Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Verbondsgebouw 2002.jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen, 14 december 2022

De jaarlijkse najaars-ALV is dit jaar op woensdag 14 december a.s. van 15.30 tot 18.00 uur bij het Verbond van Verzekeraars. Na een terugblik op de belangrijkste activiteiten van dit jaar en een vooruitblik naar het nieuwe jaar, staan op de agenda onder meer enkele thema's uit het Middellangetermijnplan. En na afloop van de vergadering vindt er een winterborrel plaats waarbij u gezellig en informeel met elkaar kunt napraten.

Afbeelding Training AOV 3 Kader Titel

Training Actualiteiten claimbehandeling AOV uit ethisch perspectief

Als acceptant, claimbehandelaar of medisch adviseur moet je jouw keuzes juridisch en ethisch kunnen beargumenteren. Niet eenvoudig, zeker niet als het om ethiek gaat. We praten je bij over actuele ontwikkelingen. Ook plaats je jouw werk in ethisch perspectief, sta je stil bij de impact van jouw eigen waarden en normen én zoom je in op het 3-fasenmodel voor morele besluitvorming.

UvA.jpg

Informatiesessie Executive Master Insurance & Risk UvA

Ben jij geïnteresseerd in risicomanagement, verzekeringskunde en zoek je echte verdieping waarmee je jouw carrière een boost kan geven? Dan is de Executive MSc Insurance & Risk iets voor jou. Het is de enige opleiding waarin je op academisch niveau jouw verzekeringskennis verdiept. Nieuwsgierig? Op 7 december organiseert de UvA een online informatiesessie. Meld je nu aan!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.