Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Jaarevent Verbond LR 4677 2

Verenigingsdag 2022 | Blik op de toekomst

“Hé hallo, lang niet gezien! Hoe gaat het met je? Wat leuk om je te ontmoeten.” Bekenden terugzien en nieuwe mensen in onze sector ontmoeten, dat is waar de Verenigingsdag om draait. Praat bij, vergroot je netwerk én discussieer mee over de koers 2022-2024 van verzekeraars. We openen op 8 september onze deuren voor alle leden en specifiek voor bestuurders en voor oud-deelnemers van Verbondscourse en JIP.

Collegereeks AP 2022 1500X750

College 4 in de reeks Actualiteiten Personenschade 2022

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt dit jaar nog twee colleges in een reeks van vijf aan, waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. Tijdens het vierde college behandelt Chris van Dijk o.a. shockschade en COVID.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2022

Welke risico's staan er op de balans van een verzekerings- maatschappij, hoe meten verzekeraars risico's en wat is de invloed van de rentestand op het risicomodel? Dit zijn vragen die worden behandeld in zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer. In september start een 3e reeks in de online uitvoering.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.