Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Mededinging Uitwisselen En Delen 1920X1080

Mededingingsrecht en de verzekeringssector

Welke informatie mogen verzekeraars met elkaar delen binnen de grenzen van het mededingingsrecht en wat moet je doen als het mis gaat? In hoeverre kunnen verzekeraars met elkaar samenwerken op het gebied van duurzaamheid zonder de mededingingsregels te overtreden? Graag kijken wij samen met jou hoe wij deze vragen kunnen beantwoorden op een manier die voor jou praktisch toepasbaar is.

Man In Pak Duurzaam Advies 2000

Insurance Distribution Directive (IDD)

Jij wil toch ook alles weten over de wijzigingen in de Insurance Distribution Directive (IDD)! Wat betekenen de wijzigingen per augustus 2022 voor productontwikkeling en advisering? We gaan in op de relevantie vanuit het perspectief van de klant, de adviseur en de verzekeraar. Waar liggen de kansen voor verzekeraars en adviseurs?

Smart_City_HR_shutterstock_520499128.jpg

(Geannuleerd) Bijeenkomst Embracing Global Innovation in The Netherlands

Op dinsdag 12 mei 2020 organiseert het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Plug and Play InsurTech, het wereldwijde open Innovatie Platform uit Silicon Valley, de bijeenkomst Embracing Global Innovation in The Netherlands. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu vast in!

Risicodeskundigheid thumbs up (600x250).jpg

(Geannuleerd) Bijeenkomst Platform Risicodeskundigheid, 20 maart 2020

Deze bijeenkomst, georganiseerd door het bestuur van het Platform Risicodeskundigheid, is ook van belang voor aansprakelijkheidsverzekeraars. Aan de orde komen onder meer: Register NVVK - Risicomodel Cyber - Meerjarenplan RI&E - PUR Sensibilisatie - Chroom 6.