Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor bestuurders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Directe schadeafhandeling shutterstock 600x250.jpg

Data aanlevering dashboard Directe Schadeafhandeling

Het Verbond organiseert 2 Q&A-sessies over data-aanleveringen in het kader van de Directe Schadeafhandeling. Tijdens deze sessies krijg je een korte toelichting op het dashboard en de dataleveringen én kun je terecht met al je vragen over dit onderwerp. Voor leden Verbond en NVGA.

Weegschaal%20(Over).jpg

Update Solvency II

De Europese Commissie zal in het 3e kwartaal van 2021 een wijzigingsvoorstel voor de Solvency II richtlijn presenteren. We bespreken wat EIOPA daarover heeft geadviseerd. Maar wat betekent dit voor de verzekeringssector? Wat wordt er gewijzigd en wat is het tijdpad?

talkshow.1000.jpg

Reputatie, omgaan met mediadruk (2)

Je hebt een reputatie-issue in beeld en dan belt een onderzoeksjournalist die het naadje van de kous wil weten. Of Radar nodigt je uit voor weerwoord in de studio. Hoe ga je daar mee om? Hands-on reputatiebeleid, daarover gaat dit drieluik met drie door de wol geverfde externe sprekers. In het tweede deel gaan we in gesprek met Telegraaf-onderzoeksjournalist Bart Mos. Hij houdt ons een spiegel voor en gaat in op het spanningsveld tussen journalistiek en woordvoering.