Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Hamer op stapel dossiers.jpg

Knelpunten in de toegang tot het recht

Onze jaarlijkse rechtsbijstandmiddag is dit keer weer online. Alles weten over de knelpunten in de huidige rechtspleging en het recht op Vrije Keuze Rechtshulpverlener? Meld je dan nu aan voor een gevarieerd, interactief programma dat is toegesneden op de laatste ontwikkelingen in de rechtsbijstandsbranche.

regels_shutterstock_1025567455.jpg

Actualiteitenreeks Zelfregulering - Ethisch kader

2023 begint goed: van januari tot en met april toetst de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) het Ethisch kader datagedreven besluitvorming bij verzekeraars. De Stv doet dat voor de eerste keer en vertelt je er graag alles over samen met Verbondspartner KPMG, die jullie kennen van de Toolkit Datatoepassingen. Hier wil je bij zijn!

Gluren shutterstock_737784337.jpg

Gluren bij de buren

Heb jij ook nog vragen over de implementatie van het ethisch kader? De Stichting Toetsing Verzekeraars gaat in 2023 de naleving van het ethisch kader toetsen. Tijd dus om met behulp van experts dieper in te gaan op vragen uit de ledenenquête die dit voorjaar is gehouden en te horen hoe andere verzekeraars aan de slag zijn gegaan. Meld je nu aan!

Schadevrije Jaren Auto's Op Een Rij

Onderweg naar het nieuwe systeem voor transparante schadevrije jaren

Exclusief voor leden Verbond van Verzekeraars en de leden van de NVGA. Een nieuw transparant systeem voor schadevrije jaren wordt verplicht vanaf juli 2024. Tijd voor meer inzicht en informatie over deze belangrijke innovatie. Want, hoe gaat de implementatie in zijn werk? En hoe bereid je je als verzekeraar en volmacht het beste voor?