Activiteitenoverzicht

}
Op deze pagina is content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Informatiemaatschappij.jpg

Maak het samen met de klant

Co-creatie is sterk in opkomst. Samen met de klant je producten en dienstverlening verbeteren wordt gezien als de route naar een betere relatie, vertrouwensherstel en succesvolle innovatie. Wat kunnen verzekeraars daarmee?

Auto ongeluk Umbraco.jpg

De directe autoverzekering

De Zweden komen! Vanuit verschillende perspectieven vertellen zij u over hun ervaringen met de directe autoverzekering. Daarnaast praten wij u bij over onze eigen pilot in Nederland. Meld u nu aan, leer van de Zweden en praat mee!

image-2018-07-03.jpg

Masterclass Ontwikkelingsgericht leidinggeven

In deze masterclass worden 6 succesfactoren voor ontwikkelingsgericht leidinggeven besproken. Hoe coach je medewerkers in een sterk veranderende sector, waarbij hun inzetbaarheid op peil blijft? Laat je inspireren tijdens een interactief programma, waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld.

IDD 11 september.jpg

Bijeenkomst implementatie IDD in samenwerking met Deloitte

De implementatie van de Richtlijn Verzekeringsdistributie in de Nederlandse wet- en regelgeving is gereed. Alle marktpartijen moeten per 1 oktober 2018 voldoen aan de IDD. Tijdens deze bijeenkomst zal de nadruk liggen op de implementatie van de IDD en het AFM-toezicht.

Cookies

{cookieText}