Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

Inzagerecht.1000

Inzagerecht

Iedere persoon heeft het recht te weten welke gegevens een verzekeraar van hem verwerkt. Het inzagerecht is een belangrijk recht van de betrokkene die zijn recht op privacy wil uitoefenen. Verzekeraars vragen zich vaak af: Hoe ver reikt het inzagerecht? Welke gegevens mag ik wel en niet verschaffen? Mag ik ook weigeren gegevens te verstrekken?

shutterstock_556855318.jpg

Compliance en informatiebeveiliging

Ransomware en andere cyberrisico’s komen steeds vaker voor. We wensen het je niet toe, maar het zou zo maar kunnen gebeuren. Incidenten zijn niet uit te sluiten en als compliance officer moet jij aan de slag. Aan de regels en het toezicht zitten steeds duidelijkere eisen en verwachtingen voor de beveiliging en governance van IT. Aan het werk dus!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module 'SDG in de praktijk' voor Bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Uitgelicht

Afbeelding Webinarstudio Verbond

Verbond opent permanente webinarstudio

De webinarstudio van het Verbond van Verzekeraars is officieel in gebruik genomen. “Mede door corona schakelden wij in april 2020 snel over van fysieke bijeenkomsten naar een uitgebreider aanbod van webinars en online colleges. Omdat het aantal deelnemers hard groeit, willen wij de toegankelijkheid en kwaliteit verder verbeteren. Deze studio geeft ons die mogelijkheid,” aldus Lieke Hoomans (manager Insurance Academy van het Verbond).

Spaarpot_LR_shutterstock_1831290271.jpg

Nieuwe training: Familie of vrienden helpen met geldzaken?

Als branchevereniging vinden wij het belangrijk om oog te hebben voor mensen in financieel kwetsbare situaties. Daarom bieden wij, in samenwerking met het Nibud, de online training ‘Helpen met geldzaken’ aan.

Nieuwbrief IA 2.jpg

Ontvang jij onze activiteitennieuwsbrief al?

Wil jij hem ook ontvangen? Vraag dan snel een gratis account aan.

Afgelopen activiteiten

Volmachtketen

Workshop Product Oversight and Governance (POG) voor de volmachtmarkt

  • 14 oktober
  • Webinar
  • Toepassing wet- en regelgeving
Man In Pak Duurzaam Advies 2000

Insurance Distribution Directive (IDD)

  • 12 oktober
  • Bijeenkomst
  • Toepassing wet- en regelgeving

@Verbond op Twitter