Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
shutterstock_1650004240.jpg

Digitale voorjaarsbijeenkomst POV

Tijdens de jaarlijkse POV voorjaarsbijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan de orde: activiteiten POV, zonnepanelen, review Solvency II, Tegader 2021 en invulling/toetsing van het IMVO-convenant.

shutterstock_1776781070.jpg

Livestream Klimaatmonitor

Op 29 maart gaat de klimaatmonitor live. Deze monitor bundelt droogte, hitte, natuurbranden en extreme neerslagdata met de Nederlandse schadedata van verzekeraars. Hierdoor krijgen we inzicht in de impact van verschillende weersgebeurtenissen op de schade in Nederland. Ook geven we je informatie over andere handige klimaatgerelateerde tools.

shutterstock_93621238.jpg

Roundtable DNB iForum

Technologische ontwikkelingen zijn van invloed op de financiële wereld en op het DNB-toezicht. Nauwe samenwerking met de verzekeringssector is hiervoor belangrijk. Hoor wat de initiatieven in het iForum voor verzekeraars kunnen betekenen. Registreer je en praat mee!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.