Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Verbond 04-2019 HR-1151.jpg (1)

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars met bijlagen, 18 december 2019

Op woensdag 18 december a.s. vindt de jaarlijkse najaars-ALV van het Verbond plaats. Aansluitend vindt de Kerstborrel plaats. Bestuur en directie hopen van harte ook u te mogen begroeten en gezamenlijk het jaar uit te luiden.

Sanctiewet (3).jpg

Bijeenkomst Update Sanctiewet

Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Hoe zit het met de guidance van toezichthouders? Hoe werkt de Sanctiewet in praktijk? Onder meer deze vragen worden beantwoord door Yvo Amar en Sebastiaan Bennink van Wladimiroff Advocaten. Zorg dat je op de hoogte bent en meld je aan!

Cijfers (groot).jpg

Bijeenkomst: Voorkom discriminatie bij risico-inschatting

Wil je weten of jouw organisatie discrimineert bij het inschatten van risico’s? Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen en ervaringen rondom de wettelijke kaders die hiervoor gelden.

Uitgelicht

Groei.png

Jaarevent 2020 - 5 maart 2020

Spraakmakende keynotes en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen: in één dagdeel krijg je een overzicht van actuele kennis over groei. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Afgelopen activiteiten

Collegezaal (groot).jpg

ACIS Symposium: De waarde van financieel advies

  • 13 december
  • Bijeenkomst
  • Vakkennis
Vinkjes.jpg

Bijeenkomst toekomst zelfregulering

  • 4 december
  • Bijeenkomst
  • Toepassing wet- en regelgeving

@Verbond op Twitter