Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Chatgpt

Ontdek de kracht van ChatGPT

De mogelijkheden van ChatGPT lijken eindeloos. Tijd voor een webinar dus. Over kansen en risico’s voor verzekeraars. Over relevante wet- en regelgeving. Over aandachtspunten als je ermee werkt. Verbondspartner KPMG vertelt je er alles over. Dat wil je niet missen, dus meld je nu aan!

Verenigingsdag 2022 0516

Verenigingsdag 2023

In 2021 hebben we met elkaar de nieuwe koers van de sector vastgesteld, wat heeft geleid tot het MLT 'Samen sterker' dat loopt van 2022 tot en met 2024. Dit jaar zijn we halverwege de uitvoering van onze voornemens. Een goed moment om terug maar vooral ook vooruit te blikken met elkaar.

Verbond 04-2019 HR-1167.jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen, 29 juni 2023

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op donderdag 29 juni a.s. bij het Verbond van Verzekeraars en maakt onderdeel uit van de Verenigingsdag 2023. Na afloop van de ALV verwelkomen wij voor de Verenigingsdag Klaas Knot, president van de DNB. Hij zal ingaan op de macro economische ontwikkelen. Vervolgens zullen met elkaar in gesprek gaan over de voortgang en thema's uit het MLT. We sluiten af met een borrel waarbij u gezellig en informeel met elkaar kunt napraten.

Zoeken

Begunstigden vinden met gegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP)

Automatisch bepaalde gegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP) krijgen. Dat wordt binnenkort mogelijk. Wat betekent dat en wat moet je ervoor doen? Over die en andere vragen gaat dit webinar van het Verbond i.s.m. de Rijksdienst voor de Identiteitsgegevens (RvIG).