Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Autodief In Actie Shutterstock 584916313

Stop de autodief!

Het aantal autodiefstallen gaat omlaag, maar nog altijd levert het een enorme schadelast op. Diefstal van onderdelen van auto's zoals airbags, stuurwielen, koplampen en zelfs motorkappen! Met het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging proberen we dieven een stap voor te blijven. Aan bod komen o.a. de actuele ontwikkelingen binnen het Keurmerk en het nieuwe risicomodel, waarmee verzekeraars meer inzicht krijgen in het diefstalrisico van auto’s. Zo weet je welke maatregelen je kan nemen om diefstal tegen te gaan.

Claimbehandeling.1000

Claimbehandeling en informatieverstrekking, van gedragscode tot innovatie

In de gedragscodes Informatieverstrekking en Claimbehandeling zijn voorschriften opgenomen over o.a. het bieden van begrijpelijke en transparante informatie aan de klant en een zorgvuldige schadebehandeling. Maar hoe breng je dat nu in de praktijk? Je krijgt tips over vernieuwde manieren van klantcommunicatie en klantcontact.

Covid 19 Levensverzekering.1000

De impact van COVID-19 op het afsluiten van levensverzekeringen

Wat zijn de langetermijneffecten van Corona op de gezondheid en de levensverwachting? Moeten levensverzekeraars voorzichtig zijn bij aanvragen van ex-COVID-19-patiënten voor levensverzekeringen? Of valt het allemaal wel mee? Er is inmiddels wel informatie beschikbaar over de aandoening, maar niet over de langetermijneffecten. Wat weten we wel, en wat weten we niet daarover? Je hoort meer in dit webinar.

Klimaat8.jpg

Dakbelasting van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn hip, hot & happening. Maar hoe zit het met de dakbelasting? Is elk dak geschikt voor zonnepanelen? Waar moet er bij een constructieberekening allemaal rekening mee worden gehouden? Hoeveel gewicht kan een dak dragen? En hoe zit het met zaken als ballast of sneeuwdruk? In het 3e en laatste deel van het drieluik over daken nemen wij je mee het dak op!