Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Verbond 04-2019 HR-1151.jpg (1)

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen

Onze Algemene Ledenvergadering vindt plaats op woensdag 23 juni a.s. tussen 16.30 en 18.00 uur. Ook dit voorjaar vindt de ALV geheel digitaal plaats. U kunt zich nu aanmelden!

Klimaat8.jpg

Dakbelasting van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn hip, hot & happening. Maar hoe zit het met de dakbelasting? Is elk dak geschikt voor zonnepanelen? Waar moet er bij een constructieberekening allemaal rekening mee worden gehouden? Hoeveel gewicht kan een dak dragen? En hoe zit het met zaken als ballast of sneeuwdruk? In het 3e en laatste deel van het drieluik over daken nemen wij je mee het dak op!

Uitgelicht

Veiligheid LR Shutterstock 1130250899

Week van het Veilig Ondernemen 14 t/m 18 juni

Van 14 tot en met 18 juni organiseert het Verbond dit jaar voor het eerst de Week van het Veilig Ondernemen - een reeks inspirerende webinars over (veilig) ondernemen en de risico's die daarbij komen kijken.

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze vernieuwde activiteitennieuwsbrief al?

Onze mailings zijn vernieuwd. Vanaf nu worden activiteiten aangekondigd in onze eigen Academy-nieuwsbrief. Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

@Verbond op Twitter