Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Overstroming Rivier Maas Shutterstock 2014863566

Overstroming

70 jaar na Zeeland - Wat is de compensatie bij schade als een grote rivier zoals de Maas buiten de dijken treedt? Of wat als de zeeweringen het begeven? Gelukkig is de kans klein dat dit gebeurt, want wij hebben zeer goede dijken in ons land. Voor meer risicovolle gebieden kunnen extra preventiemaatregelen helpen. Welke lessen kunnen we hierbij leren van Limburg en andere landen?

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor commissarissen Module 1 'Purpose, people en positionering'

Werk jij als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in deze sector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2023

Nieuwe collegereeks in 2023 in de online uitvoering start op 8 februari. Welke risico's staan er op de balans van een verzekeringsmaatschappij, hoe meten verzekeraars risico's en wat is de invloed van de rentestand op het risicomodel? Dit zijn vragen die worden behandeld in zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer.

Europese Privacy Shield Shutterstock 1050297821

Europese cybersecurity wetgeving ontrafeld

Ben jij bekend met de nieuwe cybersecurityregels vanuit de Digital Operational Resilience Act (DORA) van de Europese Commissie? Deze raken de securityfunctie van de verzekeringssector in hoge mate en het is van groot belang dat je je daar goed op voorbereidt. Tijdens dit webinar helpt het Verbond je samen met partner Deloitte om dat te doen.