}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Google home klein.jpg

Google Home: je nieuwe beste vriend! Voor de tweede maal herhaald!

Het Verbond van Verzekeraars organiseert met Google en Atos op 15 april voor de derde maal een bijeenkomst over de inzet van voice assistenten. In 2021 verloopt 30% van het browsen zonder gebruik van een scherm. Weten wat dit betekent? Meld je dan nu aan!

Zonnepanelen (groot).jpg

Marktbijeenkomst Zonnepanelen: iets nieuws onder de zon!

Wat weet u over zonnepanelen? Na 11 april alles! Want dan is de jaarlijkse Preventiedag van het POV. In slechts één dag hoort u van experts alle voor u relevante aspecten. Aarzel niet en meld u nu aan. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

Volmachten.1.jpg

Themabijeenkomst Datakwaliteit in de volmachtketen (voor volmachtgevende verzekeraars)

Op 10 april 2019 organiseert het Platform Volmachtgevende Verzekeraars de bijeenkomst ‘Data-kwaliteit in de volmachtketen’. U wordt bijgepraat over het project Datakwaliteit (i.s.m. SIVI). Welke stappen zijn er inmiddels gezet en wat zijn de plannen voor de korte en lange(re) termijn? Meld u nu aan!

Puzzelstukjes (klein).jpg

Marktbijeenkomst Volmachten Verbond -NVGA 2019

Op 10 april a.s. vindt de tweejaarlijkse marktbijeenkomst ‘Volmachten Verbond – NVGA 2019’ plaats. Het thema van de bijeenkomst is ‘Samen vooruit’. U wordt bijgepraat over de gezamenlijke activiteiten van het Verbond en de NVGA en er is veel ruimte om te netwerken. Meld u nu aan!

Cookies

{cookieText}