}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Volmachten.1.jpg

Themabijeenkomst Datakwaliteit in de volmachtketen (voor volmachtgevende verzekeraars)

Op 10 april 2019 organiseert het Platform Volmachtgevende Verzekeraars de bijeenkomst ‘Data-kwaliteit in de volmachtketen’. U wordt bijgepraat over het project Datakwaliteit (i.s.m. SIVI). Welke stappen zijn er inmiddels gezet en wat zijn de plannen voor de korte en lange(re) termijn? Meld u nu aan!

Puzzelstukjes (klein).jpg

Marktbijeenkomst Volmachten Verbond -NVGA 2019

Op 10 april a.s. vindt de tweejaarlijkse marktbijeenkomst ‘Volmachten Verbond – NVGA 2019’ plaats. Het thema van de bijeenkomst is ‘Samen vooruit’. U wordt bijgepraat over de gezamenlijke activiteiten van het Verbond en de NVGA en er is veel ruimte om te netwerken. Meld u nu aan!

shutterstock_228162115.jpg

Themabijeenkomst: Het 'Big data en Verzekeringen' debat

Op 1 april organiseert het Verbond een debat over het gebruik van big data in de verzekeringssector. In 2016 publiceerde het Verbond het paper ‘Grip op data’ over dit onderwerp. Centraal tijdens het debat op 1 april staat wat de koers van het Verbond voor de komende jaren moet zijn op dit thema. Praat u mee?

Vierluik duurzaamheid.jpg

Regionale voorjaarsbijeenkomsten Platform Onderlinge Verzekeraars (POV), 21 en 28 maart 2019

Het onderlinge gedachtegoed en de plannen om de consument hiermee beter bekend te maken, de opvolging SEO-rapport, klimaatverandering (specifiek overstroming) én innovatie. Deze onderwerpen komen dit jaar aan bod tijdens de traditionele POV-regiobijeenkomsten.

Cookies

{cookieText}