Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Toezichthouders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

shutterstock_376500043.jpg

Inspiratiewebinar Platform Personenschade

Tijdens het eerste webinar van het Platform Personenschade op 8 oktober jl. werd ingegaan op het verschijnen van het rapport van de Universiteit Utrecht en welke conclusies hieruit gehaald konden worden. In het vervolgwebinar gaan we dieper in op de geconstateerde problemen.

shutterstock_1816579838.jpg

PIFI 2021: werken aan de bestrijding van verzekeringscriminaliteit

Het Procotol Incidentenwaarschuwingssysteem Financiële Instellingen (PIFI) is aangepast. PIFI is een belangrijk middel bij de bestrijding van criminaliteit in de financiële sector. In deze livestream word je o.a. geïnformeerd over de wijzigingen en procedures.

shutterstock_344201303.jpg

Diversiteit en inclusie als werkgever

In 2020 heeft het Verbond de Charter Diversiteit ondertekend. In deze livestream (i.s.m. Diversiteit in Bedrijf), besteden we hier aandacht aan. We staan stil bij de meerwaarde van een divers personeelsbestand en van een inclusieve bedrijfscultuur en de andere voordelen.