Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Gluren shutterstock_737784337.jpg

Gluren bij de buren

Heb jij ook nog vragen over de implementatie van het ethisch kader? De Stichting Toetsing Verzekeraars gaat in 2023 de naleving van het ethisch kader toetsen. Tijd dus om met behulp van experts dieper in te gaan op vragen uit de ledenenquête die dit voorjaar is gehouden en te horen hoe andere verzekeraars aan de slag zijn gegaan. Meld je nu aan!

Bijeenkomst Shutterstock 358977299

Platformmiddag Risicodeskundigen

Samen met de Vereniging voor Veiligheidskunde NVVK organiseren wij weer een bijeenkomst voor risicodeskundigen. Vanuit het platform wordt uitleg gegeven over de voorwaarden die gaan gelden bij herregistratie. De netwerken rapporteren over de ontwikkelingen en de plannen voor 2023. Check het vervolgprogramma en meld je aan.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Schadevrije Jaren Auto's Op Een Rij

Onderweg naar het nieuwe systeem voor transparante schadevrije jaren

Exclusief voor leden Verbond van Verzekeraars en de leden van de NVGA. Een nieuw transparant systeem voor schadevrije jaren wordt verplicht vanaf juli 2024. Tijd voor meer inzicht en informatie over deze belangrijke innovatie. Want, hoe gaat de implementatie in zijn werk? En hoe bereid je je als verzekeraar en volmacht het beste voor?