Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Duurzaamheid

8e Werkconferentie Klimaatcommitment

Op dinsdagmiddag 29 november vindt de 8e Klimaat werkconferentie plaats. Centraal staat de vraag hoe verder invulling gegeven kan worden aan de verduurzaming van Nederland. Meld je aan via DNB. Doe het snel en uiterlijk 25 november, want vol is vol!

Wereldbol Energie

Energie met een luchtje

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het gebruik van energie en gassen in de agrarische sector? Dan is deze preventiedag iets voor jou. Onderwerpen zoals energieopslag, propaankoelingen, automatisering en monomestvergisting met de bijbehorende risico’s worden behandeld door deskundigen uit de sector.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

JIP 2022 Kick Off 7420

Impact Event JIP 2022

De 35 JIP-deelnemers van 22 verschillende verzekeringsmaatschappijen volgden in de afgelopen vier maanden een intensief innovatieprogramma. Tijdens het interactieve Impact Event op dinsdagmiddag 6 december pitchen zeven teams hun innovatie (product of dienst) aan de sector en jij kunt daarbij zijn!