Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Hamer op stapel dossiers.jpg

Knelpunten in de toegang tot het recht

Onze jaarlijkse rechtsbijstandmiddag is dit keer weer online. Alles weten over de knelpunten in de huidige rechtspleging en het recht op Vrije Keuze Rechtshulpverlener? Meld je dan nu aan voor een gevarieerd, interactief programma dat is toegesneden op de laatste ontwikkelingen in de rechtsbijstandsbranche.

regels_shutterstock_1025567455.jpg

Actualiteitenreeks Zelfregulering - Ethisch kader

2023 begint goed: van januari tot en met april toetst de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) het Ethisch kader datagedreven besluitvorming bij verzekeraars. De Stv doet dat voor de eerste keer en vertelt je er graag alles over samen met Verbondspartner KPMG, die jullie kennen van de Toolkit Datatoepassingen. Hier wil je bij zijn!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Strategie, innovatie en businessmodel ontwikkeling' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

shutterstock_305346116.jpg

Soft launch InsurTech Open Innovation Program

Kom naar de Soft Launch van het InsurTech Open Innovation Program in samenwerking met Plug and Play InsurTech. Het wordt een bijeenkomst met inspirerende internationale sprekers uit andere sectoren, verzekeraars en startups.