Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
regels_shutterstock_1025567455.jpg

Actualiteitenreeks Zelfregulering - Ethisch kader

2023 begint goed: van januari tot en met april toetst de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) het Ethisch kader datagedreven besluitvorming bij verzekeraars. De Stv doet dat voor de eerste keer en vertelt je er graag alles over samen met Verbondspartner KPMG, die jullie kennen van de Toolkit Datatoepassingen. Hier wil je bij zijn!

Insurtalent Network Vitaal En Fit 1500

InsurTalent Network

Hé jij, young professional! Ben jij ook zo druk? Die constante stroom aan informatie, obstakels en kansen in je werk. Ja, het blijft moeilijk om met druk om te gaan én vitaal te blijven. Kom naar het evenement ‘Maak van je vitaliteit een prioriteit’ en weet hoe je je een weg baant door de drukte zodat je het maximale uit jezelf kan halen en jij fit en vitaal blijft.

Bijeenkomst Shutterstock 358977299

Platformmiddag Risicodeskundigen

Samen met de Vereniging voor Veiligheidskunde NVVK organiseren wij weer een bijeenkomst voor risicodeskundigen. Vanuit het platform wordt uitleg gegeven over de voorwaarden die gaan gelden bij herregistratie. De netwerken rapporteren over de ontwikkelingen en de plannen voor 2023. Check het vervolgprogramma en meld je aan.

Schadevrije Jaren Auto's Op Een Rij

Onderweg naar het nieuwe systeem voor transparante schadevrije jaren

Exclusief voor leden Verbond van Verzekeraars en de leden van de NVGA. Een nieuw transparant systeem voor schadevrije jaren wordt verplicht vanaf juli 2024. Tijd voor meer inzicht en informatie over deze belangrijke innovatie. Want, hoe gaat de implementatie in zijn werk? En hoe bereid je je als verzekeraar en volmacht het beste voor?