Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Chatgpt

Ontdek de kracht van ChatGPT

De mogelijkheden van ChatGPT lijken eindeloos. Tijd voor een webinar dus. Over kansen en risico’s voor verzekeraars. Over relevante wet- en regelgeving. Over aandachtspunten als je ermee werkt. Verbondspartner KPMG vertelt je er alles over. Dat wil je niet missen, dus meld je nu aan!

Letsel.2 (1)

Letselschadeafhandeling: de benadeelde aan het roer

Een vereenvoudigde en betere manier van letselschadeafhandeling. Niet óver het slachtoffer, maar mét het slachtoffer. Daarover gaat dit webinar. Aan de hand van door de Denktank Vereenvoudigde Schadeafhandeling geformuleerde uitgangspunten. Hoe luiden die en hoe breng je die in praktijk?

Tech Trend AI header Shutterstock 1218220324

Ligt uw digitale business op koers?

Wegens succes geprolongeerd! Munich Re lanceert zijn toonaangevende Tech Trend Radar 2023. Als je goed voorbereid op de toekomst wilt zijn mag je deze bijeenkomst niet missen. Diverse trends passeren de revue. Zoals ChatGPT, cyberbeveiliging en datamesh. Allemaal relevant voor jóúw business!

Data Netwerk HR Shutterstock 608607020

Dubbele Claim Detector: innovatie in fraudeaanpak

Een nieuwe manier van informatie delen! Onmisbaar bij risicobeoordeling en fraudebestrijding. Twee verzekeraars delen hun ervaringen met secure MPC, de veilige manier van informatiedelen. Verbondspartner Ekelmans Advocaten licht de AVG-aspecten van deze methode toe. Exclusief voor leden van het Verbond.