Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Inspectie Shutterstock 1249560424

SCIOS-inspecties: een deepdive in techniek, proces en datamogelijkheden

Veel verzekeraars vragen bij acceptatie om SCOPE 10- en SCOPE 12-inspecties. Maar wat houden ze in? Hoe zorg je ervoor dat de klanten de juiste inspectie inkopen? En hoe kunnen inspectiegegevens gebruikt worden voor informatiedoeleinden? In deze bijeenkomst geeft SCIOS antwoord op onder andere deze vragen. Daarnaast gaat SCIOS met verzekeraars in gesprek over praktijkervaringen. Wat gaat er goed en wat kan er beter?

Klimaatmonitor Shutterstock 1791862718

Klimaatschade nu en in de toekomst

Op 11 mei presenteren wij de nieuwe versie van de Klimaatschademonitor. Hierin vind je de totale schade van weersextremen van 2022. Ook komen nieuwe tools aan bod: een methodiek voor klimaateffecten op gebouwniveau en de Klimaateffectatlas waarin toekomstige risi-co’s zichtbaar worden. Kortom: op naar een klimaatbestendige toekomst!

Duimpjes 730530256

Duurzaam ondernemen doe je zo

Ben jij een young professional, werk je in de financiële dienstverlening en wil je weten hoe verzekeraars omgaan met verduurzaming? Dan is deze bijeenkomst van het InsurTalent Network iets voor jou! Onder leiding van Hajar Yagkoubi kom je te weten hoe verzekeraar a.s.r. duurzaam onderneemt.

Begrijpelijk Communiceren Shutterstock 1312370282

Waarom moeilijk doen? Als het ook makkelijk kan!

Communiceer je als verzekeraar wel begrijpelijk genoeg? Voor bijvoorbeeld de ruim 1 miljoen mensen in Nederland met een licht verstandelijke beperking. Grote kans dat zij zich ook onder jouw klanten bevinden. Want zij hebben ook een woning, gaan op vakantie en rijden op een e-bike. In deze workshop gaan we actief aan de slag met het vereenvoudigen van moeilijke (verzekerings)taal.