Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Omvergeblazen Orkaan ESG Duurzaamheid

ESG en de orkaan aan regelgeving

De druk op bedrijven om bij te dragen aan een duurzame, eerlijke toekomst neemt snel toe. Vanuit Europa komt er echter een orkaan aan ESG-regelgeving op verzekeraars af en dat brengt risico’s met zich mee. Hoe kan je dit het best organiseren zonder te verzanden in ‘compliant zijn’? Verbondspartner EY schept helderheid en geeft antwoord op je vragen.

Shutterstock 1934950961

Coöperatiemiddag POV

Het Platform Onderlinge Verzekeraars (POV) organiseert op 15 september a.s. zijn jaarlijkse Coöperatiemiddag. Centrale vraag tijdens deze middag: Hoe ben je anno 2022 tegelijkertijd (weer) een betekenisvolle actieve vereniging en een succesvol verzekeraar?

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2022

Welke risico's staan er op de balans van een verzekerings- maatschappij, hoe meten verzekeraars risico's en wat is de invloed van de rentestand op het risicomodel? Dit zijn vragen die worden behandeld in zes colleges van René Doff, docent aan de Universiteit van Amsterdam en Chief Risk Officer. In september start een 3e reeks in de online uitvoering.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.