}
Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
image-2018-12-06.jpg

Bijeenkomst Klachten de-escaleren

Deze middagsessie is vol. Wegens grote belangstelling wordt er een extra ochtendsessie georganiseerd. U kunt zich hiervoor nog inschrijven. Zie hieronder in het activiteitenoverzicht.

bijeenkomst 6 december umbraco.jpg

De risicomanager van de toekomst

De risicomanager van de toekomst Overal zijn risico’s. Tot welke onzekerheden leiden risico’s? Én welke kansen bieden zij? Wat is de rol van de risicomanager en hoe ontwikkelt die zich? Wat geen risico is?, u nu aanmelden voor deze Peer2Peer-bijeenkomst!

image-2018-12-06.jpg

Ochtendbijeenkomst 'Klachten de-escaleren'

Extra sessie wegens grote belangstelling! Hoe voorkom je dat een klacht uitmondt in een geschil? Welke rol speelt de klantbejegening daarin? Op 6 december bieden we klachtenbehandelaren handvatten om escalatie van klachten te voorkomen. Kifid laat ons de geleerde lessen uit de praktijk zien. Lees verder en meld je aan.

Vergrootglas vingerafdruk (groot).jpg

Verzekeringsfraude bij co-assurantie. Niet wegkijken, maar samen aanpakken!

Op 3 december organiseert het Verbond een bijeenkomst over fraudebestrijding bij co-assurantie. De problematiek krijgt in dit bijzondere marksegment nog relatief weinig aandacht en opvolging. Welke (grote) kansen liggen hier voor verzekeraars? Welke voorbeelden zijn er en wat leren we daarvan voor de aanpak?

Cookies

{cookieText}