Activiteitenoverzicht

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Vrouw Achter Laptop 1000

Trainingen Toegankelijkheid voor UX/UI designers

Hoe zorg je als UX- of UI-designer voor toegankelijke en gebruiksvriendelijke websites en applicaties? Hoe hou je rekening met mensen die geen muis of touchscreen kunnen gebruiken, hoe maak je webformulieren voor mensen met een kort werkgeheugen of voor doven en slechthorenden? Je leert een toegankelijke navigatie maken, toegankelijke presentatie van data en infographics, kleurcontrast en natuurlijk tools om de toegankelijkheid te testen.

Overstrominglimburg2021 HR Shutterstock 2008562885

Overstromingsrisico's niet-primaire keringen

Na de wateroverlast van afgelopen zomer in Zuid-Nederland staat overstroming weer vol in de aandacht van verzekeraars en verzekeringsmakelaars. In opdracht van het Verbond en de VNAB heeft Royal HaskoningDHV een verdiepend onderzoek gedaan naar de overstromingsrisico’s van niet-primaire keringen. Zij presenteren de onderzoeksresultaten exclusief aan de leden van het Verbond en de VNAB.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2022

In zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer, leer je de basisprincipes van risicomanagement, actuariaat en gedragseconomie in relatie tot verzekeren. In het voorjaar van 2022 start deze populaire reeks niet alleen online (2 februari), maar ook fysiek (13 april).

Privacy Shield 2 Shutterstock 1629676642

Internationale doorgifte van persoonsgegevens

Hoe zorg je voor genoeg bescherming van persoonsgegevens als deze met partijen in de Verenigde Staten of India worden uitgewisseld? Jouw organisatie is verplicht om maatregelen te treffen voor de gegevensverwerking, voor zover die ‘derde landen’ omvat. HVG Law en EY delen hun ervaring met de praktische omgang met dit probleem: welke lessen hebben zij geleerd, welke uitdagingen zijn er overwonnen?