Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Munich RE Trendradar 2022 Shutterstock 2075585047

Ligt uw digitale business op koers? Munich Re Tech Trend Radar 2022

Munich Re lanceert zijn toonaangevende Tech Trend Radar 2022. Digitalisering verandert de wereld, de mensen en daarmee de markten voorgoed. Herpositionering van jouw producten en diensten is een must! Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Deze radar maakt helder inzichtelijk wat er wanneer op de sector afkomt en hoe trends met elkaar samenhangen. Als je goed voorbereid op de toekomst wil zijn mag je deze bijeenkomst niet missen.

Game Changer

Een gamechanger: Open Insurance

Is Open Insurance een game changer? Het wordt in ieder geval aangehaald als de toekomst van verzekeren waarbij het delen van data centraal staat mét nadrukkelijke instemming van de consument. Met Open Insurance komt de mogelijkheid om de volgende generatie nieuwe datagedreven producten en diensten te ontwikkelen en te distribueren. Wil je weten wat Open Insurance precies inhoudt, hoe wij er tegenaan kijken en wat het voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan.

Young Professionals Uit 2018

InsurTalent Network: Jouw rol in verzekeringsland

Waarom werk jij bij een verzekeraar? En wat zijn jouw ideeën over de maatschappelijke rol van verzekeraars in een wereld die snel verandert door klimaatverandering en nieuwe technologie? Kom naar het eerste fysieke event van het InsurTalent Network en ga aan de slag met deze vragen. Je staat stil bij de toekomst van verzekeren, financiële gezondheid, jouw ambities én leert hoe je impact maakt, samen met andere young professionals in de sector.

Braille Document Op Phone 1920X1080

Dag pdf. Welkom Toegankelijk Online Document!

Nieuwe verzekeringsvoorwaarden opstellen en opmaken is vaak omslachtig. Gedoe met versiebeheer en opmaak in pdf. Dat kan slimmer! En weet je dat pdf’s lang niet altijd te gebruiken zijn door iemand met een visuele beperking? Zie hier een alternatief dat de 4,5 miljoen Nederlanders met een functiebeperking een betere ervaring geeft én waarmee jij als verzekeraar de voorwaarden efficiënter kan samenstellen, reviseren en digitaal toegankelijk kan publiceren.