}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
PSD2.jpg

Bijeenkomst 'Open Insurance' digitale ecosystemen

Wat is “Open Insurance”? Dat is de vraag op deze bijeenkomst! Samen werken we use cases uit over hoe de voordelen van Open Insurance te benutten. Na de bijeenkomst ontvangen deelnemers een 4-tal cases die we - bij interesse – in een nog te organiseren ronde tafel bespreken.

Elekriciteitsmast.jpg

It's electric! Preventiemiddag 2018

De Preventiemiddag 2018 staat in het teken van elektra. Ter sprake komen de gevolgen van de uitval van regelapparatuur in stallen; bliksembeveiliging en natuurlijk kan de NTA 8220 ook niet ontbreken.

Arbeidscontract Umbraco.jpg

Arbeidsrechtelijke cursus 'Aangaan & beëindiging arbeidsovereenkomst'

Op donderdag 24 mei organiseert het Verbond de cursus ‘Aangaan en beëindiging arbeidsovereenkomst’. In deze cursus komen verschillende overeenkomsten aan bod, hoelang de proeftijd mag zijn, welke ontslagroutes genomen kunnen worden en aan welke vereisten moet worden voldaan.

shutterstock_196379804.jpg

Competentieworkshops voor HR en Leidinggevenden, mei 2018

In de maand mei worden er twee competentieworkshops van 1 dagdeel georganiseerd voor leidinggevenden en HR-professionals van verzekeraars. De workshops zijn gericht op het versterken van de toekomstbestendige competenties benodigd voor de verzekeringsmarkt: 'Ondernemerschap’ en ‘Klantgerichtheid’.

Cookies

{cookieText}