Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Business Meeting (Groot)

CSRD: van compliance exercitie naar strategische kans

Hoe integreer je ESG in je organisatie? Hoe ziet het transitiepad eruit? Hoe vertaal je de CSRD- en ESRS-vereisten naar concrete stappen? Krijg antwoord op deze vragen tijdens de exclusieve workshop die het Verbond i.s.m. Verbondspartner EY organiseert.

Professional_LR_shutterstock_1842765682.jpg

Course Basis Verzekeringsrecht 2023 (UvA - Eggens Instituut)

De populaire 3-daagse course Basis Verzekeringsrecht van het Verbond en het UvA-Eggens Instituut is dit jaar online in 2 reeksen te volgen. Het programma is voor verzekeringsprofessionals en geeft een brede introductie van de basisprincipes van het verzekeringsrecht. Check de website en schrijf je in!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma voor executives Module 1 'Purpose, people en positionering'

Werk jij als directeur, commissaris of senior manager in de verzekeringssector? Of ben je actief als specialist of adviseur in deze sector? Met deze opleiding houd je je sectorkennis up-to-date. De thema's worden in vier verschillende modules behandeld waarbij de combinatie van academische kennis en praktische toepasbaarheid zorgt voor een hoog leerrendement.

Online Education Collegereeks AP 2023

Collegereeks Actualiteiten Personenschade - College 2

In het tweede college van deze reeks behandelt Petra Oskam de volgende onderwerpen: Buitengerechtelijke Kosten (BGK), schadevergoeding bij zwart werk en werkgeversaansprakelijkheid. Je kunt je nog inschrijven tot maandag 17 april a.s. 10.00 uur.