Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Digitale fitheid.2000.jpg

Duurzame inzetbaarheid (1)

De Sociale Agenda ‘Samen op weg naar brede inzetbaarheid’ geeft richting aan relevante actuele thema’s voor de sector. In een reeks van drie online sessies komen relevante thema’s van de Sociale Agenda aan bod. Eén van de grootste actuele ontwikkelingen van 2020 is digitale fitheid. In deel 1 word je bijgepraat over de mogelijkheden die er zijn voor de invulling van digitale fitheid in organisaties.

duurzaambeleggen3.jpg (1)

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenant?

We gaan verder aan de slag met verantwoord en duurzaam beleggen. Alle leden van het Verbond van Verzekeraars en Zorgverzekeraars Nederland moeten voldoen aan de eisen die het IMVO-convenant stelt. In het tweede webinar van deze serie komen stap 2, 3 en 4 aan bod. Onze kennispartner Sprenkels en Verschuren biedt je praktische hulp via een voorbeeld MVO-beleid en verzekeraars geven aan hoe zij hun beleid opstellen.

Advies pensioen (groot).JPG

Livestream Comeback van het vroegpensioen

Het Pensioenakkoord geeft werkgevers vanaf 1 januari 2021 nog meer mogelijkheden om de pensioendatum voor hun werknemers flexibeler te maken. Zoals het vervallen van de RVU boete, belastingvrij verlofsparen en het flexibel inzetten hiervan. Welke extra mogelijkheden dit jou als werkgever in het verzekeringswezen biedt, hoor je van Montae & Partners.

AI communicatie hulpmiddelen (600x250).jpg

Livestream Ethisch kader Datatoepassingen: uitlegbare AI

In de serie over ‘ethisch kader datatoepassingen’ gaat het dit keer over de uitlegbaarheid van Artificial Intelligence. Een van de normen is dat bij de inzet van datagedreven systemen zo goed mogelijk uitleg aan klanten gegeven moet kunnen worden over de uitkomsten van de toepassing.