Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Klimaatwerkconferentie 2000X980

7e Klimaatwerkconferentie financiële sector

DUFAS, NVB, Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars organiseren op 24 maart alweer de 7e klimaatwerkconferentie. Aan de orde komt de publieke druk op bedrijven om stappen te maken op het gebied van klimaat. Daarna volgen er diverse workshops die volledig in het teken staan van de actieplannen die in 2022 opgeleverd moeten worden.

Overstrominglimburg2021 HR Shutterstock 2008562885

Klimaatrisico’s: (hoe) te verzekeren?

Net als de ijshagel van vijf jaar geleden zette de overstromingsramp in Limburg één ding heel duidelijk op de agenda: klimaatrisico’s nemen toe én zijn vaak nog niet optimaal verzekerd. Maar wat betekenen de toenemende klimaatrisico’s voor jouw verzekeringsadvies? Welke klimaatrisico’s zijn wel en niet verzekerbaar? Welke hulpmiddelen voor adviseurs zijn er en welke ontwikkelingen komen er nog aan?

Acis Symposium 1920X1080.Pdf

ACIS Symposium 'Actualiteiten in het Verzekeringsrecht 2022’

Het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) organiseert in samenwerking met JPR Advocaten, Uitgeverij Paris en het Eggens Instituut het symposium ‘Actualiteiten in het Verzekeringsrecht 2022’.

ACIS Collegezaal

ACIS Symposium 'Het 1e lustrum van Solvency II: Fête, Farce of Force Majeure?'

De Universiteit van Amsterdam (UvA), het Amsterdam Center of Excellence in Risk and Macro Finance (ACRM) en het Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS), organiseren in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars, de 7e editie in de serie mini-symposia over Risico, Regulering en Supervisie van Verzekeraars