Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Edge of Amsterdam klein.jpg

Platform Jonge Verzekeraars - Met de klant naar een duurzame wereld

Hoe kunnen verzekeraars hun klanten helpen en stimuleren om duurzamer te leven? Wat vinden experts en welke ideeën heb jij zelf? Kom, luister & discussieer mee tijdens deze interactieve bijeenkomst!

Business meeting (groot).jpg

InsurTech Café: Plug and Play InsurTech

Op maandag 26 november 2018 organiseert het Verbond van Verzekeraars een nieuwe InsurTech Café. Plug and Play InsurTech, het wereldwijde open Innovatie Platform uit Silicon Valley, zal de inleiding verzorgen. Daarnaast zullen een paar spraakmakende InsurTech startups pitchen. Uiteraard is er ruimte voor discussie over belangrijke thema’s zoals de samenwerking tussen verzekeraars en InsurTech startups. Schrijf je nu vast in!

Logo Nyenrode schilt.jpg

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering Bestuurders & Toezichthouders

Module ‘Ontwikkelingen markten en producten’ voor Toezichthouders / Commissarissen. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Daken-2.jpg

Van het gas af! POV-preventiedag 2018

Nederland gaat van het gas af. Wat is de impact van deze energietransitie? Wat is energiezuinig wonen? Hoe zit het met (pellet)kachels, het vergassen van hout en het omkokeren van rookkanalen? Voor antwoord op deze vragen en meer: kom naar de POV-preventiedag!