Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Data Netwerk HR Shutterstock 608607020

Dubbele Claim Detector: innovatie in fraudeaanpak

Een nieuwe manier van informatie delen! Onmisbaar bij risicobeoordeling en fraudebestrijding. Twee verzekeraars delen hun ervaringen met secure MPC, de veilige manier van informatiedelen. Verbondspartner Ekelmans Advocaten licht de AVG-aspecten van deze methode toe. Exclusief voor leden van het Verbond.

Regtech Shutterstock 2037899390

Ook minder tijd en geld kwijt door Regtech?

Regel- en toezichtsdruk nemen alleen maar toe. Denk aan de hoofdbrekens waarvoor naleving van Wwft en Sanctiewet zorgen. Hoe zorg je dat je aan alle regels voldoet? Laat technologie het werk voor je doen! Hoe? Dat hoor je tijdens dit webinar van de deskundigen van EY, CMS en Company.info.

Klimaatmonitor Shutterstock 1791862718

Klimaatschade nu en in de toekomst

Op 11 mei presenteren wij de nieuwe versie van de Klimaatschademonitor. Hierin vind je de totale schade van weersextremen van 2022. Ook komen nieuwe tools aan bod: een methodiek voor klimaateffecten op gebouwniveau en de Klimaateffectatlas waarin toekomstige risi-co’s zichtbaar worden. Kortom: op naar een klimaatbestendige toekomst!

Privacy Law Shutterstock 404939428

Privacyaspecten Sanctiewet en Wwft

Verzekeraars moeten weten met wie zij in zee gaan, maar moeten zich ook aan de privacyregels houden. Hoe borg je compliance met Wwft en Sanctiewet, terwijl je tegelijkertijd de privacy van je klanten respecteert?