Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
plaatje IMVO convenant.JPG.jpg

Evaluatiebijeenkomst IMVO-convenant Verzekeringssector

In 2018 tekenden het Verbond van Verzekeraars het IMVO-convenant Verzekeringssector. Met als doel om onze beleggingen te verduurzamen en maatschappelijk verantwoord uit te voeren. Tijd om een tussenstand op te maken. Hoe staat jouw maatschappij ervoor?

Preventiedag POV 2019.jpg

Preventiedag 2019

Technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat vandaag nieuw is, kan morgen al weer achterhaald zijn. Wat is het effect van technische ontwikkeling op preventie? De onderwerpen zonnepanelen, inbraakrisico en beveiliging staan op het programma. Meld je nu aan!

Aflossingsvrije hypotheken.jpg

Bijeenkomst Aflossingsvrije Hypotheek

Als verzekeraar dien je je klant goed en bij herhaling te informeren over de toekomstige betaalbaarheid van zijn aflossingsvrije hypotheek. Dat verlangt de klant én dat verlangt de AFM. Alles over het waarom en hoe hoor je op deze bijeenkomst.

Ship wheel (1).jpg

Training Duurzame inzetbaarheid: Kies je koers!

Pak die regie over je eigen loopbaan! Technologische ontwikkelingen laten de arbeidsmarkt in hoog tempo veranderen. Dat kan ook voor jou grote gevolgen hebben. Daarom moet je aan de slag met je eigen inzetbaarheid. Hoe? Het Verbond helpt je! Kom in actie en meld je aan!