Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

duurzaambeleggen3.jpg (1)

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenant?

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenant? Een belangrijke vraag, want alle leden van het Verbond van Verzekeraars en Zorgverzekeraars Nederland moeten voldoen aan de eisen die het IMVO-convenant stelt. In het eerste webinar van deze serie komt het integreren van maatschappelijk verantwoord ondernemen in beleid & managementsystemen’ aan bod (stap 1). Onze kennispartner Sprenkels en Verschuren biedt je praktische hulp via een voorbeeld MVO-beleid.

communicatie klanten (600x250).jpg

Livestream Effectieve communicatie bij betalingsachterstanden

In het webinar op 28 oktober hebben we laten zien dat verzekeraars hun klanten kunnen helpen bij hun schulden. Maar hoe kun je je klanten het beste benaderen en op welke manier kan je je klant motiveren? Hoe zorg je er daarbij voor dat de klantrelatie in stand blijft? Kortom, welke communicatie is effectief?

stop fraude met stenen (600x250).jpg

Livestream Fraude met zakelijke verzekeringen

Jaarlijks stellen verzekeraars honderden keren vast dat er opzettelijk misbruik is gemaakt van een zakelijke verzekering. Een ander deel van alle fraudes blijft ‘onzichtbaar’. Dit alles drijft de schadelast op en gaat ten koste van goedwillende ondernemers die zich willen verzekeren. Dat mogen we als sector toch niet laten gebeuren?

Uitgelicht

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

Nyenrode.jpg
Overstroming (600x250).jpg

Livestream Overstroming

  • 1 december
  • Webinar
  • Verzekeringsthema's

@Verbond op Twitter