Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 1813787336

Onbekend maakt onbemind? Naar een inclusieve organisatie met All inclusive at work

Naar een inclusieve organisatie met All inclusive at work - Hoe is het om blind te zijn? Of doof? Of een andere (mentale) beperking. Ervaar letterlijk hoe het is om met een beperking te leven en om (even) in andermans schoenen te staan tijdens deze workshop. Leer kijken naar wat mensen wel kunnen. Kom en ervaar zelf hoe het is om in een hokje te worden geplaatst en neem dat mee in jouw werk én leven.

Hacking

Hoe makkelijk is een verzekeraar te hacken?

Het antwoord op deze vraag krijg je op 12 september als de Red Team leads van KPMG en Secura je vertellen hoe ze proberen binnen te dringen in de vitale systemen van een verzekeraar. En uiteraard vertellen ze wat jij kunt doen om dit te voorkomen. Daar moet je bij zijn, dus meld je snel aan!

Checklist

Aanpassingen toetsing zelfregulering

De toetsing door Stv van onze zelfregulering verandert. Verbond en Stv hebben hierover nieuwe afspraken gemaakt. Deze leiden tot lastenverlichting, terwijl de effectiviteit van de toetsing wordt gewaarborgd. Tijdens dit webinar hoor je alles over de wijzigingen én de toetsing van het Protocol Betalingsachterstanden.

Zoeken

Begunstigden vinden met gegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP)

Automatisch bepaalde gegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP) krijgen. Dat wordt binnenkort mogelijk. Wat betekent dat en wat moet je ervoor doen? Over die en andere vragen gaat dit webinar van het Verbond i.s.m. de Rijksdienst voor de Identiteitsgegevens (RvIG).