Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Meeting op kantoor 6.JPG

1-daagse PE-cursus voor beleidsbepalers van onderlinge / coöperatieve verzekeraars

De 1-daagse PE-cursus voor beleidsbepalers van onderlinge / coöperatieve verzekeraars staat dit jaar in het teken van IT. Wat moet een beleidsbepaler hiervan weten? En hoe kijkt het toezicht hier naar? Prof. dr. Rob Schotsman (UvA), Vincent Fokke (CapGemini / UvA) en drs. Cees Rensen (DNB) vertellen er alles over.

image-2019-03-27 - 1.jpg

Marktbijeenkomst Nieuw rapport Kansenstelsel WGA-ERD 2019

Op dinsdag 9 april a.s. organiseert het Verbond een marktbijeenkomst die geheel gewijd is aan het nieuwe rapport ‘Kansenstelsel WGA-ERD 2019’. Het rapport wordt inhoudelijk toege-licht en er is uitgebreid ruimte voor het stellen van vragen.

image-2019-01-02.jpg

Informatiebijeenkomst raamwerkcontracten met medewerking van de AFM

Tijdens een interactieve informatiebijeenkomst op 18 januari informeert de AFM u over aanstaande veranderingen die gaan gelden voor partijen of dienstverleners die bemiddelen en/of adviseren in een verzekeringsovereenkomst op basis van een zogeheten raamwerkovereenkomst.

Handen met wereldbol.jpg

Masterclass duurzaam beleggen in samenwerking met VBDO

Op dinsdag 30 oktober a.s. organiseert de Insurance Academy van het Verbond een Masterclass Duurzaam Beleggen. Centraal staat hoe u met beperkte capaciteit en bij uitbestede beleggingen het beleggingsbeleid kunt verduurzamen en in lijn kunt brengen met het onlangs afgesloten IMVO convenant.