Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Cyber_LR_shutterstock_1741278893.jpg

Livestream Security, risico en claims in balans

Dagelijks worden verzekeraars en andere bedrijven aangevallen door hackers. Vooral door COVID-19 is er een enorme toename in cybercrime, met grote gevolgen. Beter advies en een continue cybersecurityaanpak via verzekeraars minimaliseert de impact van cyberincidenten, biedt een breed front tegen cybercriminelen en leidt tot minder schade en claims. Zonder dat de totale kosten voor de ondernemer oplopen.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2021-1

Het Verbond van Verzekeraars heeft samen met de Amsterdam Business School (Universiteit van Amsterdam) een unieke reeks van 6 colleges ontwikkeld waarin bedrijfsvoering van een verzekeraar uitvoerig aan bod komt.

wapens.jpg

Webinar: Aan de slag met thematisch IMVO beleggingsbeleid!

De komende tijd organiseert het IMVO-convenant Verzekeringssector vijf aparte webinars over de vijf beleggingsraamwerken voor thematisch beleggingsbeleid. Het vierde in deze reeks gaat over Wapens en wapenhandel.

3D-printen.2000.jpg

Livestream Innovatieve Bouwmethoden

Wat kan je met 3D-printen en voor welke uitdagingen staan bouwers met hout? Zijn prototypes te verzekeren en welke schades leveren deze innovaties (mogelijk) op? Om antwoord te geven op deze vragen organiseert het platform Technische verzekeringen van het Verbond deze livestream over innovatieve bouwmethoden.