}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Vergrootglas vingerafdruk (groot).jpg

Verzekeringsfraude bij co-assurantie. Niet wegkijken, maar samen aanpakken!

Op 3 december organiseert het Verbond een bijeenkomst over fraudebestrijding bij co-assurantie. De problematiek krijgt in dit bijzondere marksegment nog relatief weinig aandacht en opvolging. Welke (grote) kansen liggen hier voor verzekeraars? Welke voorbeelden zijn er en wat leren we daarvan voor de aanpak?

Paraplu met regen.jpg

Insurance Academy Event - Klimaat

De schadelast door extreme weersomstandigheden stijgt. Hoe gaan we hiermee om? Wat zijn de dekkingsmogelijkheden? Wat doet het Verbond? En wat zeggen klimaatdeskundigen? U hoort het op ons klimaatevent!

IDD 11 september.jpg

Bijeenkomst implementatie IDD in samenwerking met Deloitte

De implementatie van de Richtlijn Verzekeringsdistributie in de Nederlandse wet- en regelgeving is gereed. Alle marktpartijen moeten per 1 oktober 2018 voldoen aan de IDD. Tijdens deze bijeenkomst zal de nadruk liggen op de implementatie van de IDD en het AFM-toezicht.

Auto ongeluk Umbraco.jpg

De directe autoverzekering

De Zweden komen! Vanuit verschillende perspectieven vertellen zij u over hun ervaringen met de directe autoverzekering. Daarnaast praten wij u bij over onze eigen pilot in Nederland. Meld u nu aan, leer van de Zweden en praat mee!

Cookies

{cookieText}