Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
werken tijdens corona (600x250).jpg

Livestream Informatiesessie HR tijdens coronatijd

Tijdens deze interactieve informatiesessie wordt informatie en ideeën uitgewisseld over de Toekomst van het werk in de verzekeringssector en de wijze waarop individuele verzekeraars dit invullen. Relevant voor iedereen die zich bezighoudt met of verantwoordelijk is voor personeelsbeleid. Meld je nu aan!

Nyenrode.jpg

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module ‘Beheerste en Integere Bedrijfsvoering’ voor toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

jongen - kinderrechten (600x250).jpg

Webinar: Aan de slag met thematisch IMVO-beleggingsbeleid!

De komende tijd organiseert het IMVO-convenant Verzekeringssector vijf aparte webinars over de vijf beleggingsraamwerken voor themagericht verantwoord beleggingsbeleid. Het tweede in deze reeks gaat over Kinderrechten en vindt plaats op 26 november.

Open teelten shutterstock_600x250.jpg

Livestream: Klimaatrisico's in de open teelten

Klimaatverandering is een feit. Maar welke gevolgen heeft klimaatverandering voor telers en welke maatregelen kan een teler nemen? En wat kan de verzekeringsbranche voor telers betekenen? Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor deze livestream.