Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Smart_City_HR_shutterstock_520499128.jpg

(Geannuleerd) Bijeenkomst Embracing Global Innovation in The Netherlands

Op dinsdag 12 mei 2020 organiseert het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Plug and Play InsurTech, het wereldwijde open Innovatie Platform uit Silicon Valley, de bijeenkomst Embracing Global Innovation in The Netherlands. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu vast in!

Risicodeskundigheid thumbs up (600x250).jpg

(Geannuleerd) Bijeenkomst Platform Risicodeskundigheid, 20 maart 2020

Deze bijeenkomst, georganiseerd door het bestuur van het Platform Risicodeskundigheid, is ook van belang voor aansprakelijkheidsverzekeraars. Aan de orde komen onder meer: Register NVVK - Risicomodel Cyber - Meerjarenplan RI&E - PUR Sensibilisatie - Chroom 6.

Tegader 600x250.jpg

(Geannuleerd) Regionale voorjaarsbijeenkomsten Platform Onderlinge Verzekeraars (POV)

De regiobijeenkomsten zijn een begrip binnen POV-kringen. Naast een kennismaking met ons nieuwe directielid Geeke Feiter, staan een update over de POV-dossiers, innovatie, het IMVO-convenant en Tegader 2020 op de agenda. Er wordt afgesloten met een netwerkdiner.

update (zelfregulering) (600x250).jpg

Bijeenkomst Toekomst Zelfregulering (16 maart 2020) Wordt livestream 3 april a.s. Zie activiteitenoverzicht

Wat is de stand van zaken op de doorontwikkeling van de toetsing van de zelfregulering? Waar staan we in dit proces staan? Wat is de planning? Zorg dat je goed aangesloten blijft en praat mee over de verdere invulling van de toetsing. Meld je nu aan!