Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_378433945.jpg

Marktbijeenkomst Interdisciplinair naar een begrijpelijke datakwaliteitsnorm

Op woensdag 29 mei organiseert het Verbond i.s.m. het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) en de Branchegroep Verzekeringsmaatschappijen (BGVM) van de Nederlandse Beroeps-organisatie van Accountants (NBA) de marktbijeenkomst ‘Interdisciplinair naar een begrijpelijke datakwaliteitsnorm’.

Embracing Global Innovation in the Netherlands.jpg

InsurTech event: Embracing Global Innovation in The Netherlands

Op woensdag 29 mei 2019 organiseert het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Plug and Play InsurTech het event Embracing Global Innovation in The Netherlands. Laat je informeren over (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van InsurTech, Health en Mobility.

shutterstock_554011084.jpg

Themabijeenkomst Kerngroep Blockchain is ontketend!

Woensdag 22 mei toont de Verbondskerngroep blockchain aan de leden waar blockchain op sectoraal niveau kan werken. Doel is om in gesprek met elkaar de geleerde lessen te delen, een update te geven en na de hype blockchain binnen de sector te ontketenen.

shutterstock_118462969.jpg

Themabijeenkomst Identificeren in de verzekeringsbranche (iDIN)

Veilig, efficiënt en klantvriendelijk vaststellen met wie je te maken hebt voordat je gegevens verstrekt of zaken met iemand doet én ook nog eens voldoen aan de AVG. Tijdens deze bijeenkomst i.s.m. de Betaalvereniging Nederland, hoor je er alles over.