Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Volmachtketen

Workshop Product Oversight and Governance (POG) voor de volmachtmarkt

Weet jij als gevolmachtigde of als volmachtgevende verzekeraar alles al over de Product Oversight Governance (POG)? En wat is geregeld in de Europese verordening en welke verantwoordelijkheden je hier zelf of gezamenlijk hebt? Nee, meld je dan snel aan voor deze workshop, waarin je alles hoort over de Leidraad POG Volmacht, die onlangs is gepubliceerd.

Man In Pak Duurzaam Advies 2000

Insurance Distribution Directive (IDD)

Jij wil toch ook alles weten over de wijzigingen in de Insurance Distribution Directive (IDD)! Wat betekenen de wijzigingen per augustus 2022 voor productontwikkeling en advisering? We gaan in op de relevantie vanuit het perspectief van de klant, de adviseur en de verzekeraar. Waar liggen de kansen voor verzekeraars en adviseurs?

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module 'SDG in de praktijk' voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Jaarevent Riskmanagement

Jaarevent - ‘Risky business’: Koester jij de Pippi Langkous in jouw organisatie?

Traditioneel gezien kijkt de verzekeringssector graag terug om te leren van gebeurtenissen. Tegelijkertijd maken we versneld een ontwikkeling door die ons dwingt vooruit te kijken. Hoe werken aanpassingsprocessen in organisaties? Welke bedrijfscultuur heb je nodig om die stap te kunnen maken naar een toekomstgerichte en veerkrachtige organisatie? En, wat voor een medewerkers horen daarbij? Verbondspartners T-MC (Fons Gieles), Marlies de Vries van Nyenrode en Alice Odé van Diversiteit in Bedrijf (SER) gaan hierover graag in gesprek, met elkaar én met jou.