Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
shutterstock_305346116.jpg

Soft launch InsurTech Open Innovation Program

Kom naar de Soft Launch van het InsurTech Open Innovation Program in samenwerking met Plug and Play InsurTech. Het wordt een bijeenkomst met inspirerende internationale sprekers uit andere sectoren, verzekeraars en startups.

Shutterstock 1934950961

Coöperatiemiddag POV

Het Platform Onderlinge Verzekeraars (POV) organiseert op 15 september a.s. zijn jaarlijkse Coöperatiemiddag. Centrale vraag tijdens deze middag: Hoe ben je anno 2022 tegelijkertijd (weer) een betekenisvolle actieve vereniging en een succesvol verzekeraar?

Munich RE Trendradar 2022 Shutterstock 2075585047

Ligt uw digitale business op koers? Munich Re Tech Trend Radar 2022

Munich Re lanceert zijn toonaangevende Tech Trend Radar 2022. Digitalisering verandert de wereld, de mensen en daarmee de markten voorgoed. Herpositionering van jouw producten en diensten is een must! Welke innovaties staan voor de deur en wat is de impact op de verzekeringen? Deze radar maakt helder inzichtelijk wat er wanneer op de sector afkomt en hoe trends met elkaar samenhangen. Als je goed voorbereid op de toekomst wil zijn mag je deze bijeenkomst niet missen.

Game Changer

Een gamechanger: Open Insurance

Is Open Insurance een game changer? Het wordt in ieder geval aangehaald als de toekomst van verzekeren waarbij het delen van data centraal staat mét nadrukkelijke instemming van de consument. Met Open Insurance komt de mogelijkheid om de volgende generatie nieuwe datagedreven producten en diensten te ontwikkelen en te distribueren. Wil je weten wat Open Insurance precies inhoudt, hoe wij er tegenaan kijken en wat het voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan.