Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.

Aankomende activiteiten

Diversiteit2

Aan de slag met diversiteit & inclusie binnen je organisatie

Ben je overtuigd van het waarom van diversiteit en inclusie voor jouw organisatie, maar wil je weten hoe en waarmee te beginnen of welke vervolgstappen je kunt zetten? Mis dan deze kans niet om te horen hoe het andere organisaties is vergaan. Doe ideeën op die bij jouw organisatie passen en ontvang tips over welke informatie voor jou bruikbaar is over dit onderwerp. Meld je nu aan voor het webinar en zet diversiteit en inclusie ook bovenaan jouw agenda!

Shutterstock 589879046

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 4

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt ook in 2024 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In een reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken van de voorgaande 2 á 3 maanden toegelicht en is er gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is het mogelijk dat er in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.

Shutterstock 2346168353 (1)

PE-opleiding voor sleutelfunctiehouders - Good Practice Informatiebeveiliging

In samenwerking met de Academie voor Banken en Verzekeraars (onderdeel van de UvA) verzorgt het Verbond van Verzekeraars een PE-opleiding voor sleutelfunctiehouders bij verzekeraars en andere belangstellenden. In deze editie wordt ingespeeld op de Good Practice Informatiebeveiliging 2023 van DNB.

Uitgelicht

Verbond 1

Bijeenkomsten en opleidingen weer terug op de Bordewijklaan

Vanaf nu ontvangen wij onze bezoekers weer graag in het eigen Verbondsgebouw aan de Bordewijklaan.

Verbondscourse 2023 0547

Van kennis verzekerd met opleidingen en trainingen van het Verbond

Wil jij meer verzekeringskennis opdoen? Ook in 2024 heeft het Verbond van Verzekeraars weer een breed en actueel opleidingsaanbod.

Jip 2022 Kick Off 7420

Jongeren, innovatie en netwerk: impact creëren

Iedereen wil het: impact creëren. Maar hoe doe je dat nou als young professional in de verzekeringssector? Onze eigen Academy-jongere Nico Tijsterman schreef een blog over JIP.

Afgelopen activiteiten

Shutterstock 2390392141

Webinar CSRD

  • 3 juli
  • Webinar
  • Vakkennis
D.O.R.A. In De Volmachtmarkt Shutterstock 2429642891 (1)

DORA in de volmachtmarkt

  • 27 juni
  • Webinar
  • Toepassing wet- en regelgeving