Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives Module 1 'Purpose, people en positionering'

Werk jij als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in deze sector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Data Rapportage

Duurzaamheidsverslaggeving in de praktijk

De EFRAG heeft eind 2022 de concept-European Sustainability Reporting Standards (ESRS) gepubliceerd. Deze standaarden bepalen hoe en over welke onderwerpen ondernemingen moeten rapporteren onder de CSRD. Daarnaast committeerden verzekeraars zich met de ondertekening van het klimaatcommitment om bij te dragen aan de uitvoering van het Klimaatakkoord van Parijs en het Nederlandse Klimaatakkoord. Hiervoor moeten concrete acties worden geformuleerd.

Duimpjes 730530256

Duurzaam ondernemen doe je zo

Ben jij een young professional, werk je in de financiële dienstverlening en wil je weten hoe verzekeraars omgaan met verduurzaming? Dan is deze bijeenkomst van het InsurTalent Network iets voor jou! Onder leiding van Hajar Yagkoubi kom je te weten hoe verzekeraar a.s.r. duurzaam onderneemt.

Online Education Collegereeks AP 2023

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 2

In het tweede college van deze reeks behandelt Petra Oskam de volgende onderwerpen: Buitengerechtelijke Kosten (BGK), schadevergoeding bij zwart werk en werkgeversaansprakelijkheid. Je kunt je nog inschrijven tot maandag 17 april a.s. 10.00 uur.