Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Cognizant Formule 1 Auto 1920X1080

Smart Mobility, verzekeraars op pole position?

We blikken vooruit op mobiliteit in 2050 en de vraagstukken die daarbij spelen: welke slimme mobiliteitsoplossingen zijn er voor reizigers en vervoerders? Hoe komen innovaties tot stand die mobiliteit veiliger en slimmer maken en welke rol speelt de Formule 1 hierbij? Kan ik eigenlijk wel duurzaam op een verre vliegvakantie? Heb ik straks nog een auto nodig en dus een autoverzekering? Kortom, welke kansen en bedreigingen zijn er voor verzekeraars?

Samen

Digitale najaarsbijeenkomst Platform Onderlinge Verzekeraars

Tijdens deze digitale najaarsbijeenkomst van het Platform Onderlinge Verzekeraars verzorgt Verbondspartner Sprenkels & Verschuren een presentatie over balansmanagement voor middelgrote en kleine verzekeraars. Verder doet Onderlinge ’s-Gravenhage verslag van de ervaringen en de toegevoegde waarde van balansmanagement. En tot slot zien we een video-opname van Jo Caudron, auteur van onder andere ‘De wereld is rond’, waarin hij ons meeneemt in zijn inzichten over de wereld voor, tijdens en na COVID en de kansen voor verzekeraars.

Smart_City_LR_shutterstock_520499128.jpg

Smartreeks deel 3: Hyper personalisatie

Hoe verzekeren we onze samenleving van een makkelijker, veiliger, gelukkiger en meer verbonden leven? Vooral nu mensen in een omgeving verbonden met het internet wonen en werken. Welke manieren van datadelen bestaan er en wat kunnen verzekeraars doen binnen de grenzen van de AVG? In de Smart Cities serie hebben wij dit keer vier tafelgenoten, met elk een eigen perspectief op slim leven en werken.

Medisch_LR_shutterstock_653538934.jpg

Volledig automatisch medisch advies

Medisch advies automatiseren is nog niet zo eenvoudig. Het gaat immers om medische en dus vertrouwelijke data én om de gezondheid van de verzekerde. Wat zijn de gevolgen voor de klantbeleving, de verzekerbaarheid, de gelijke behandeling, de klant met het afwijkende risicoprofiel? De sprekers in dit webinar hebben hier ervaring mee.