Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
boze vrouw wijst werknemer de deur (600x250).jpg

Livestream: Expertsessie HR tijdens coronatijd

Hoe kun je het best invulling geven aan de Wet Arbeidsmarkt in Balans in coronatijd? Hoe ga je om met een niet goed functionerende medewerker? Dit soort vragen en meer komen aan de orde tijdens deze livestream. Meld je nu aan!

kantoor na corona (650x200).jpg

Livestream: Informatiesessie HR tijdens coronatijd (2)

Tijdens 3 interactieve informatiesessies worden informatie en ideeën uitgewisseld over de invulling van arbeidsvoorwaarden en het kantoor in Coronatijd. Relevant voor iedereen die zich bezighoudt met of verantwoordelijk is voor personeelsbeleid. Meld je nu aan!

droevige vrouw kijkt uit raam (600x250).jpg

Livestream - Affectieschade en shockschade

De Wet Affectieschade is bijna 1,5 jaar van kracht. Tijd om de ontwikkelingen in het civiele recht en het strafrecht te bekijken. Daarnaast komt ook de vergoeding van shockschade aan bod. Chris van Dijk, advocaat bij Kennedy Van der Laan, neemt je mee in de praktijk.

Medicijnen en beleggen (600x250) (3).jpg

Webinar IMVO: Toegang tot medicijnen door beleggingen

Wat kunnen verzekeraars doen om via hun beleggingen en investeringen in de farmaceutische industrie bij te dragen aan de toegang tot medicijnen voor burgers in lage- en middeninkomenslanden? Ontdek het tijdens dit online symposium en meld je nu aan!