Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_518725771.jpg

Wordt de Next Insurance Professional!

Herken je dat: Je hebt een briljant innovatief idee, waarvan je overtuigd bent dat het echt waarde toevoegt voor jouw organisatie! Maar hoe krijg je jouw organisatie daarin mee? Hoe laat je jouw idee slagen en help je jouw organisatie die stap de toekomst in te zetten? Ga er mee aan de slag en wordt de Next Insurance Professional! In samenwerking met onze opleidingspartner NIBE-SVV.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module 'SDG in de praktijk' voor Bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module 'SDG in de praktijk' voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

boeken op plank.1600.jpg

Collegereeks Actualiteiten Personenschade 2021

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt in 2021 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In deze reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken toegelicht en is er ruimte voor discussie en vragen. Daarnaast is het mogelijk dat in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.