}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_458703109.jpg

Bijeenkomst over de nieuwe cao's met speciale aandacht voor de nieuwe pensioenregeling

Op 26 april worden de nieuwe cao’s voor de verzekeringsbranche toegelicht namens de werkgeversdelegatie en pensioenadviseur van Montae. Er wordt nadrukkelijk stilgestaan bij de totstandkoming van de cao’s en de nieuwe pensioenregeling.

image-2018-03-05.jpg (1)

IFRS 17 Insurance Contracts Conference

Welke gevolgen heeft IFRS 17 voor uw organisatie en heeft u al een implementatieplan klaar? Dit interactieve congres op 25 en 26 april in Amsterdam biedt u een overzicht en analyse van de impact van IFRS 17. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan de IASB, International Actuarial Association (IAA) en andere IFRS 17 experts!

Puzzelstukjes (klein).jpg

Let the games begin!

Gamification helpt kennis te verwerven of saaie of moeilijke dingen leuk en behapbaar te maken. Vraag is: hoe bruikbaar is dit in de verzekeringssector en waar moet je op letten? Dit hoort u op 17 april a.s. in deel 1 van het tweede drieluik Klantcommunicatie 2020!

shutterstock_482236276.jpg

Finale Jongeren Innovatie Programma 2018!

Meld u nu aan voor de finale van het Jongeren en Innovatie Programma! De afgelopen vier maanden hebben jonge medewerkers van verschillende verzekeringsmaatschappijen keihard gewerkt om van een innovatief idee tot een concreet product voor de sector te komen. Dit product pitchen zij op 12 april, tijdens de finale in de Caballero Fabriek in Den Haag. U beslist welk team zich winnaar van JIP 2018 mag noemen. Bent u er ook bij op 12 april, om 15:30 uur?

Cookies

{cookieText}