Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Afbeelding Training AOV 3 Kader Titel

Training Actualiteiten claimbehandeling AOV uit ethisch perspectief

Als acceptant, claimbehandelaar of medisch adviseur moet je jouw keuzes juridisch en ethisch kunnen beargumenteren. Niet eenvoudig, zeker niet als het om ethiek gaat. We praten je bij over actuele ontwikkelingen. Ook plaats je jouw werk in ethisch perspectief, sta je stil bij de impact van jouw eigen waarden en normen én zoom je in op het 3-fasenmodel voor morele besluitvorming.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives - Module 2 'Innovatief leiderschap, governance en inclusiviteit'

Ben jij directeur/lid Raad van Bestuur of senior manager in de verzekeringssector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Kasteel Nyenrode

Online belevingssessie Executive Insurance Program

Het Executive Insurance Program is een intensief jaarprogramma van Nyenrode en het Verbond voor (aankomend) bestuurders, beleidsbepalers en senior managers in de verzekeringssector. Wil je weten of dit programma past bij jouw ambitie en carrière? Volg de online belevingssessie op maandag 30 oktober van 16.30 tot 17.30 uur. Programmamanager Alexander de Bruin gaat dan uitgebreid in gesprek met een hoogleraar en een deelnemer. Uiteraard is er ook tijd om vragen te stellen.

Shutterstock 1405194650

InsurTalent Network - Join the AI Revolution: A Young Professional’s guide

Artificial Intelligence biedt verzekeraars grote kansen. Om hun processen te optimaliseren én om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Deze bijeenkomst – speciaal voor de jongeren in onze sector – gaat over deze kansen. Maar heeft ook oog voor risico’s, ethische aspecten en lessons learned. Meld je nu aan!