Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Regtech Shutterstock 2037899390

Ook minder tijd en geld kwijt door Regtech?

Regel- en toezichtsdruk nemen alleen maar toe. Denk aan de hoofdbrekens waarvoor naleving van Wwft en Sanctiewet zorgen. Hoe zorg je dat je aan alle regels voldoet? Laat technologie het werk voor je doen! Hoe? Dat hoor je tijdens dit webinar van de deskundigen van EY, CMS en Company.info.

shutterstock_151963727 (1).jpg

Aan de slag met transparante schadevrije jaren

Per 1 juli 2024 wordt er een nieuw systeem voor schadevrije jaren van kracht. Een systeem met veel voordelen voor zowel de sector als voor verzekerden. Wat betekent dit voor jouw organisatie en hoe zorg je dat je op tijd klaar bent voor dit systeem? In dit webinar hoor je er alles over.

JIP 2022 Kick Off 7420

Impact Event JIP 2022

De 35 JIP-deelnemers van 22 verschillende verzekeringsmaatschappijen volgden in de afgelopen vier maanden een intensief innovatieprogramma. Tijdens het interactieve Impact Event op dinsdagmiddag 6 december pitchen zeven teams hun innovatie (product of dienst) aan de sector en jij kunt daarbij zijn!

shutterstock_305346116.jpg

Soft launch InsurTech Open Innovation Program

Kom naar de Soft Launch van het InsurTech Open Innovation Program in samenwerking met Plug and Play InsurTech. Het wordt een bijeenkomst met inspirerende internationale sprekers uit andere sectoren, verzekeraars en startups.