Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Groei.png

Verbond van Verzekeraars Jaarevent 2020

Spraakmakende keynotes en scherpe debatten tijdens deelsessies over een breed scala aan onderwerpen: in één dagdeel krijg je een overzicht van actuele kennis over groei. Hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor alle beslissers in de financiële sector, dienstverleners, maar ook innovators en start-ups, beleidsbepalers en andere stakeholders/geïnteresseerden die alles willen weten en mee willen praten over groei.

Boom in regen en droogte 600x250.jpg (1)

3e Klimaatwerkconferentie

Hoe lever je actief een bijdrage aan de klimaatdoelen van Nederland? De derde bijeenkomst in de reeks werkconferenties die hierover gaan wordt georganiseerd door Dufas. Keynotes zijn Diederik Samson en Jeroen Smit. Ook Verbondsleden zijn uitgenodigd. Meld je nu aan!

Solvency II tablet met grafieken.jpg

Bijeenkomst Q&A herverzekering in de Solvency II StandaardFormule

De onlangs uitgebrachte Q&A van DNB over erkenning van herverzekeringscontracten als risicolimiteringstechnieken in de Solvency II StandaardFormule heeft nogal wat vragen opgeroepen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingezoomd op deze issues. Meld je nu aan!

Tegader 600x250.jpg

Regionale voorjaarsbijeenkomsten Platform Onderlinge Verzekeraars (POV)

De regiobijeenkomsten zijn een begrip binnen POV-kringen. Naast een kennismaking met ons nieuwe directielid Geeke Feiter, staan een update over de POV-dossiers, innovatie, het IMVO-convenant en Tegader 2020 op de agenda. Er wordt afgesloten met een netwerkdiner.