Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Schadevrije Jaren 23 Nov (1)

Aan de slag met transparante schadevrije jaren

Het bestaande systeem voor schadevrije jaren (Roy-data) wordt op 1 juli 2024 vervangen door een nieuw systeem. Een systeem met veel voordelen voor zowel de sector als voor verzekerden. Wees op tijd klaar voor de overgang en volg deze projectupdate van het Verbond en Stichting EPS. Tijdens dit webinar hoor je meer over Proces berekening offerte/premie, Planning aanpassing Roy-data in aanloop naar 1 juli en Klantcommunicatie.

Duurzaam Beleggen 2 Shutterstock 2081393548

10e Klimaatwerkconferentie

Het Verbond organiseert deze keer de 10e Klimaatwerkconferentie waarbij aandacht wordt besteed aan reductie van CO2-footprint van de balans én de vraag of vervuilende activiteiten nog wel te verzekeren zijn. Natuurlijk kijken we tijdens dit event ook naar de laatste inzichten op het gebied van fysieke risico's en verzekeren van veranderend en extreem weer.

Shutterstock 1405194650

InsurTalent Network - Join the AI Revolution: A Young Professional’s guide

Artificial Intelligence biedt verzekeraars grote kansen. Om hun processen te optimaliseren én om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Deze bijeenkomst – speciaal voor de jongeren in onze sector – gaat over deze kansen. Maar heeft ook oog voor risico’s, ethische aspecten en lessons learned. Meld je nu aan!

Menselijkemaat

De menselijke maat: verzekeraars aan het woord

Hoe geven verzekeraars invulling aan het begrip ‘menselijke maat’? Wat leert het Stv-onderzoek ‘de menselijke maat in het acceptatieproces bij verzekeraars’ ons? In deel 3 van ons drieluik over ‘De menselijke maat in verzekeren’ horen we het van Ron van Kesteren (directeur Stv) en collega-verzekeraars’.