Activiteitenoverzicht

Op deze pagina staat ook informatie speciaal voor leden. Log in voor toegang of vraag een account aan.

Activiteitenoverzicht

Filter op tekst

Filter op Type activiteit

Filter op pijler

Filter op jaar

Filter op maand

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module 'SDG in de praktijk' voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

PIFI 2000X1080

Kennisbijeenkomst PIFI 2021

Ben jij benieuwd naar praktische uitvoering en toepassing van het in 2021 geactualiseerde Protocol Incidentenwaarschuwingssysteem Financiële Instellingen? Samen met onze partner Ekelmans Advocaten loodsen wij je in anderhalf uur door de belangrijkste wijzigingen, aandachtspunten en wetenswaardigheden. Je krijgt dilemma's voorgelegd, prangende vragen worden beantwoord en handvatten aangereikt.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'SDG in de praktijk' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Samen Klimmen

#meeDOENiswinnen (ook online)

Wist je dat 1 op de 6 van jouw medewerkers zelf een psychische kwetsbaarheid heeft? En dat is exclusief overspannen zijn en burn-out. Zeker in de huidige tijd met op afstand, thuis, digitaal werken neemt eenzaamheid en kwetsbaarheid toe. Samen met onze tafelgasten gaan wij in gesprek om te zien wat je kunt en zou moeten doen met kwetsbaarheden en handicaps, juist (ook) tijdens corona en online werken.