Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Schoorsteen met Kerstman (600x250).jpg

Livestream Een goed rokende schoorsteen

In de herziene brochure schoorstenen gaan we in op stoken en vegen, schoorsteenbranden, thermisch rendement, rookkanalen, omkokering en maximale trek en daarnaast natuurlijk ventilatie en vonkenvangers. Wij praten je graag bij over nieuwe inzichten en veranderingen in de preventietechniek.

vip only members (600x250).jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars-Agenda met bijlagen

Onze Algemene Ledenvergadering vind plaats op woensdag 16 december a.s., tussen 16.00 en 17.30 uur. In verband met de bijzondere omstandigheden rondom de Coronacrisis vindt deze ALV – evenals in het voorjaar – geheel digitaal plaats. U kunt zich nu aanmelden!

Covid-19 en verzekeraars (600x250).jpg

Livestream COVID-19: de impact op de verzekeraar

Ben jij controller, accountant of actuaris bij een verzekeraar en wil je weten wat de impact van Covid-19 op een verzekeraar is? Meld je dan nu aan voor deze livestream. Vanuit verschillende invalshoeken geven wij inzicht op de lange termijn strategie voor de product- en beleggingsportefeuille en de verslaglegging over Covid-19.

Smart living.2000.jpg

Livestream Smart Living

'Smart Living' is alles wat het leven thuis en op het werk slim en leefbaar kan maken. Data, sensoren, apps en platformen spelen een belangrijke rol bij het leefbaar en toekomstbestendig houden van gebouwen. Welke rol spelen bedrijven zoals investeerders, sociale woningbouw en natuurlijk verzekeraars hierin? Welke invloed heeft Europese wetgeving op een leefbare toekomst? Met vier tafelgenoten, elk met een eigen perspectief op slim leven en werken gaan wij in gesprek.