}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_499495975.jpg

Training Privacy - De AVG en uw praktijk

In samenwerking met het Nederlands Compliance Instituut wordt voor de 3e keer de populaire training ‘Privacy – De AVG en uw praktijk’ georganiseerd. Tijdens de training is er veel aandacht voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming en aanverwante Nederlandse en Europese regelgeving en de implementatie daarvan binnen uw eigen organisatie.

image-2017-12-18.jpg

Bijeenkomst Identificeren in de verzekeringsbranche

Veilig, efficiënt en klantvriendelijk vaststellen met wie je te maken hebt voordat je gegevens verstrekt of zaken met iemand doet waarbij je ook nog eens voldoet aan de AVG. Tijdens deze bijeenkomst i.s.m. de Betaalvereniging Nederland, hoort u er alles over.

Vergaderen.jpg

Themabijeenkomst Privacy en werkgevers

Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese privacy Verordening in werking. Voor werkgevers is het van belang dat zij goed omgaan met de privacy van hun werknemers. Als dit niet gebeurt, kan dit leiden tot hoge boetes, problemen in de arbeidsverhouding tussen werkgever en werknemer of imagoschade.

Weegschaal%20(Over).jpg

Bijeenkomst Gelijke beloning mannen en vrouwen GEANNULEERD

Beloningsverschillen zijn vaak in het nadeel van vrouwen. Is dat ook zo in de verzekeringssector en wat doe je er dan aan? Het College voor de Rechten van de Mens deed hier onderzoek naar en presenteert de resultaten exclusief aan de leden van het Verbond.

Cookies

{cookieText}