Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Vrouw Achter Laptop 1000

Trainingen Toegankelijkheid voor UX/UI designers

Hoe zorg je als UX- of UI-designer voor toegankelijke en gebruiksvriendelijke websites en applicaties? Hoe hou je rekening met mensen die geen muis of touchscreen kunnen gebruiken, hoe maak je webformulieren voor mensen met een kort werkgeheugen of voor doven en slechthorenden? Je leert een toegankelijke navigatie maken, toegankelijke presentatie van data en infographics, kleurcontrast en natuurlijk tools om de toegankelijkheid te testen.

Vrouw Achter Laptop 1000

Training Toegankelijke vormgeving en huisstijl

Hoe maak je producten en diensten toegankelijk voor iedereen? Ook voor mensen die minder goed kunnen horen, zien of moeite hebben met het begrijpen van informatie? Het Verbond en Firm Ground helpen je op weg met trainingen over het toegankelijk maken van je website, apps en documenten. Zo vergroot je niet alleen het gebruiksgemak voor klanten, maar ook het bereik van jouw organisatie.

Cyber_LR_shutterstock_1741278893.jpg

Livestream Security, risico en claims in balans

Dagelijks worden verzekeraars en andere bedrijven aangevallen door hackers. Vooral door COVID-19 is er een enorme toename in cybercrime, met grote gevolgen. Beter advies en een continue cybersecurityaanpak via verzekeraars minimaliseert de impact van cyberincidenten, biedt een breed front tegen cybercriminelen en leidt tot minder schade en claims. Zonder dat de totale kosten voor de ondernemer oplopen.

UvA_ABS.jpg

Collegereeks Bedrijfsvoering van een Verzekeraar 2021-1

Het Verbond van Verzekeraars heeft samen met de Amsterdam Business School (Universiteit van Amsterdam) een unieke reeks van 6 colleges ontwikkeld waarin bedrijfsvoering van een verzekeraar uitvoerig aan bod komt.