Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Klimaat8.jpg

Dakbelasting van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn hip, hot & happening. Maar hoe zit het met de dakbelasting? Is elk dak geschikt voor zonnepanelen? Waar moet er bij een constructieberekening allemaal rekening mee worden gehouden? Hoeveel gewicht kan een dak dragen? En hoe zit het met zaken als ballast of sneeuwdruk? In het 3e en laatste deel van het drieluik over daken nemen wij je mee het dak op!

_MG_1108.JPG

Nyenrode PE-programma Deskundigheidsbevordering voor Bestuurders & Toezichthouders

Module 'De verzekeringssector in turbulente tijden' voor Bestuurders & Toezichthouders. Als bestuurder, toezichthouder of managing director bij een verzekeringsinstelling houd je met deze opleiding je sectorkennis up-to-date.

Professional_LR_shutterstock_1842765682.jpg

3-daagse course Basis Verzekeringsrecht (UvA - Eggens Instituut)

De course Basis Verzekeringsrecht biedt verzekeringsprofessionals een brede introductie van de basisprincipes van het verzekeringsrecht. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met het Eggens Instituut van de Universiteit van Amsterdam en bestaat uit drie middagen.

Sollicitant.1000

Diversiteit en inclusie als werkgever

Wil jouw organisatie ook meer diversiteit in de samenstelling van het personeel? Hoe krijg je dan de juiste mensen? Weet je welke stappen je kan zetten om meer diversiteitsbewust en -bestendig te werven en te selecteren? Wij geven je inzichten en adviezen over het recruitment-proces, vanaf het opstellen van de vacature tot en met selecteren van de uiteindelijke kandidaat.