Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Veranderende econ. structuur_151097312.jpg

Marktbijeenkomst: Ligt uw digitale business op koers?

Jaarlijks presenteert MunichRe zijn befaamde Technology Trend Radar. De editie 2019 wordt op 12 juni bij het Verbond gepresenteerd. Welke innovaties komen eraan en wat is hun impact op verzekeringen? Mis hét kompas voor uw digitale business niet!

Digitale toegankelijkheid-3.jpg

Marktbijeenkomst: Digitale toegankelijkheid, zijn jullie er klaar voor?

Op 6 juni organiseert het Verbond de bijeenkomst ‘Digitale toegankelijkheid, zijn jullie er klaar voor?’. In deze bijeenkomst wordt je geïnspireerd, geprikkeld en krijg je concrete handvatten om digitale toegankelijkheid voor jouw organisatie te laten werken. Schrijf je nu in!

shutterstock_557329258.jpg

Insurance Academy Event - De boef de baas!

In het bestrijden van schade door verzekeringsfraude en -criminaliteit hebben verzekeraars de laatste jaren belangrijke stappen in de goede richting gezet. Maar (cyber)criminelen zitten niet stil. Hoe blijven verzekeraars de boef de baas? Meld je nu aan voor het event.

shutterstock_378433945.jpg

Marktbijeenkomst Interdisciplinair naar een begrijpelijke datakwaliteitsnorm

Op woensdag 29 mei organiseert het Verbond i.s.m. het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) en de Branchegroep Verzekeringsmaatschappijen (BGVM) van de Nederlandse Beroeps-organisatie van Accountants (NBA) de marktbijeenkomst ‘Interdisciplinair naar een begrijpelijke datakwaliteitsnorm’.

Cookies

{cookieText}