Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Data Delen Shutterstock 1621319773

Open Insurance: Van wetgeving naar de praktijk!

Open Insurance is dichterbij dan je denkt! Het biedt de mogelijkheid om klanten nóg beter van dienst te zijn, met datagedreven producten en diensten. Tijdens deze bijeenkomst hoor je alles over kansen, risico's, oplossingen én de gevolgen voor jouw organisatie. Met bijdragen van o.a. INNOPAY en DNB.

shutterstock_151963727 (1).jpg

Aan de slag met transparante schadevrije jaren

Per 1 juli 2024 wordt er een nieuw systeem voor schadevrije jaren van kracht. Een systeem met veel voordelen voor zowel de sector als voor verzekerden. Wat betekent dit voor jouw organisatie en hoe zorg je dat je op tijd klaar bent voor dit systeem? In dit webinar hoor je er alles over.

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives Module 1 'Purpose, people en positionering'

Werk jij als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in deze sector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Nieuwe Functionaliteiten Volmachtplein Shutterstock 2076516847

Nieuwe functionaliteiten Volmachtplein

Recent zijn op Volmachtplein in de applicatie voor het Werkprogramma Risicobeheersing Volmacht diverse nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld. Je krijgt een toelichting en een demo van deze nieuwe functionaliteiten. Ben jij gevolmachtigde? Volg dan deel 1, het eerste uur. Verzekeraars komen in deel 2 aan bod. Uiteraard mag je ook het hele webinar volgen.