Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
IMVO Euroteken In Lucht

Jaarbijeenkomst IMVO Convenant verzekeringssector

Op 31 januari vindt de jaarbijeenkomst IMVO convenant verzekeringssector plaats. Het monitoringsrapport wordt gepresenteerd en er komt een update van duurzaam beleggen. Je kunt je nu aanmelden via de SER.

Stappenplan Report App 1600

Grip op cultuur en (ongewenst) gedrag

Zet beloften om in daden om ongewenst gedrag tegen te gaan en vooral te voorkomen. Met het stappenplan van Report App krijg je grip op cultuur en (ongewenst) gedrag: meld je nu aan voor deze Masterclass!

De Menselijke Maat 2000

Klant uit de klem

De menselijke maat in verzekeren - Hoe voorkom je dat een klant wordt vermalen in de geautomatiseerde processen van verzekeraars? De sector belooft in zijn MLT dat het belang van de menselijke maat leidend is. Maar wat is dat eigenlijk? Hoe geef je er invulling aan? Wat zijn de dilemma’s? Keynote: Marcel Canoy.

Sustainability LR Shutterstock 429370321

Sustainable Impact Program (Nyenrode)

Verzekeraars spelen met hun producten en belegd vermogen een grote rol in de transformatie van een niet houdbare, lineaire economie naar een duurzame, circulaire economie. Wat doen verzekeraars nu al, hoe kunnen zij deze transformatie versnellen en hoe kan jij hier als verzekeringsprofessional aan bijdragen? Tijdens het Sustainable Impact Program ga je met deze vragen aan de slag.