Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Succesvol Shutterstock 1415097965

Let it GO! Iedereen is duurzaam inzetbaar (deel 2)

In een open gesprek met Nederlandse Invictus-sporter Edwin Vermetten, wordt duidelijk hoe je duurzame inzetbaarheid succesvol kan maken. Vanuit een uitzichtloze situatie, met doorzettingsvermogen, durft hij weer vooruit te kijken en kan dromen omzetten naar doelen en daden. Wil je daarvan leren? Meld je dan nu aan.

Aarde (groot).jpg

Duurzaamheid in het verzekeringsbedrijf

Duurzaamheid is één van de belangrijkste thema’s op dit moment. Dit jaar worden Europese regels van kracht die de financiële sector dwingen (nog) transparanter te worden over haar duurzame prestaties, zodat klanten beter weten wanneer een product wel of niet ‘groen’ is. Ben jij werkzaam bij een verzekeraar die lid is van het Verbond als voor controller, accountant of actuaris? Meld je dan aan voor deze inspirerende bijeenkomst.

natte platte daken.1000.jpg

Gevaren en gevolgen van wateraccumulatie

Nederland kent meer extreme regenbuien, waarbij in een korte periode veel neerslag valt. Welke preventiemaatregelen kunnen worden getroffen voor gebouwen met platte daken? In deel 1 van een drieluik nemen wij je mee in de gevaren en gevolgen van wateraccumulatie.

Gluren shutterstock_737784337.jpg

Implementatie ethisch kader: gluren bij de buren

Wat kun je leren van collega-verzekeraars over de implementatie van het ‘ethisch kader data gedreven toepassingen’, dat sinds 1 januari van dit jaar bindende zelfregulering is? Een aantal leden deelt zijn ervaringen. Tevens laat KPMG zijn licht schijnen over de gekozen aanpak.