Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Boom in regen en droogte 600x250.jpg (1)

Livestream: Klimaatschade per locatie

Hoe schat je klimaatschades per locatie in? Hoe help je je klant om deze schade te verlagen? Welke klimaat-adaptieve maatregelen zijn er? Wat is de Celcius Tool? Meld je aan voor deze interactieve sessie met ingenieursbureau Sweco en kom meer te weten.

Webinar.jpg

4e webinar 'Het nieuwe normaal, impact voor verzekeraars'

Dit is het vierde webinar in een reeks die het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode samen organiseren, nu veel bijeenkomsten vanwege de coronacrisis niet door kunnen gaan. In deze reeks komen actuele thema’s aan bod zoals leiderschap, governance en online distributie in tijden van crisis.

Checklist 2 shutterstock.jpg

Livestream: Corona-risicochecklist

Heb jij de langeretermijngevolgen van de Coronacrisis al in kaart? Welke acties moet je on-dernemen om deze risico’s te verkleinen? De Corona-checklist van Verbondspartner Spren-kels & Verschuren is een prima hulpmiddel! Meld je aan voor de live Q&A-sessie over deze checklist!

Smart_City_HR_shutterstock_520499128.jpg

(Geannuleerd) Bijeenkomst Embracing Global Innovation in The Netherlands

Op dinsdag 12 mei 2020 organiseert het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Plug and Play InsurTech, het wereldwijde open Innovatie Platform uit Silicon Valley, de bijeenkomst Embracing Global Innovation in The Netherlands. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu vast in!