Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
vip only members (600x250).jpg

Algemene Ledenvergadering Verbond van Verzekeraars-Agenda met bijlagen

Onze Algemene Ledenvergadering vind plaats op woensdag 16 december a.s., tussen 16.00 en 17.30 uur. In verband met de bijzondere omstandigheden rondom de Coronacrisis vindt deze ALV – evenals in het voorjaar – geheel digitaal plaats. U kunt zich nu aanmelden!

stop fraude met stenen (600x250).jpg

Livestream Fraude met zakelijke verzekeringen

Jaarlijks stellen verzekeraars honderden keren vast dat er opzettelijk misbruik is gemaakt van een zakelijke verzekering. Een ander deel van alle fraudes blijft ‘onzichtbaar’. Dit alles drijft de schadelast op en gaat ten koste van goedwillende ondernemers die zich willen verzekeren. Dat mogen we als sector toch niet laten gebeuren?

communicatie klanten (600x250).jpg

Livestream Effectieve communicatie bij betalingsachterstanden

In het webinar op 28 oktober hebben we laten zien dat verzekeraars hun klanten kunnen helpen bij hun schulden. Maar hoe kun je je klanten het beste benaderen en op welke manier kan je je klant motiveren? Hoe zorg je er daarbij voor dat de klantrelatie in stand blijft? Kortom, welke communicatie is effectief?

Overstroming (600x250).jpg

Livestream Overstroming

Het Verbond van Verzekeraars organiseert dit jaar een serie livestreams rondom het thema klimaatverandering en de impact op schadeverzekeringen. Ditmaal gaan we in op overstroming.