Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Webinar.jpg

Webinar Leiderschap in tijden van crisis

Dit is het eerste in een reeks webinars die het Verbond van Verzekeraars en Nyenrode samen organiseren, nu veel bijeenkomsten vanwege de coronacrisis niet door kunnen gaan. In deze reeks komen actuele thema’s aan bod zoals leiderschap, governance, data security en online distributie.

update (zelfregulering) (600x250).jpg

LIVESTREAM - Toekomst Zelfregulering

Op 16 maart konden we niet samenkomen. Toch praten we je bij. Nu digitaal! Wat is de stand van zaken op de doorontwikkeling van de toetsing van de zelfregulering? Waar staan we in dit proces? Wat is de planning? Meld je nu aan en kijk en praat mee!

Fraudebestrijding (1).jpg

Webinar Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Wat zijn de trends in verzekeringsfraude en hoe kun je actief bijdragen aan het signaleren en aanpakken hiervan? Daarover gaat dit webinar van NIBE-SVV, waaraan het Verbond meewerkt. Voor iedereen die wil bijdragen aan het signaleren en aanpakken van fraude.

Autoschade (1).jpg

Webinar Directe Verzekering

Ook dit jaar praten we je weer bij over de Directe Verzekering. Ditmaal in een webinar. In een uur bij je helemaal bij over de stand van zaken van en ontwikkelingen op het terrein van dit onderwerp. En je kunt zelf meepraten en vragen stellen aan onze gasten in de studio.