Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
nyenrode.jpg

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module ‘Governance in een snel veranderende wereld’ voor Bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Google home klein.jpg

Google Home: je nieuwe beste vriend! Voor de tweede maal herhaald!

Het Verbond van Verzekeraars organiseert met Google en Atos op 15 april voor de derde maal een bijeenkomst over de inzet van voice assistenten. In 2021 verloopt 30% van het browsen zonder gebruik van een scherm. Weten wat dit betekent? Meld je dan nu aan!

Zonnepanelen (groot).jpg

Marktbijeenkomst Zonnepanelen: iets nieuws onder de zon!

Wat weet u over zonnepanelen? Na 11 april alles! Want dan is de jaarlijkse Preventiedag van het POV. In slechts één dag hoort u van experts alle voor u relevante aspecten. Aarzel niet en meld u nu aan. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Meeting op kantoor 6.JPG

1-daagse PE-cursus voor beleidsbepalers van onderlinge / coöperatieve verzekeraars

De 1-daagse PE-cursus voor beleidsbepalers van onderlinge / coöperatieve verzekeraars staat dit jaar in het teken van IT. Wat moet een beleidsbepaler hiervan weten? En hoe kijkt het toezicht hier naar? Prof. dr. Rob Schotsman (UvA), Vincent Fokke (CapGemini / UvA) en drs. Cees Rensen (DNB) vertellen er alles over.