}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Aankomende activiteiten

PSD2.jpg

Bijeenkomst 'Open Insurance' digitale ecosystemen

Wat is “Open Insurance”? Dat is de vraag op deze bijeenkomst! Samen werken we use cases uit over hoe de voordelen van Open Insurance te benutten. Na de bijeenkomst ontvangen deelnemers een 4-tal cases die we - bij interesse – in een nog te organiseren ronde tafel bespreken.

Elekriciteitsmast.jpg

It's electric! Preventiemiddag 2018

De Preventiemiddag 2018 staat in het teken van elektra. Ter sprake komen de gevolgen van de uitval van regelapparatuur in stallen; bliksembeveiliging en natuurlijk kan de NTA 8220 ook niet ontbreken.

Data

Schademiddag 2018 - Data

De Schademiddag vindt dit jaar plaats op woensdag 6 juni a.s. Het centrale thema is: ‘Data’. Kom alles te weten over ontwikkelingen, kansen, risico’s en andere aspecten rond dit thema. Dit jaar toegankelijk zowel voor leden als externe geïnteresseerden.

Uitgelicht

IMG_9909 v2.JPG

Verbondscourse 2018: Wat zou jij doen met tien miljoen?

Stel dat je tien miljoen krijgt om jouw droom op het werk mogelijk te maken. Wat zou jij dan doen?

bewerkt.jpg

Verbond en Nyenrode maken afspraken over opleidingsaanbod

Het Verbond van Verzekeraars (ondergebracht bij de Insurance Academy) en Nyenrode Business Universiteit gaan de bestaande samenwerking verder uitbouwen.

_DSC6668_conv_ErikJansenFotografie.jpg

Verbondscourse 2018 van start

Afgelopen donderdag startte de Verbondscourse 2018. Toonaangevende sprekers schetsten voor de deelnemers relevante ontwikkelingen in de wereld om ons heen.

@Verbond op Twitter

Cookies

{cookieText}