Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Begrijpelijkheid In Communicatie.2000

Het is tijd voor begrijpelijkheid

Wat is de balans tussen begrijpelijk, helder formuleren en een oplossingsgerichte houding in de communicatie met klanten die een betalingsachterstand hebben? Door inzichten vanuit de wetenschap en de praktijk geven wij je tips, waardoor de financiële problemen van deze groep niet groter worden. En wij presenteren het communicatieformat om het proces bij wanbetaling duidelijk toe te lichten aan jouw klant.

Autodief In Actie Shutterstock 584916313

Stop de autodief!

Het aantal autodiefstallen gaat omlaag, maar nog altijd levert het een enorme schadelast op. Diefstal van onderdelen van auto's zoals airbags, stuurwielen, koplampen en zelfs motorkappen! Met het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging proberen we dieven een stap voor te blijven. Aan bod komen o.a. de actuele ontwikkelingen binnen het Keurmerk en het nieuwe risicomodel, waarmee verzekeraars meer inzicht krijgen in het diefstalrisico van auto’s. Zo weet je welke maatregelen je kan nemen om diefstal tegen te gaan.

Covid 19 Levensverzekering.1000

De impact van COVID-19 op het afsluiten van levensverzekeringen

Wat zijn de langetermijneffecten van Corona op de gezondheid en de levensverwachting? Moeten levensverzekeraars voorzichtig zijn bij aanvragen van ex-COVID-19-patiënten voor levensverzekeringen? Of valt het allemaal wel mee? Er is inmiddels wel informatie beschikbaar over de aandoening, maar niet over de langetermijneffecten. Wat weten we wel, en wat weten we niet daarover? Je hoort meer in dit webinar.

Verbond 04-2019 HR-1151.jpg (1)

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars - Agenda met bijlagen

Onze Algemene Ledenvergadering vindt plaats op woensdag 23 juni a.s. tussen 16.30 en 18.00 uur. Ook dit voorjaar vindt de ALV geheel digitaal plaats. U kunt zich nu aanmelden!