Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

JIP 2022 Kick Off 7420

Impact Event JIP 2023

De 31 JIP-deelnemers van 19 verschillende verzekeringsmaatschappijen volgden in de afgelopen vier maanden een intensief innovatieprogramma. Tijdens het interactieve Impact Event op donderdagmiddag 7 december pitchen zes teams hun innovatie (product of dienst) aan de sector en jij kunt daarbij zijn!

AI Afbeelding

Hoe blijf je relevant met AI?

Met generatieve AI kun je supersnel nieuwe content creëren. Welke veranderingen brengt deze ontwikkeling teweeg in onze verzekeringssector? Dit webinar geeft antwoord op deze prangende vraag via use cases en andere inspirerende voorbeelden uit de praktijk: meld je nu aan!

Verbond 04-2019 HR-1164.jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars, 20 december 2023

De jaarlijkse najaars-ALV is dit jaar op woensdagmiddag 20 december a.s. Naast begroting en jaarplan 2024 staan op de agenda o.a.: een terug-/vooruitblik op actuele thema’s uit ons MLT en voorstellen m.b.t. zelfregulering. Karen van Oudenhoven (directeur SCP) is als keynote-spreker onze gast. Na afloop van de vergadering is onze traditionele winterborrel.

Uitgelicht

Verbondscourse 2022 8008

Verbondscourse 2024: aanmelden is nú mogelijk

In 2024 organiseren wij (voor de 16e keer) de populaire Verbondscourse voor talentvolle managers en directieleden. De inschrijving hiervoor is weer geopend.

Inloggen Shutterstock 2194098833

Aanmelden voor onze kennisactiviteiten nóg eenvoudiger!

Goed nieuws! Aanmelden voor onze kennisactiviteiten is nu eenvoudiger dan ooit. Wij vullen je aanmeldformulier automatisch voor je in.

Collegezaal HR Shutterstock 281107127

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Sta eens stil bij de stappen die je dit najaar wilt zetten in je werk. Heb jij jouw route nog niet helemaal uitgestippeld? We helpen je graag met ons overzicht van opleidingen en trainingen. Van programma’s met Nyenrode, de UvA tot advocatenkantoren. Welke past bij jou?

Afgelopen activiteiten

Shutterstock 2293353847 (1)

Duurzaamheid & risicomanagement in de verzekeringssector

  • 6 december
  • Bijeenkomst
  • Verzekeringsthema's
_MG_1108.JPG

@Verbond op Twitter