Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Digitale toegankelijkheid-3.jpg

Marktbijeenkomst: Digitale toegankelijkheid, zijn jullie er klaar voor?

Op 6 juni organiseert het Verbond de bijeenkomst ‘Digitale toegankelijkheid, zijn jullie er klaar voor?’. In deze bijeenkomst wordt je geïnspireerd, geprikkeld en krijg je concrete handvatten om digitale toegankelijkheid voor jouw organisatie te laten werken. Schrijf je nu in!

shutterstock_557329258.jpg

Insurance Academy Event - De boef de baas!

In het bestrijden van schade door verzekeringsfraude en -criminaliteit hebben verzekeraars de laatste jaren belangrijke stappen in de goede richting gezet. Maar (cyber)criminelen zitten niet stil. Hoe blijven verzekeraars de boef de baas? Meld je nu aan voor het event.

Volmachten.1.jpg

Themabijeenkomst Datakwaliteit in de volmachtketen (voor volmachtgevende verzekeraars)

Op 10 april 2019 organiseert het Platform Volmachtgevende Verzekeraars de bijeenkomst ‘Data-kwaliteit in de volmachtketen’. U wordt bijgepraat over het project Datakwaliteit (i.s.m. SIVI). Welke stappen zijn er inmiddels gezet en wat zijn de plannen voor de korte en lange(re) termijn? Meld u nu aan!

Puzzelstukjes (klein).jpg

Marktbijeenkomst Volmachten Verbond -NVGA 2019

Op 10 april a.s. vindt de tweejaarlijkse marktbijeenkomst ‘Volmachten Verbond – NVGA 2019’ plaats. Het thema van de bijeenkomst is ‘Samen vooruit’. U wordt bijgepraat over de gezamenlijke activiteiten van het Verbond en de NVGA en er is veel ruimte om te netwerken. Meld u nu aan!

Cookies

{cookieText}