Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Shutterstock 2200284515

Actuariaat van 1.0 naar 2.0: de (noodzakelijke) transformatie

De rol van de actuaris staat onder druk. Talloze ontwikkelingen vereisen verandering. Hoe kun je als verzekeraar deze veranderingen het hoofd bieden via actuariële transformatie en digitalisering? Hoe maak je als actuaris optimaal gebruik van nieuwe technologieën? Welke voordelen zijn er aan transformatie verbonden? Verbondspartner KPMG geeft antwoord op deze vragen.

Schadevrije Jaren 23 Nov (1)

Aan de slag met transparante schadevrije jaren

Het bestaande systeem voor schadevrije jaren (Roy-data) wordt op 1 juli 2024 vervangen door een nieuw systeem. Een systeem met veel voordelen voor zowel de sector als voor verzekerden. Wees op tijd klaar voor de overgang en volg deze projectupdate van het Verbond en Stichting EPS. Tijdens dit webinar hoor je meer over Proces berekening offerte/premie, Planning aanpassing Roy-data in aanloop naar 1 juli en Klantcommunicatie.

Foto 1

Herstelbemiddeling in letselschadezaken helpt!

Waarom is het zo belangrijk om als schadebehandelaar of belangenbehartiger betrokkenen bij een verkeersongeval hulp te bieden? Hoe doe je dat? En hoe zorgt het voor een soepelere schadebehandeling voor het slachtoffer? Dit en meer hoor je in dit webinar.

DSA Aanrijding 2 Auto's

Directe Schadeafhandeling: ervaringen, optimalisatie en vervolg

DSA is in juli '21 gestart. En we zijn niet stil blijven staan. DSA leidt tot tevredenheid bij alle betrokkenen. In dit webinar geven we een update van de stand van zaken en de vervolgstappen. Ook delen we praktijdervaringen en tips van anderen. En uiteraard is er alle ruimte voor vragen.