Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Ethics en cijfers (600x250).jpg

Livestream: Kick off ethisch kader datatoepassingen

Vanaf 1 januari 2021 geldt het ethisch kader datatoepassingen als zelfregulering voor alle leden van het Verbond. Aan het woord komen diverse deskundigen. Hoor o.a. hoe je de implementatie van het kader kunt voorbereiden en uitvoeren? Meld je nu aan!

Pensioenakkoord Eventbanner (600x250).jpg

Livestream: Pensioenakkoord... en nu?

Een historisch moment: de uitwerking van het nieuwe pensioenakkoord is een (bijna) feit! Dit heeft de komende jaren veel impact op de pensioensector én op de wetenschap. Daarom organiseren de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars en Netspar een interactieve, virtuele conferentie ‘Pensioenakkoord... en nu?’. Meld je nu aan!

werkgeversaansprakelijkheid man pijn in rug.jpg

Livestream: Werkgeversaansprakelijkheid

Wat zijn je verplichtingen als werkgever om te zorgen voor een veilige werkomgeving? Hoe zorg je daarvoor? Hoe voorkom je dat je aansprakelijk wordt gesteld? Log in en hoor er alles over in deze gezamenlijke livestream van het Verbond van Verzekeraars en VNO-NCW.

Vinkjes3.600x250.jpg

3e Livestream: Zelfregulering

Wat gaat er vanaf 1 juli a.s. gebeuren met de zelfregulering? Wat heeft de ALV op 24 juni besloten? Wat is de planning? Hoe blijf ik betrokken? Hoeveel werk is het? Na deze 3e sessie ben je helemaal klaar voor het vernieuwde stelsel van zelfregulering! Meld je nu aan.