Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Data Rapportage

Duurzaamheidsverslaggeving in de praktijk

De EFRAG heeft eind 2022 de concept-European Sustainability Reporting Standards (ESRS) gepubliceerd. Deze standaarden bepalen hoe en over welke onderwerpen ondernemingen moeten rapporteren onder de CSRD. Daarnaast committeerden verzekeraars zich met de ondertekening van het klimaatcommitment om bij te dragen aan de uitvoering van het Klimaatakkoord van Parijs en het Nederlandse Klimaatakkoord. Hiervoor moeten concrete acties worden geformuleerd.

Privacy Law Shutterstock 404939428

Privacyaspecten Sanctiewet en Wwft

Verzekeraars moeten weten met wie zij in zee gaan, maar moeten zich ook aan de privacyregels houden. Hoe borg je compliance met Wwft en Sanctiewet, terwijl je tegelijkertijd de privacy van je klanten respecteert?

Risk Management Shutterstock 1812057265

Third Party Risk Management: hoe dan?

Over de theorie van Third Party Risk Management zijn boeken vol geschreven. De uitvoering is vaak een ander verhaal. In dit webinar brengen we de theorie tot leven aan de hand van concrete voorbeelden. Ook staan we uitgebreid stil bij de keten van (onder)uitbesteding.

Data Delen Shutterstock 1621319773

Open Insurance: Van wetgeving naar de praktijk!

Open Insurance is dichterbij dan je denkt! Het biedt de mogelijkheid om klanten nóg beter van dienst te zijn, met datagedreven producten en diensten. Tijdens deze bijeenkomst hoor je alles over kansen, risico's, oplossingen én de gevolgen voor jouw organisatie. Met bijdragen van o.a. INNOPAY en DNB.