Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
shutterstock_93621238.jpg

Roundtable DNB iForum

Technologische ontwikkelingen zijn van invloed op de financiële wereld en op het DNB-toezicht. Nauwe samenwerking met de verzekeringssector is hiervoor belangrijk. Hoor wat de initiatieven in het iForum voor verzekeraars kunnen betekenen. Registreer je en praat mee!

shutterstock_332912831.jpg

ACIS Symposium 'Actualiteiten Verzekeringsrecht 2021’

Op vrijdag 19 maart 2021 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten, Uitgeverij Paris en het Eggens Instituut het symposium ‘Actualiteiten Verzekeringsrecht 2021’.

Advies pensioen (groot).JPG

Livestream Comeback van het vroegpensioen

Het Pensioenakkoord geeft werkgevers vanaf 1 januari 2021 nog meer mogelijkheden om de pensioendatum voor hun werknemers flexibeler te maken. Zoals het vervallen van de RVU boete, belastingvrij verlofsparen en het flexibel inzetten hiervan. Welke extra mogelijkheden dit jou als werkgever in het verzekeringswezen biedt, hoor je van Montae & Partners.

AI communicatie hulpmiddelen (600x250).jpg

Livestream Ethisch kader Datatoepassingen: uitlegbare AI

In de serie over ‘ethisch kader datatoepassingen’ gaat het dit keer over de uitlegbaarheid van Artificial Intelligence. Een van de normen is dat bij de inzet van datagedreven systemen zo goed mogelijk uitleg aan klanten gegeven moet kunnen worden over de uitkomsten van de toepassing.