Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
duurzaambeleggen3.jpg (1)

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenant?

We gaan verder aan de slag met verantwoord en duurzaam beleggen. Alle leden van het Verbond van Verzekeraars en Zorgverzekeraars Nederland moeten voldoen aan de eisen die het IMVO-convenant stelt. In het tweede webinar van deze serie komen stap 2, 3 en 4 aan bod. Onze kennispartner Sprenkels en Verschuren biedt je praktische hulp via een voorbeeld MVO-beleid en verzekeraars geven aan hoe zij hun beleid opstellen.

Advies pensioen (groot).JPG

Livestream Comeback van het vroegpensioen

Het Pensioenakkoord geeft werkgevers vanaf 1 januari 2021 nog meer mogelijkheden om de pensioendatum voor hun werknemers flexibeler te maken. Zoals het vervallen van de RVU boete, belastingvrij verlofsparen en het flexibel inzetten hiervan. Welke extra mogelijkheden dit jou als werkgever in het verzekeringswezen biedt, hoor je van Montae & Partners.

AI communicatie hulpmiddelen (600x250).jpg

Livestream Ethisch kader Datatoepassingen: uitlegbare AI

In de serie over ‘ethisch kader datatoepassingen’ gaat het dit keer over de uitlegbaarheid van Artificial Intelligence. Een van de normen is dat bij de inzet van datagedreven systemen zo goed mogelijk uitleg aan klanten gegeven moet kunnen worden over de uitkomsten van de toepassing.

Afzondering.jpg

Training: Inclusief leiderschap bij psychische diversiteit

Bijna de helft van het ziekteverzuim heeft een psychische oorzaak. Een manager moet dus wel stilstaan bij de mentale gezondheid van medewerkers. Na deze training bent u effectief toegerust op de complexe dynamiek van psychische diversiteit op de werkvloer.