Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Afbeelding Training AOV 3 Kader Titel

Training Actualiteiten claimbehandeling AOV uit ethisch perspectief

Als acceptant, claimbehandelaar of medisch adviseur moet je jouw keuzes juridisch en ethisch kunnen beargumenteren. Niet eenvoudig, zeker niet als het om ethiek gaat. We praten je bij over actuele ontwikkelingen. Ook plaats je jouw werk in ethisch perspectief, sta je stil bij de impact van jouw eigen waarden en normen én zoom je in op het 3-fasenmodel voor morele besluitvorming.

Pensioen Kopie

Het nieuwe pensioenstelsel en de Cao Verzekeringsbedrijf

Vanaf 1 januari 2023 verandert ons pensioenstelsel. Daarmee dus ook de pensioenregeling voor jouw werknemers. Wil je weten welke gevolgen dit heeft voor de pensioenregelingen van jouw organisatie? Tussentijds kan je al voorbereidingen treffen. En wat zijn de gevolgen van de Wet voor de Cao voor het Verzekeringsbedrijf? Wat zal in de cao allemaal moeten worden aangepast om deze in lijn te brengen met de nieuwe Wet?

Collegereeks AP 2022 1500X750

Collegereeks Actualiteiten Personenschade 2022

Het platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars biedt ook in 2022 een collegereeks aan waarin de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade aan bod komt. In een reeks van vijf online sessies worden de belangrijkste uitspraken toegelicht en is er ruimte voor discussie en vragen. Daarnaast is het mogelijk dat in een aantal colleges extra aandacht wordt besteed aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling.

Adviesgesprek 2000

Verkort advies: een kans om de toegang te bevorderen!

Laat de verzekeringssector een advieskans liggen? Daar lijkt het wel op. Advies is belangrijk, maar niet altijd is integraal advies nodig. Wil je weten wat Verkort advies is? Hoe het jouw organisatie kan helpen om de consument beter te helpen? Wil je constructief meedenken in oplossingen? Dan is deze bijeenkomst een must.