Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Begrijpelijk Communiceren Shutterstock 1312370282

Waarom moeilijk doen? Als het ook makkelijk kan!

Communiceer je als verzekeraar wel begrijpelijk genoeg? Voor bijvoorbeeld de ruim 1 miljoen mensen in Nederland met een licht verstandelijke beperking. Grote kans dat zij zich ook onder jouw klanten bevinden. Want zij hebben ook een woning, gaan op vakantie en rijden op een e-bike. In deze workshop gaan we actief aan de slag met het vereenvoudigen van moeilijke (verzekerings)taal.

Risk Management Shutterstock 1812057265

Third Party Risk Management: hoe dan?

Over de theorie van Third Party Risk Management zijn boeken vol geschreven. De uitvoering is vaak een ander verhaal. In dit webinar brengen we de theorie tot leven aan de hand van concrete voorbeelden. Ook staan we uitgebreid stil bij de keten van (onder)uitbesteding.

Kifid 600X300

Collegereeks Duiding actuele Kifid-uitspraken verzekeringssector - College 1

In het eerste college behandelen Frank ’t Hart en Christian Wulf (Hart advocaten) Kifid-uitspraken op het gebied van schadeverzekeringen met de volgende thema's: 1. schorsing van dekking bij niet tijdige premiebetaling, 2. onvoorziene schadegebeurtenissen die niet onder de dekking vallen, 3. samenloop van dekking en gevolgen van onjuiste informatieverstrekking door verzekeringnemer en 4. uitleg dekking verzekering.

Data Science 2000

Datascience: Hoe borg je uitlegbaarheid en hoe meet je bias?

Hoe werken open source technieken in de praktijk? Welke technieken zijn er zoal en tegen welke problemen loop je aan bij het gebruik hiervan? In deze verdiepende datascience bijeenkomst delen twee datascientists hun waardevolle praktijkervaringen en gaan jullie met hen en elkaar in gesprek.