de slag met thematisch IMVO beleggingsbeleid!

De komende tijd organiseert het IMVO-convenant Verzekeringssector vijf aparte webinars over de vijf beleggingsraamwerken voor thematisch beleggingsbeleid. Het vierde in deze reeks gaat over Wapens en wapenhandel.

Uitgelicht

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

duurzaambeleggen3.jpg (1)
Advies pensioen (groot).JPG

Livestream Comeback van het vroegpensioen

  • 14 januari
  • Webinar
  • Toepassing wet- en regelgeving

@Verbond op Twitter