Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Volmachtketen

Workshop Product Oversight and Governance (POG) voor de volmachtmarkt

Weet jij als gevolmachtigde of als volmachtgevende verzekeraar alles al over de Product Oversight Governance (POG)? En wat is geregeld in de Europese verordening en welke verantwoordelijkheden je hier zelf of gezamenlijk hebt? Nee, meld je dan snel aan voor deze workshop, waarin je alles hoort over de Leidraad POG Volmacht, die onlangs is gepubliceerd.

Man In Pak Duurzaam Advies 2000

Insurance Distribution Directive (IDD)

Jij wil toch ook alles weten over de wijzigingen in de Insurance Distribution Directive (IDD)! Wat betekenen de wijzigingen per augustus 2022 voor productontwikkeling en advisering? We gaan in op de relevantie vanuit het perspectief van de klant, de adviseur en de verzekeraar. Waar liggen de kansen voor verzekeraars en adviseurs?

Pensioenplan 2 Shutterstock 1032154933

RVU in de praktijk (met Montae & Partners)

Vanaf 1 januari 2021 is de RVU terug van weggeweest. Steeds meer werkgevers en medewerkers maken gebruik van deze regeling. De praktische uitvoering van de wetgeving is voor iedereen nieuw en vraagt op onderdelen om meer verduidelijking. In dit webinar gaat Liesbeth Hufen, werkzaam bij onze partner Montae & Partners, in op de RVU in de praktijk en bespreekt een aantal beleids- en uitvoeringsvragen waar werkgevers en werknemers mee te maken krijgen

Finance Regulation SFDR Know The Rules 1500

Duurzaamheidsrapportage (SFDR): waar staan we?

Hulp nodig bij de implementatie van de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR)? Complexe regels voor SFDR-level 1 en per 1 januari 2022 volgen aanvullende regels voor SFDR-level 2. Tijd dus om je bij te praten over de huidige stand van zaken en de actuele tijdslijnen met Suzanne Kröner-Rosmalen van Stibbe Advocaten. Daarnaast kan je jouw ervaringen delen met andere verzekeraars zodat je weet hoe ver jouw organisatie is.