Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
duurzaambeleggen3.jpg (1)

Hoe breng je beleggingsbeleid in lijn met het IMVO-convenant?

We gaan verder aan de slag met verantwoord en duurzaam beleggen. Alle leden van het Verbond van Verzekeraars en Zorgverzekeraars Nederland moeten voldoen aan de eisen die het IMVO-convenant stelt. In het tweede webinar van deze serie komen stap 2, 3 en 4 aan bod. Onze kennispartner Sprenkels en Verschuren biedt je praktische hulp via een voorbeeld MVO-beleid en verzekeraars geven aan hoe zij hun beleid opstellen.

Schoorsteen met Kerstman (600x250).jpg

Livestream Een goed rokende schoorsteen

In de herziene brochure schoorstenen gaan we in op stoken en vegen, schoorsteenbranden, thermisch rendement, rookkanalen, omkokering en maximale trek en daarnaast natuurlijk ventilatie en vonkenvangers. Wij praten je graag bij over nieuwe inzichten en veranderingen in de preventietechniek.

Covid-19 en verzekeraars (600x250).jpg

Livestream COVID-19: de impact op de verzekeraar

Ben jij controller, accountant of actuaris bij een verzekeraar en wil je weten wat de impact van Covid-19 op een verzekeraar is? Meld je dan nu aan voor deze livestream. Vanuit verschillende invalshoeken geven wij inzicht op de lange termijn strategie voor de product- en beleggingsportefeuille en de verslaglegging over Covid-19.

Nyenrode.jpg

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders - ONLINE

ONLINE Module ‘Beheerste en Integere Bedrijfsvoering’ voor bestuurders & toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.