Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_518725771.jpg

Wordt de Next Insurance Professional!

Herken je dat: Je hebt een briljant innovatief idee, waarvan je overtuigd bent dat het echt waarde toevoegt voor jouw organisatie! Maar hoe krijg je jouw organisatie daarin mee? Hoe laat je jouw idee slagen en help je jouw organisatie die stap de toekomst in te zetten? Ga er mee aan de slag en wordt de Next Insurance Professional! In samenwerking met onze opleidingspartner NIBE-SVV.

Smart_City_LR_shutterstock_520499128.jpg

Smartreeks deel 3: Hyper personalisatie

Hoe verzekeren we onze samenleving van een makkelijker, veiliger, gelukkiger en meer verbonden leven? Vooral nu mensen in een omgeving verbonden met het internet wonen en werken. Welke manieren van datadelen bestaan er en wat kunnen verzekeraars doen binnen de grenzen van de AVG? In de Smart Cities serie hebben wij dit keer vier tafelgenoten, met elk een eigen perspectief op slim leven en werken.

Medisch_LR_shutterstock_653538934.jpg

Volledig automatisch medisch advies

Medisch advies automatiseren is nog niet zo eenvoudig. Het gaat immers om medische en dus vertrouwelijke data én om de gezondheid van de verzekerde. Wat zijn de gevolgen voor de klantbeleving, de verzekerbaarheid, de gelijke behandeling, de klant met het afwijkende risicoprofiel? De sprekers in dit webinar hebben hier ervaring mee.

Claimbehandeling.1000

Claimbehandeling en informatieverstrekking, van gedragscode tot innovatie

In de gedragscodes Informatieverstrekking en Claimbehandeling zijn voorschriften opgenomen over o.a. het bieden van begrijpelijke en transparante informatie aan de klant en een zorgvuldige schadebehandeling. Maar hoe breng je dat nu in de praktijk? Je krijgt tips over vernieuwde manieren van klantcommunicatie en klantcontact.