Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
Volmachtketen

Workshop Product Oversight and Governance (POG) voor de volmachtmarkt

Weet jij als gevolmachtigde of als volmachtgevende verzekeraar alles al over de Product Oversight Governance (POG)? En wat is geregeld in de Europese verordening en welke verantwoordelijkheden je hier zelf of gezamenlijk hebt? Nee, meld je dan snel aan voor deze workshop, waarin je alles hoort over de Leidraad POG Volmacht, die onlangs is gepubliceerd.

Jaarevent Riskmanagement

Jaarevent - ‘Risky business’: Koester jij de Pippi Langkous in jouw organisatie?

Traditioneel gezien kijkt de verzekeringssector graag terug om te leren van gebeurtenissen. Tegelijkertijd maken we versneld een ontwikkeling door die ons dwingt vooruit te kijken. Hoe werken aanpassingsprocessen in organisaties? Welke bedrijfscultuur heb je nodig om die stap te kunnen maken naar een toekomstgerichte en veerkrachtige organisatie? En, wat voor een medewerkers horen daarbij? Verbondspartners T-MC (Fons Gieles), Marlies de Vries van Nyenrode en Alice Odé van Diversiteit in Bedrijf (SER) gaan hierover graag in gesprek, met elkaar én met jou.

Jaarevent Duurzaamheid

Jaarevent - Duurzaamheid in het hart van beleid: hoe doe je dat?

Duurzaam beleggingsbeleid staat centraal in dit webinar. Hoe zorg je ervoor dat duurzaamheid écht onderdeel van je beleid uitmaakt? Wat zijn recente ontwikkelingen? Welke uitdagingen zijn er? En welke hulpmiddelen kun je gebruiken. Onder andere Bouke Evers (EY) en Fred Treur (Univé) bieden je hulp!

Overstroming_HR_shutterstock_676261492.jpg

Jaarevent - Herstel na natuurrampen door klimaatverandering: goed voorbereid is het halve werk

Herstel na natuurrampen door klimaatverandering is het actuele thema van dit webinar. Hoe bereid je klanten hier in de toekomst op voor? En hoe zorg je er voor dat schade z.s.m. goed wordt afgehandeld? Met bijdragen van Rode Kruis, Wouter Botzen (VU) en Stichting Salvage.