Activiteitenoverzicht

}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Handen met wereldbol.jpg

Masterclass duurzaam beleggen in samenwerking met VBDO

Op dinsdag 30 oktober a.s. organiseert de Insurance Academy van het Verbond een Masterclass Duurzaam Beleggen. Centraal staat hoe u met beperkte capaciteit en bij uitbestede beleggingen het beleggingsbeleid kunt verduurzamen en in lijn kunt brengen met het onlangs afgesloten IMVO convenant.

image-2018-09-26 -2.jpg

Insurance Academy Event - De zelfrijdende auto

“De zelfrijdende auto komt eraan. Springt u opzij of springt u erin?” Op 1 november organiseert de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars een event over de komst van deze auto’s op de Nederlandse markt. In samenwerking met onder andere Amazon, BCG, Carlo van de Weijer (TUE) en PON.

Plaatje%20van%20ACIS[1].jpg

ACIS Symposium: Knelpunten in het verzekeringsrecht 2018

Op vrijdag 2 november 2018 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten en Uitgeverij Paris het symposium: ‘Knelpunten in het verzekeringsrecht 2018’.

Arbeidscontract.jpg

Aansprakelijkheidsmiddag 2018

In één middag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het terrein van aansprakelijkheid? Het kan op de aansprakelijkheidsmiddag van het Verbond. Exclusief voor Verbondsleden. Lees gauw verder en meld u aan.

Cookies

{cookieText}