Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Smart living.2000.jpg

Livestream Smart Living

'Smart Living' is alles wat het leven thuis en op het werk slim en leefbaar kan maken. Data, sensoren, apps en platformen spelen een belangrijke rol bij het leefbaar en toekomstbestendig houden van gebouwen. Welke rol spelen bedrijven zoals investeerders, sociale woningbouw en natuurlijk verzekeraars hierin? Welke invloed heeft Europese wetgeving op een leefbare toekomst? Met vier tafelgenoten, elk met een eigen perspectief op slim leven en werken gaan wij in gesprek.

Hackathon shutterstock 600x250.jpg

Livestream: JIP Terugkomdag

Exclusief voor oud-JIPpers organiseren wij deze hackathon. In kleine teams ga je aan de slag met een concreet verzekeringsprobleem. De oplossingen hiervoor worden beoordeeld door een panel van deskundigen. De hackathon wordt georganiseerd i.s.m. de Hackathon-Factory.

SVJ shutterstock 600x250.jpg

Livestream: Toekomst Schade Vrije Jaren

Het systeem van schadevrije jaren wordt de komende jaren verbeterd. We praten je bij over achtergrond, doel, scope en verwachte resultaten van een pilot die binnenkort start. Zorg dat je goed voorbereid bent en meld je nu aan! Zowel voor leden als voor overige geïnteresseerden.

insurtech hand man (600x250).jpg

Livestream: InsurTech Israël Virtual Roadshow Netherlands Show-case

Maak kennis met de Innovatiehub Tel Aviv en toonaangevende startups tijdens deze exclusieve live sessie vanuit Israël. Een must voor iedereen met interesse in relevante ontwikkelingen m.b.t. InsurTech en modellen voor succesvolle samenwerking. Meld je nu aan!