Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Business Meeting (Groot)

CSRD: van compliance exercitie naar strategische kans

Hoe integreer je ESG in je organisatie? Hoe ziet het transitiepad eruit? Hoe vertaal je de CSRD- en ESRS-vereisten naar concrete stappen? Krijg antwoord op deze vragen tijdens de exclusieve workshop die het Verbond i.s.m. Verbondspartner EY organiseert.

Regtech Shutterstock 2037899390

Ook minder tijd en geld kwijt door Regtech?

Regel- en toezichtsdruk nemen alleen maar toe. Denk aan de hoofdbrekens waarvoor naleving van Wwft en Sanctiewet zorgen. Hoe zorg je dat je aan alle regels voldoet? Laat technologie het werk voor je doen! Hoe? Dat hoor je tijdens dit webinar van de deskundigen van EY, CMS en Company.info.

Inspectie Shutterstock 1249560424

SCIOS-inspecties: een deepdive in techniek, proces en datamogelijkheden

Veel verzekeraars vragen bij acceptatie om SCOPE 10- en SCOPE 12-inspecties. Maar wat houden ze in? Hoe zorg je ervoor dat de klanten de juiste inspectie inkopen? En hoe kunnen inspectiegegevens gebruikt worden voor informatiedoeleinden? In deze bijeenkomst geeft SCIOS antwoord op onder andere deze vragen. Daarnaast gaat SCIOS met verzekeraars in gesprek over praktijkervaringen. Wat gaat er goed en wat kan er beter?

Klimaatmonitor Shutterstock 1791862718

Klimaatschade nu en in de toekomst

Op 11 mei presenteren wij de nieuwe versie van de Klimaatschademonitor. Hierin vind je de totale schade van weersextremen van 2022. Ook komen nieuwe tools aan bod: een methodiek voor klimaateffecten op gebouwniveau en de Klimaateffectatlas waarin toekomstige risi-co’s zichtbaar worden. Kortom: op naar een klimaatbestendige toekomst!