}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Google home klein.jpg

Bijeenkomst 'Google Home: je nieuwe beste vriend!'

Het Verbond van Verzekeraars organiseert met Google en Atos op 22 januari een bijeenkomst over de inzet van voice assistenten. In 2021 verloopt 30% van het browsen zonder gebruik van een scherm. Weten wat dit betekent? Meld je dan nu aan!

Business meeting (groot).jpg

InsurTech Café: Plug and Play InsurTech

Op maandag 26 november 2018 organiseert het Verbond van Verzekeraars een nieuwe InsurTech Café. Plug and Play InsurTech, het wereldwijde open Innovatie Platform uit Silicon Valley, zal de inleiding verzorgen. Daarnaast zullen een paar spraakmakende InsurTech startups pitchen. Uiteraard is er ruimte voor discussie over belangrijke thema’s zoals de samenwerking tussen verzekeraars en InsurTech startups. Schrijf je nu vast in!

image-2018-09-26 -2.jpg

Insurance Academy Event - De zelfrijdende auto

“De zelfrijdende auto komt eraan. Springt u opzij of springt u erin?” Op 1 november organiseert de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars een event over de komst van deze auto’s op de Nederlandse markt. In samenwerking met onder andere Amazon, BCG, Carlo van de Weijer (TUE) en PON.

IBM's Watson.jpg

Aan de slag met IBM's Watson

Op 8 oktober a.s. organiseert het Verbond samen met IBM een middag waar de mogelijkheden van IoT voor verzekeraars centraal staan. Daarnaast zal er tijdens deze middag ingegaan worden op de mogelijke disrupties van het insurancemodel door IoT.

Cookies

{cookieText}