Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
shutterstock_314863889.jpg

Van ongewenste naar gewenste omgangsvormen op het werk

We weten allemaal dat een gezonde werksfeer een gedeelde verantwoordelijkheid is. Maak jij het verschil in het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag? Herken de risicofactoren, stimuleer vertrouwen en pas je beleid aan. Hoe zorg jij ervoor dat je bij het gebruik van innovatief gedrag niet terugvalt op oude methodes? Meld je aan en weet hoe je een cultuuromslag kan veroorzaken binnen omgangsvormen op het werk.

Gedragsinzichten Aangepast Shutterstock 1935335461 (2)

Het nut van nudging: het toepassen van gedragsinzichten door verzekeraars

De AFM heeft een rapport gepubliceerd met de meest relevante gedragsinzichten die financiële ondernemingen kunnen helpen en licht die in dit webinar toe. Daarnaast laat Interpolis zien hoe zij gedragsinzichten toepassen en wat daarvan de opbrengsten zijn, maar toont ook de obstakels.

Fundering Huis Shutterstock 729665836

Funderingsschade: ontstaan, oplossingen en nieuwe ontwikkelingen

Funderingsschade is een groeiend probleem in Nederland. De komende dertig jaar lopen een miljoen woningen aanzienlijk risico om met funderingsschade te maken te krijgen. Maar hoe ontstaat funderingsschade? Hoe los je het op? En hoeveel kost dat? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens dit webinar.

ilovemyjob.jpg

Werkdruktemeter gebruikerssessie 2

In deze tweede gebruikerssessie van de Werkdruktemeter ontvang je tips & tricks voor het gebruik en de opvolging van de test in je organisatie. Wat is de kracht van de Werkdruktemeter wanneer je deze vaker inzet? Hoe versterk je de rol van de leidinggevenden bij het gebruik van de Werkdruktemeter? Hoe stimuleer je de medewerker om daadwerkelijk in beweging te komen?