Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Handen met wereldbol.jpg

Masterclass duurzaam beleggen in samenwerking met VBDO

Op dinsdag 30 oktober a.s. organiseert de Insurance Academy van het Verbond een Masterclass Duurzaam Beleggen. Centraal staat hoe u met beperkte capaciteit en bij uitbestede beleggingen het beleggingsbeleid kunt verduurzamen en in lijn kunt brengen met het onlangs afgesloten IMVO convenant.

Computermuis (groot).JPG (1)

Webinar Digitale Toegankelijkheid

Online shoppen, belastingaangifte doen en verzekeringen afsluiten, het is de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe toegankelijk is úw website voor mensen met een functionele beperking? Hoe kunt u dat verbeteren? Daarover gaat dit webinar.

IBM's Watson.jpg

Aan de slag met IBM's Watson

Op 8 oktober a.s. organiseert het Verbond samen met IBM een middag waar de mogelijkheden van IoT voor verzekeraars centraal staan. Daarnaast zal er tijdens deze middag ingegaan worden op de mogelijke disrupties van het insurancemodel door IoT.

arbeidsongeschikte werknemer.jpg

Cursus: ‘Arbeidsongeschikte medewerker’

Donderdag 4 oktober organiseert het Verbond de interactieve cursus ‘Arbeidsongeschikte medewerker’. In deze cursus komen de onderwerpen verzuim, preventie, re-integratie, van de “Wet Verbetering Poortwachter” naar resultaat en de facilitering van de terugkeer naar het werk aan bod.