}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Tulpen%20(Car).jpg

Regionale voorjaarsbijeenkomsten Platform Onderlinge Verzekeraars (POV), 15 en 27 maart 2018

Het SEO-rapport De onderlinge verzekeraar in 2025, datakwaliteit, toezichtvisie DNB, actuele marktontwikkelingen én de impact van smart homes. Het komt allemaal voorbij op de POV-voorjaarsbijeenkomsten. Exclusief voor onderlinge en coöperatieve verzekeraars!

shutterstock_294400490.jpg

Webinar 'Hernieuwde actualiteit Solvency II beloningsregels'

De Solvency II beloningsregels hebben aan actualiteit gewonnen. Bent u op de hoogte van deze regels? Welke ruimte is er voor eigen interpretatie? Hoe gaat u met die ruimte om? Wie vallen er onder de regels? Etc. Twee zeer deskundige sprekers gaan hier tijdens dit webinar op in.

Weegschaal%20(Over).jpg

Bijeenkomst Gelijke beloning mannen en vrouwen

Beloningsverschillen zijn vaak in het nadeel van vrouwen. Is dat ook zo in de verzekeringssector en wat doe je er dan aan? Het College voor de Rechten van de Mens deed hier onderzoek naar en presenteert de resultaten exclusief aan de leden van het Verbond.

Rechtsbijstand 3.jpg

Rechtsbijstandmiddag

Directe verzekering, toekomst van de rechtsbijstandverzekeraar, KEI, gesubsidieerde rechtsbijstand en Vrije Rechtshulpkeuze. Een greep uit de onderwerpen die de revue zullen passeren. En natuurlijk alle ruimte voor vragen en discussie!

Cookies

{cookieText}