Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
shutterstock_305346116.jpg

Soft launch InsurTech Open Innovation Program

Kom naar de Soft Launch van het InsurTech Open Innovation Program in samenwerking met Plug and Play InsurTech. Het wordt een bijeenkomst met inspirerende internationale sprekers uit andere sectoren, verzekeraars en startups.

Fusies Mena Met Allen En Overy 2000

Fusies en overnames (M&A) in de verzekeringssector

Gaat jouw organisatie fuseren, of is er sprake van een overname? Dan loop je tegen behoorlijke uitdagingen aan. Om meer inzicht en duidelijkheid in het proces te scheppen kijken we samen met Allen & Overy naar welke bepalingen gangbaar zijn, wat de trends in M&A transacties zijn en wat ‘market practice’ is. Zorg dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen op het gebied van M&A in de financiële en verzekeringssector en meld je aan.

Insurtalent Network Vitaal En Fit 1500

InsurTalent Network

Hé jij, young professional! Ben jij ook zo druk? Die constante stroom aan informatie, obstakels en kansen in je werk. Ja, het blijft moeilijk om met druk om te gaan én vitaal te blijven. Kom naar het evenement ‘Maak van je vitaliteit een prioriteit’ en weet hoe je je een weg baant door de drukte zodat je het maximale uit jezelf kan halen en jij fit en vitaal blijft.

Bouw Technische Verz 2000

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Na jaren van discussie, onderzoek en pilotprojecten treedt op 1 januari 2023 de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb) in werking. Wat zijn de gevolgen van deze wet voor de verzekeringssector en welke rol spelen technische en aansprakelijkheidsverzekeraars? Weten welke instrumenten er zijn en hoe je die kan inzetten? Meld je dan hier aan!