Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_1650004240.jpg

Digitale voorjaarsbijeenkomst POV

Tijdens de jaarlijkse POV voorjaarsbijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan de orde: activiteiten POV, zonnepanelen, review Solvency II, Tegader 2021 en invulling/toetsing van het IMVO-convenant.

Nederland stemt 17 maart 2021.1000.jpg

Financieel verkiezingsdebat 2021 (2)

Duurzaamheid en rol financiële sector: Nederland stemt op 17 maart. Een stem die belangrijker is dan ooit, omdat een nieuwe regering straks bepaalt welke stappen Nederland moet zetten om op een sterke, solidaire en duurzame manier uit de crisis te komen. Hoe zien politieke partijen een duurzaam herstel voor zich? En welke rol kan en wil de financiële sector hierbij spelen? Wij gaan hier graag samen met jou het gesprek over aan.

be better than you were yesterday.jpg

Verkiezingsdebat: wat WERKT in de sociale zekerheid?

Arbeidsmarkt belooft een hoofdthema te worden voor het volgende kabinet. Maar hervormen we op de goede manier? Hoe houden we het stelstel activerend? Wat gaat er nu goed in de sociale zekerheid, waar zitten de knelpunten en wat kan er beter? We gaan in gesprek over het stelsel van ziekte en arbeidsongeschiktheid en de ambities voor een volgend kabinet.

Nederland stemt 17 maart 2021.1000.jpg

Financieel verkiezingsdebat 2021 (1)

Veerkrachtig uit de crisis: Nederland stemt op 17 maart. Een stem die belangrijker is dan ooit, omdat een nieuwe regering straks bepaalt welke stappen Nederland moet zetten om op een sterke, solidaire en duurzame manier uit de crisis te komen. Hoe zien politieke partijen een duurzaam herstel voor zich? En welke rol kan en wil de financiële sector hierbij spelen? Wij gaan hier graag samen met jou het gesprek over aan.