Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden, Log in om toegang te krijgen tot deze content
droogte wereldbol met boom (600x250).jpg (1)

Livestream: Klimaatverandering - droogte, bodemdaling en funderingen

Wat zijn de risico’s op en oorzaken van funderingsschade door droogte en bodemdaling? Hoe is de (inter)nationale situatie? Deze onderwerpen en meer rondom het thema ‘klimaatverandering’ komen aan de orde in deze livestream. In 1 uur ben je helemaal op de hoogte. Meld je nu aan!

verzekering-euro-lucht (2).jpg

Webinar - Monitoringsrapport I IMVO Convenant Verzekeringssector

Op 29 september vindt het webinar plaats over het monitoringsrapport van het Verzekerings-convenant. In dit webinar krijg je een nadere toelichting op de bevindingen van de Monitoringscommissie. Je kunt je nu aanmelden voor dit webinar via de SER.

hand ai voice en privacy (600x250).jpg

Livestream: Voice en Privacy

Voicetoepassingen in de financiële sector. In deze livestream gaan we in op belangrijke trends in het voicelandschap, leren we van concrete ervaringen en staan we stil bij de belangrijkste juridische implicaties (AVG en Wft). Meld je nu aan!

Ethics en cijfers (600x250).jpg

Livestream: Kick off ethisch kader datatoepassingen

Vanaf 1 januari 2021 geldt het ethisch kader datatoepassingen als zelfregulering voor alle leden van het Verbond. Aan het woord komen diverse deskundigen. Hoor o.a. hoe je de implementatie van het kader kunt voorbereiden en uitvoeren? Meld je nu aan!