Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
ALV.jpg

ALV met presentatie jaarcijfers CVS en keynote over digitale ethiek

De jaarlijkse voorjaars-ALV van het Verbond is dit jaar op vrijdag 28 juni a.s. Onder andere worden dan de jaarcijfers van het CVS gepresenteerd. Businessfilosoof Jochanan Eynikel is onze speciale gastspreker. Aansluitend vindt de ledenzomerborrel plaats. Meld u nu aan!

Digitale toegankelijkheid-3.jpg

Marktbijeenkomst: Digitale toegankelijkheid, zijn jullie er klaar voor?

Op 6 juni organiseert het Verbond de bijeenkomst ‘Digitale toegankelijkheid, zijn jullie er klaar voor?’. In deze bijeenkomst wordt je geïnspireerd, geprikkeld en krijg je concrete handvatten om digitale toegankelijkheid voor jouw organisatie te laten werken. Schrijf je nu in!

shutterstock_557329258.jpg

Insurance Academy Event - De boef de baas!

In het bestrijden van schade door verzekeringsfraude en -criminaliteit hebben verzekeraars de laatste jaren belangrijke stappen in de goede richting gezet. Maar (cyber)criminelen zitten niet stil. Hoe blijven verzekeraars de boef de baas? Meld je nu aan voor het event.

Volmachten.1.jpg

Themabijeenkomst Datakwaliteit in de volmachtketen (voor volmachtgevende verzekeraars)

Op 10 april 2019 organiseert het Platform Volmachtgevende Verzekeraars de bijeenkomst ‘Data-kwaliteit in de volmachtketen’. U wordt bijgepraat over het project Datakwaliteit (i.s.m. SIVI). Welke stappen zijn er inmiddels gezet en wat zijn de plannen voor de korte en lange(re) termijn? Meld u nu aan!