Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Bedrijfsbrand 1920X1080

Recycle, broei, brandpreventie en innovatie

Weet jij dat de meeste branden ontstaan in panden met een industriële functie? En dat de grootste schade bij bedrijven in de agrarische sector is (zoals stalbranden) en bedrijven die goederen opslaan? Het hergebruiken en (duurzaam) verwerken van materialen en grondstoffen wordt mede door de klimaatdoelstellingen, steeds belangrijker. Dat moet natuurlijk (brand)veilig gebeuren. Vanuit diverse hoeken belichten wij hoe je een bedrijfsbrand (met innovaties) voorkomt of beperkt.

verzekeringsrecht (600x250).jpg

ACIS Symposium: Knelpunten in het verzekeringsrecht 2021

Op vrijdag 26 november 2021 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten, het Eggens Instituut en Uitgeverij Paris het symposium: ‘Knelpunten in het verzekeringsrecht 2021’.

Cognizant Formule 1 Auto 1920X1080

Smart Mobility, verzekeraars op pole position?

We blikken vooruit op mobiliteit in 2050 en de vraagstukken die daarbij spelen: welke slimme mobiliteitsoplossingen zijn er voor reizigers en vervoerders? Hoe komen innovaties tot stand die mobiliteit veiliger en slimmer maken en welke rol speelt de Formule 1 hierbij? Kan ik eigenlijk wel duurzaam op een verre vliegvakantie? Heb ik straks nog een auto nodig en dus een autoverzekering? Kortom, welke kansen en bedreigingen zijn er voor verzekeraars?

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module 'SDG in de praktijk' voor Bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.