Skip to Content

Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Pensioen.8

Het pensioenakkoord

De weg naar het nieuwe pensioenakkoord lijkt nog lang. 1 januari 2023 is de beoogde inwerkingtreding en uiterlijk 1 januari 2027 moeten alle pensioenregelingen in Nederland aan het nieuwe kader voldoen. Dit betekent dat jij als werkgever aan de slag moet. Ondanks dat nog niet alles duidelijk is, zijn er ook al zaken waarmee je rekening kan houden. Onze partner Montae helpt je op een praktische manier op weg naar het nieuwe Pensioenakkoord.

UvA.jpg

Informatiesessie Executive Master Insurance & Risk UvA

Ben jij geïnteresseerd in risicomanagement, verzekeringskunde en zoek je echte verdieping waarmee je jouw carrière een boost kan geven? Dan is de Executive MSc Insurance & Risk iets voor jou. Het is de enige opleiding waarin je op academisch niveau jouw verzekeringskennis verdiept. Nieuwsgierig? Op 5 oktober organiseert de UvA een online informatiesessie. Meld je nu aan!

1 Medisch Adviseur 2000

Werkt werken met 1 Medisch Adviseur?

Het werken met één onafhankelijk medisch adviseur zou een belangrijke oplossing kunnen zijn voor een aantal knelpunten in het medisch traject. Hoe werkt werken met één medisch adviseur in de praktijk? Kan het medisch traject verder worden geoptimaliseerd? En hoe dan? Hoor er alles over in dit webinar van De Letselschade Raad.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.