Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
droogte wereldbol met boom (600x250).jpg (1)

Livestream: Klimaatverandering - droogte, bodemdaling en funderingen

Wat zijn de risico’s op en oorzaken van funderingsschade door droogte en bodemdaling? Hoe is de (inter)nationale situatie? Deze onderwerpen en meer rondom het thema ‘klimaatverandering’ komen aan de orde in deze livestream. In 1 uur ben je helemaal op de hoogte. Meld je nu aan!

schade aan personenauto's.jpg

Livestream: Informatie-uitwisseling WA Direct - 2e sessie

Op 1 juni 2021 willen verzekeraars een directe verzekering invoeren voor ongevallen met materiële schade tussen personenauto’s. Deze 2e sessie gaat onder meer over de implementatie, het clearinghuis en de bedrijfsregeling voor directe verzekeringen. Meld je nu aan!

schade aan personenauto's (600x250).jpg

Livestream: Informatie-uitwisseling WA Direct

Op 1 juni 2021 willen verzekeraars een directe verzekering invoeren voor ongevallen met materiële schade tussen personenauto’s. Tijdens deze livestream hoor je ervaring uit de praktijk. Waar kun je tegenaan lopen? Welke tips zijn er? Meld je nu aan!

Members only (3).jpg

Livestream: Algemene Ledenvergadering Verbond-Agenda met bijlagen

De jaarlijkse voorjaars-ALV is dit jaar op woensdag 24 juni a.s., tussen 15.00 en 16.30 uur. In verband met de bijzondere omstandigheden rondom de Coronacrisis vindt deze ALV geheel digitaal plaats. U kunt zich nu aanmelden!