Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Bosbrand.2000

Droogte en bosbranden

Extreem weer komt in toenemende mate voor door klimaatverandering. Nederland wordt onder andere droger. In het afgelopen jaar hebben we grote, verwoestende bosbranden gezien over heel de wereld. Wat voor rol speelt droogte bij het ontstaan van bosbranden en gaat dit ook in Nederland meer voorkomen?

Verbond 04-2019 HR-1164.jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen

In deze ALV o.a.: het MLT 2022-2024 ('Samen Sterker'), aandacht voor klimaat en duurzaamheid (onder meer een inleiding van gastspreker Nikki Trip [Duurzame Jonge 100] en presentaties vanuit het Jongeren Innovatie Programma - JIP) en de stand van zaken m.b.t. de nieuwe verzekerings-CAO.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'SDG in de praktijk' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

PIFI 2000X1080

Kennisbijeenkomst PIFI 2021

Ben jij benieuwd naar praktische uitvoering en toepassing van het in 2021 geactualiseerde Protocol Incidentenwaarschuwingssysteem Financiële Instellingen? Samen met onze partner Ekelmans Advocaten loodsen wij je in anderhalf uur door de belangrijkste wijzigingen, aandachtspunten en wetenswaardigheden. Je krijgt dilemma's voorgelegd, prangende vragen worden beantwoord en handvatten aangereikt.