Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Autonome Voertuigen

Schademiddag 'Samen sterker'

De jaarlijkse Schademiddag is terug van weggeweest en staat dit keer in het teken van de bijdragen die verzekeraars en ketenpartners in samenwerking kunnen leveren aan diverse maatschappelijke vraagstukken: klimaat, deelmobiliteit, energietransitie en cyber. In het plenaire deel krijgen we een reflectie op de schadesector: wat gaat er goed en wat kan er beter? De rest van het programma is aan jou. Kies voor twee deelsessies en maak jouw bijdrage compleet. Zorg dat je er (weer) bij bent!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'Data & IT' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Finish IMVO In Zicht

IMVO: Verzekeraars op weg naar de finish!

Nog ruim een jaar en dan loopt in juni 2023 het IMVO convenant internationaal maatschappelijk verantwoord beleggen door de verzekeringssector af. De finish is in zicht! Wat moet er nog gebeuren om aan de op UNGP- en OESO-richtlijnen gebaseerde convenantafspraken te voldoen? Op 15 juni hoor je er alles over tijdens een fysiek event bij het Verbond van Verzekeraars in Den Haag.

ACIS Collegezaal

ACIS Symposium: Verzekeraars in de problemen

Op vrijdag 10 juni 2022 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) het symposium ‘Verzekeraars in de problemen’.