Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Sneak preview klein.jpg

Bijeenkomst Privacy in beeld

Juridische teksten kunnen ‘saai’ en ingewikkeld zijn. Visualiseren is een sterk hulpmiddel om klanten goed en adequaat te informeren. Tijdens de co-creatiesessie ‘legal design thinking’ ga je hiermee zelf aan de slag.

Typende man(1).jpg

Bijeenkomst AVG en personenschade

Spraakmakende privacy-issues uit de letselschadepraktijk. Astrid van Noort en Abdi Youssuf weten er als gespecialiseerde advocaten alles van. Deze middag openen zij hun dossiers, vertellen uit hun eigen praktijk en beantwoorden graag jouw vragen.

Meeting op kantoor 6.JPG

1-daagse PE-cursus voor beleidsbepalers van onderlinge / coöperatieve verzekeraars

De 1-daagse PE-cursus voor beleidsbepalers van onderlinge / coöperatieve verzekeraars staat dit jaar in het teken van IT. Wat moet een beleidsbepaler hiervan weten? En hoe kijkt het toezicht hier naar? Prof. dr. Rob Schotsman (UvA), Vincent Fokke (CapGemini / UvA) en drs. Cees Rensen (DNB) vertellen er alles over.

image-2019-03-27 - 1.jpg

Marktbijeenkomst Nieuw rapport Kansenstelsel WGA-ERD 2019

Op dinsdag 9 april a.s. organiseert het Verbond een marktbijeenkomst die geheel gewijd is aan het nieuwe rapport ‘Kansenstelsel WGA-ERD 2019’. Het rapport wordt inhoudelijk toege-licht en er is uitgebreid ruimte voor het stellen van vragen.