Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content

Activiteitenoverzicht

Filter op tekst

Filter op Type activiteit

Filter op pijler

Filter op jaar

Filter op maand

Webinar.jpg

4e webinar 'Het nieuwe normaal, impact voor verzekeraars'

Dit is het vierde webinar in een reeks die het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode samen organiseren, nu veel bijeenkomsten vanwege de coronacrisis niet door kunnen gaan. In deze reeks komen actuele thema’s aan bod zoals leiderschap, governance en online distributie in tijden van crisis.

Boom in regen en droogte 600x250.jpg (1)

Livestream: Klimaatschade per locatie

Hoe schat je klimaatschades per locatie in? Hoe help je je klant om deze schade te verlagen? Welke klimaat-adaptieve maatregelen zijn er? Wat is de Celcius Tool? Meld je aan voor deze interactieve sessie met ingenieursbureau Sweco en kom meer te weten.

shutterstock_1135978331 (1).jpg

Livestream: Ligt uw digitale business op koers?

Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Ervaart het tijdens deze livestream, waarin MunichRE zijn nieuwste Tech Trend Radar presenteert. Wees voorbereid op de toekomst en meld je nu aan!

volmachtketen (600x250).jpg

Livestream: Ontwikkelingen in de volmachtketen

De laatste stand van zaken en relevante ontwikkelingen op het gebied van volmachten komen in één ochtend voorbij. O.a. Uniforme Inrichting Volmachtketen (datakwaliteit), Risicobeheersing Volmachten, VSV, Toekomstbestendige Volmachtketen (marktrapportage) en meer passeren de revue. Álle volmachtgevende verzekeraars zijn welkom.