Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Istock 1186237439

21e PPS Congres ‘De blik vooruit’

Een vlot, snel, rechtvaardig en herstelgericht letselschadeproces staat centraal tijdens het 21e PPS-congres. Dit congres vindt plaats op vrijdag 29 september a.s. Het wordt georganiseerd door het Platform Personenschade van het Verbond in samenwerking met Studiecentrum Kerckebosch.

Sustainability LR Shutterstock 429370321

Sustainable Impact Program (Nyenrode)

Verzekeraars spelen met hun producten en belegd vermogen een grote rol in de transformatie van een niet houdbare, lineaire economie naar een duurzame, circulaire economie. Wat doen verzekeraars nu al, hoe kunnen zij deze transformatie versnellen en hoe kan jij hier als verzekeringsprofessional aan bijdragen? Tijdens het Sustainable Impact Program ga je met deze vragen aan de slag.

DSA Aanrijding 2 Auto's

Directe Schadeafhandeling: ervaringen, optimalisatie en vervolg

DSA is in juli '21 gestart. En we zijn niet stil blijven staan. DSA leidt tot tevredenheid bij alle betrokkenen. In dit webinar geven we een update van de stand van zaken en de vervolgstappen. Ook delen we praktijdervaringen en tips van anderen. En uiteraard is er alle ruimte voor vragen.

Data Shutterstock 2271536861

Datamiddag 2023: van PET tot Haring

Tijdens de 2e Datamiddag bij het Verbond van Verzekeraars op 5 oktober staan we niet alleen stil bij de razendsnelle ontwikkeling van Privacy Enhancing Techniques en soortgelijke toepassingen. We zetten ook de mogelijkheden op een rij om AI-systemen te ontwikkelen. Systemen die niet alleen voldoen aan de wet, ethische normen en uitlegbaar zijn, maar bovendien helpen om fraude op te sporen.