Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Weegschaal%20(Over).jpg

Update Solvency II

De Europese Commissie zal in het 3e kwartaal van 2021 een wijzigingsvoorstel voor de Solvency II richtlijn presenteren. We bespreken wat EIOPA daarover heeft geadviseerd. Maar wat betekent dit voor de verzekeringssector? Wat wordt er gewijzigd en wat is het tijdpad?

talkshow.1000.jpg

Reputatie, omgaan met mediadruk (2)

Je hebt een reputatie-issue in beeld en dan belt een onderzoeksjournalist die het naadje van de kous wil weten. Of Radar nodigt je uit voor weerwoord in de studio. Hoe ga je daar mee om? Hands-on reputatiebeleid, daarover gaat dit drieluik met drie door de wol geverfde externe sprekers. In het tweede deel gaan we in gesprek met Telegraaf-onderzoeksjournalist Bart Mos. Hij houdt ons een spiegel voor en gaat in op het spanningsveld tussen journalistiek en woordvoering.

Reputatie met smiley check.jpg

Reputatie in de praktijk (1)

Hoe herken je vroegtijdig reputatierisico's? Wat te doen als een onderzoeksjournalist je belt en hoe kun je van reputatierisico's reputatiekansen maken? Hands-on reputatiebeleid in een drieluik met drie door de wol geverfde externe sprekers. In het eerste deel de verfrissende inzichten van reputatie-deskundige Frank Peters op de trends in crisiscommunicatie en de to do's voor het beschermen van de reputatie.