Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
onhandig communiceren (600x250).jpg

Livestream - Expertsessie HR tijdens coronatijd i.s.m. PROOF Communicatie

In tijden van verandering is een goede interne communicatie van wezenlijk belang. Wat kunnen we leren van de coronatijd? Wat is verandercommunicatie? En hoe doe je dat op een effectieve manier? Bea Aarnoutse, managing director van bureau PROOF vertelt je er alles over.

kantoor na corona (650x200).jpg

Livestream: Informatiesessie HR tijdens coronatijd (3)

Tijdens 3 interactieve informatiesessies worden informatie en ideeën uitgewisseld over de invulling van arbeidsvoorwaarden en het kantoor in Coronatijd. Relevant voor iedereen die zich bezighoudt met of verantwoordelijk is voor personeelsbeleid. Meld je nu aan!

Pensioenakkoord Eventbanner (600x250).jpg

Livestream: Pensioenakkoord... en nu?

Een historisch moment: de uitwerking van het nieuwe pensioenakkoord is een (bijna) feit! Dit heeft de komende jaren veel impact op de pensioensector én op de wetenschap. Daarom organiseren de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars en Netspar een interactieve, virtuele conferentie ‘Pensioenakkoord... en nu?’. Meld je nu aan!

werkgeversaansprakelijkheid man pijn in rug.jpg

Livestream: Werkgeversaansprakelijkheid

Wat zijn je verplichtingen als werkgever om te zorgen voor een veilige werkomgeving? Hoe zorg je daarvoor? Hoe voorkom je dat je aansprakelijk wordt gesteld? Log in en hoor er alles over in deze gezamenlijke livestream van het Verbond van Verzekeraars en VNO-NCW.