Skip to Content

Op deze pagina is ook content beschikbaar exclusief voor leden Log in voor toegang of vraag account aan.
Professional_LR_shutterstock_1842765682.jpg

3-daagse course Basis Verzekeringsrecht (UvA - Eggens Instituut)

De course Basis Verzekeringsrecht biedt verzekeringsprofessionals een brede introductie van de basisprincipes van het verzekeringsrecht. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met het Eggens Instituut van de Universiteit van Amsterdam en bestaat uit drie middagen.

shutterstock_332912831.jpg

ACIS Symposium 'Sustainable Insurance & Risk 2021'

Op vrijdag 21 mei 2021 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met de HAN University of Applied Sciences het symposium ‘Sustainable Insurance & Risk 2021’.

verstoorde arbeidsrelatie.jpg

(Geannuleerd) Cursus Omgaan met een disfunctionerende medewerker en verstoorde arbeidsrelaties, 17 maart 2020

Per 1 januari 2020 geldt de Wet Arbeidsmarkt in Balans en zijn de (ontslag)regels aangepast. In één middag staan we stil bij wat u moet over het omgaan met een disfunctionerende medewerker of hoe u om kunt gaan met een verstoorde arbeidsverhouding tussen werkgever en werknemer.

Afzondering.jpg

Training: Inclusief leiderschap bij psychische diversiteit

Bijna de helft van het ziekteverzuim heeft een psychische oorzaak. Een manager moet dus wel stilstaan bij de mentale gezondheid van medewerkers. Na deze training bent u effectief toegerust op de complexe dynamiek van psychische diversiteit op de werkvloer.