Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 1667238547

Duurzaamheid in relatie tot het kartelverbod

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij veel ondernemingen. Maar de toetsing daarvan ook op de agenda van mededingingsautoriteiten. Tijdens deze bijeenkomst kom je meer te weten over de mededingingsaspecten en recente richtsnoeren van de ACM en de Europese Commissie.

Shutterstock 1813787336

Onbekend maakt onbemind? Naar een inclusieve organisatie met All inclusive at work

Naar een inclusieve organisatie met All inclusive at work - Hoe is het om blind te zijn? Of doof? Of een andere (mentale) beperking. Ervaar letterlijk hoe het is om met een beperking te leven en om (even) in andermans schoenen te staan tijdens deze workshop. Leer kijken naar wat mensen wel kunnen. Kom en ervaar zelf hoe het is om in een hokje te worden geplaatst en neem dat mee in jouw werk én leven.

Foto 3 Preventie

Preventie in het digitale tijdperk

De preventiedag van 2023 staat in het teken van nieuwe technologische ontwikkelingen. De kansen, maar ook de risico’s. O.a. alarmeringssystemen, ‘intelligente’ camera’s, energieopslag én cyberrisico’s passeren de revue. Vijf professionals laten voor jou hun licht op de toekomst schijnen.

Shutterstock 1405194650

InsurTalent Network - Join the AI Revolution: A Young Professional’s guide

Artificial Intelligence biedt verzekeraars grote kansen. Om hun processen te optimaliseren én om hun klanten nog beter te kunnen bedienen. Deze bijeenkomst – speciaal voor de jongeren in onze sector – gaat over deze kansen. Maar heeft ook oog voor risico’s, ethische aspecten en lessons learned. Meld je nu aan!